הו אני לא היחידה שרואה את זה 8)
M MyUsedRomance New member 19/10/07 #34 פאראמור#$@%#@!$%$@#../images/Emo135.gif היה את קראשקראשקראש באמטיוי2! לא הרגיל! אני בשוק פאראמור
F FullyAlive New member 19/10/07 #35 ../images/Emo29.gif ../images/Emo2.gif באמת?!$# באיזו תוכנית? ^_____________________^
M MyUsedRomance New member 19/10/07 #36 בטקסט, סמים רוקאנרול../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif ורבע שעה אחרי היה את זה באמטיוי היטס מסתבר פאראמור לאט לאט משתלטים...
בטקסט, סמים רוקאנרול../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif ורבע שעה אחרי היה את זה באמטיוי היטס מסתבר פאראמור לאט לאט משתלטים...
F FallOutGirl New member 19/10/07 #52 ../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif כתבתי את זה בפראמור חחח יאי אז עכשיו אני יכולה להוסיף סוףסוף פראמור למצעד השירים כאן XDDDD
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif כתבתי את זה בפראמור חחח יאי אז עכשיו אני יכולה להוסיף סוףסוף פראמור למצעד השירים כאן XDDDD
L lestatgirl New member 20/10/07 #58 כי שמעת אותו בערוץ פעם אחת? לא עדיף שירים שמושמעים יותר? אלוהים יודע שלא חסר שירים חרושים בערוץ.
R Rose131 New member 19/10/07 #43 הנה! אני גאה להציג את החירור הרביעי שלי באוזן ימין, והתשיעי בשתיהן! אוקי, עכשיו אני תוהה אם אני יכולה לעשות הליקס איפה שהאוזן מקופלת כזה. לא מקופל שם מדי? איזה מעוותת אני
הנה! אני גאה להציג את החירור הרביעי שלי באוזן ימין, והתשיעי בשתיהן! אוקי, עכשיו אני תוהה אם אני יכולה לעשות הליקס איפה שהאוזן מקופלת כזה. לא מקופל שם מדי? איזה מעוותת אני
R RockingLikeTheDead New member 19/10/07 #46 |הוז|פאקינג מחוררת... חחח. יפה לך עכשיו מה עם איזה סיד-ליפ, עגיל בלשון, ואיזה מדונה סקסי?
R Rose131 New member 19/10/07 #47 ../images/Emo6.gif ממש. לפה אני בכלל לא מתקרבת כי נסיגת חניכיים זה באמת הדבר האחרון שאני צריכה. נראה לי אני אשאר בגבול האוזניים תודהD::
../images/Emo6.gif ממש. לפה אני בכלל לא מתקרבת כי נסיגת חניכיים זה באמת הדבר האחרון שאני צריכה. נראה לי אני אשאר בגבול האוזניים תודהD::
R RockingLikeTheDead New member 19/10/07 #50 ../images/Emo216.gifאבא שלי פעם אמר לי שהוא מעדיף שאני אחורר את כל האוזניים שלי ולא להתקרב לשפתיים או לכל מקום אחר..חח אבל עשיתי נזם בכל זאת. עגילים באוזניים גם יש... מגיל 5 בערך
../images/Emo216.gifאבא שלי פעם אמר לי שהוא מעדיף שאני אחורר את כל האוזניים שלי ולא להתקרב לשפתיים או לכל מקום אחר..חח אבל עשיתי נזם בכל זאת. עגילים באוזניים גם יש... מגיל 5 בערך
N new art riot New member 19/10/07 #49 תחדשי!../images/Emo13.gif וההליקסים מבאסים אותי, עשיתי פעמיים ופעמיים הם נסתמו.
N new art riot New member 20/10/07 #53 כי הייתי סתומה ועשיתי עם אקדח, ואז האוזן שלי נהייתה ענקית וסגולה. ופעם השנייה נסעתי לקיפוד בת"א ועשיתי כמו שצריך, ואז בלי קשר היה לי ניתוח פתאומי והייתי צריכה להוריד את כל העגילים. אני רוצה לנסות שוב אבל נראה לי שבסוף תנשור לי האוזן
כי הייתי סתומה ועשיתי עם אקדח, ואז האוזן שלי נהייתה ענקית וסגולה. ופעם השנייה נסעתי לקיפוד בת"א ועשיתי כמו שצריך, ואז בלי קשר היה לי ניתוח פתאומי והייתי צריכה להוריד את כל העגילים. אני רוצה לנסות שוב אבל נראה לי שבסוף תנשור לי האוזן
א אוקסי היחידה New member 20/10/07 #59 ../images/Emo23.gifקומונה לפבריקה../images/Emo23.gif אתם מוזמנים לקומונה של פבריקה תוכנית הכי שווה שיש |עתר| מקווה שתצטרפו מקווות לראות אתכם אוקסי היחידה ואלונייי האחת http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=29341
../images/Emo23.gifקומונה לפבריקה../images/Emo23.gif אתם מוזמנים לקומונה של פבריקה תוכנית הכי שווה שיש |עתר| מקווה שתצטרפו מקווות לראות אתכם אוקסי היחידה ואלונייי האחת http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=29341