HagarStar

New member
הממ רשמתי לאור שלא../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וכזה.. מה קשור ה'חח' ל'אני אהיה בפולין' זה משעשע אותך יענו? לא, שאני אבין |:

Galaxy Girl

New member
ממ שאלה ../images/Emo9.gif

יש להקה שקוראים לה Bring Me The Horizon ולסולן שלה יש מלא מלא קעקועים... למישהו אולי יש תמונה טובה של הקעקועים שלו? אני יודעת אנלא קשורה לחיים, לא היה לי מושג איפה לשאול אנלא מכירה ת'להקה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאבל אמרתי לך שיש לי חחח

שהגבת לי בבלוג XD הגבתי לך בחזרה שתשלחי לי הודעה במסנ ואני אשלח לך.. קיצור זה מה שאני זוכרת שהיה לי.. זאת התמונה המקורית.. מה ששמתי בעיצוב בבלוג היה בלי המסגרת והבהרתי את התמונה וכל זה.

Fall Out Liel

New member
הצטרפו לקומונה ללהקה המדהימה CINEMA BIZARRE!

גם אתכם הורגים שירי אהבה?! הצטרפו אלינו! עזרו להחיות את הקומונה, ובואו להכיר מוזיקה חדשה, מעניינת וטובה! כאן,כאן וכאן

lestatgirl

New member
אההההההההה יש לי את ספרי אלביון בכריכה קשה!!1

God bless Peter but not his handwriting

lestatgirl

New member
למזלי הכתב שלי גרוע משלו

ואחרי החרישה לבגרויות וכאלה אני יכולה לפענח כל כתב חרטומים מה גם שיש לא מעט תמונות:p אה ותודה

omg omg רק שיקפוץ..../images/Emo223.gif

אני חושבת שזאת לא פעם ראשונה ששמעתי שוולוט ריבולבר מגיעים לארץ ואני עדיין לא קולטת מאיפה מוכר לי השם שלהם, אבל עכשיו גיליתי שסלאש נמצא שם!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457700,00.html פאקינג סלאש בארץץץץץץץ!! די רק שזאת לא תהיה אחת מהשמועות המטומטמות האלה, אני כבר לא מאמינה לכלום

litaf1

New member
זה נכון... עוד כמה חודשים תמימים

סלאש
פעם שנייה שלו בארץ נכון?... חבל שבפעם הראשונה שגאנז באו הייתי בת 4 =/

כן.. ../images/Emo223.gif

עכשיו צריך שגם רדיוהד יחזרו לארץ והכול יהיה מושלם.. למרות שמשמיעה ראשונה כרגע של שני שירים האלבום החדש לא נשמע משהו =/

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהכרטיסים שלי בדרך!

נמ אבא קיבל אתמול בבוקר אימייל ששלחו את הכרטיסים של ההופעות. קיצור בראשון זה אמור להיות כאן
אחרי שנקבל את הכרטיסי הופעות נזמין את הטיסה
יואוווווו מתרגשת! רק הייתי צריכה לחלוק איתכם ~,~ ברור שאף אחד לא יגיב להודעה הזאת חח

למעלה