ZuLi90

New member
מסתבר שלא :| חח :p

בכל אופן אלעד רדיוהד רולזזזזזזז....!

אזירפאל

New member
בטח שמותר לשאול, פשוט לא היה לי זמן לענות ../images/Emo9.gif

ממ, אני עובד בחברת הייטק במחלקת מיחשוב. זה לא כזה מגניב כמו שזה נשמע, אבל זה ממש אחלה והתנאים מעולים, והעבודה אפילו לא כל כך משעממת.

אזירפאל

New member
אה, והרבה כסף!

ומותר לי לשמוע שם כמה מוזיקה שאני רוצה במחשב אז היום הבאתי את כל הדיסקוגרפיה של רדיוהד.

אזירפאל

New member
מתכנת ../images/Emo6.gif

בטח.
ממ, אני עושה עבודות טכניות, כמו להתקין צורבים וכוננים וכאלה. זה די נחמד דווקא, יש לי המון זמן פנוי (היום נרדמתי לארבעים וחמש דקות בערך
).

../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

1. אכן אירוני. 2. נכון
. 3. בהצלחה^^ (למרות שזה כבר..לא רלוונטי..נראה לי..) 4. הממ..נחמד דווקא... 5. אממ..טוב

לגבי אין ריינבוז,

הורדתי אותו בחינם מהאתר שלהם לפני כמה ימים והיום ראיתי שכל השירים באיכות ממש נמוכה! 160KBPS זה העונש למי שמוריד בחינם במקום לקנות דיסק אמיתי?

אזירפאל

New member
אני דווקא חושב שהאיכות בסדר.

בכל מקרה אני מזמין את הדיסקבוקס ואקבל את האלבום כמו שצריך בדצמבר.
ועזבי את האיכות - השירים! איזה יופי
15Step! Nude! All I Need! Videotape
האם אי פעם יצא לכם להכיר להקה שלא מפסיקה להפתיע ושכל שבעת האלבומים שלה מעולים?

שבעה אלבומים? ../images/Emo2.gif

אני מכירה חמישה (שאחד מהם שמעתי רק בקצרה בחנות דיסקים ++). אני לא באמת מבינה באיכות של שירים במובן הזה, אבל אני יודעת שזה נחשב איכות די מעפנה ומפספסים מהמוזיקה. שמעתי את האלבום רק פעם וחצי אז אני עוד לא ממש מכירה את השירים, אבל אהבתי אותם מאוד. D:

אזירפאל

New member
כן, יש שבעה -

(לפי הסדר) Pablo Honey The Bends OK Computer Kid A Amnesiac Hail to the Thief In Rainbows (כמובן
)

אה בעצם הכרתי את השמות של כולם,

פשוט לא זכרתי את זה XD יש לי מקורי את פאבלו האני ודה בנדס :] אף פעם לא שמעתי את קיד A ואת הייל טו דה ת'יף במלואם

למעלה