ויו לול בדיסק של הLMHR שקיבלו עם הנמי יש למטה כזה בקטן קרדיט לכל החברות תקליטים ורק כשמגיעים לשיר של דפט כתוב כזה הוקלט בבית של אנתוני. אני אוהבת את אנתוני. |סחלקלאקשור|
ועכשיו בשיא הרצינות - מי רוצה לטוס איתי להופעת איחוד שלהם? זה ב23 לנובמבר וזה בקליפורניה וזה הולך לצאת לפחות 5000 שקל אבל לא אכפת לי http://www.myspace.com/finchmusic OMGGG אני מקווה שזה ליותר מהופעה אחת
וזה גם ארה"ב! אני מסוגלת להוציא את כל הכסף הזה רק בשביל ההופעה שלהם ומצידי לישון ברחובות ולהסתובב שם כל היום אבל אני רוצה להיות שם ;[ אני חייבת להיות שם מי יודע אולי יהיה מזל וטייקינג גם יופיעו שם במקרה [כן ממש הם עוד לא מצאו מחליף לפרד]
;[ פינץ' תמיד היו הראשונים ברשימה של הלהקות שאני רוצה לראות.. בעיקר כי לא האמנתי שזה יקרה.. אחר כך טייקינג ומיוז.. ואיפשהוא בראש הרשימה גם דה יוזד אני רוצה לטוס
הלוואי שהם יצאו לסיבוב הופעות גם באירופה אז אני בטוח יסע
כל עוד הם לא שרים את Don't close your heart ואת our diabolikal rapture ואת for you ואת fortress of tears ואת killing loneliness ההופעה לא תהיה כמו שאני רוצה. והם ישירו בין כל אלה רק את קילינג לונלינס. אז כאילו.. דה יוזד כמעט בטוח ישירו את Buried Myself Alive ואת I'm a Fake ואת The Taste of Ink ואת box full of sharp objects או לפחות את רובם. אז כאילו, עדיף
חח אני כבר מזמן לא מעודכנת במה שקורה איתם דה יוזד ירדו ברשימה מאז שהם העיפו את ברנדן.. ובקיצור יש יותר מדי הופעות דאמ אני חייבת לדחות את הצבא ולטוס לרידינג השנה