Luna Sphere

New member
לא מבחינת טלי, זה לא מזיז לי.

אני מדברת על שעות של לדבר עם אנשים מבריטניה, זה אומר שאני צריכה ללכת לישון עוד יותר מאוחר מהרגיל, וזה כבר מתחיל להמאס עליי

lestatgirl

New member
שאלו יהיו הבעיות שלך בחיים..:-\

ויו לול בדיסק של הLMHR שקיבלו עם הנמי יש למטה כזה בקטן קרדיט לכל החברות תקליטים ורק כשמגיעים לשיר של דפט כתוב כזה הוקלט בבית של אנתוני. אני אוהבת את אנתוני. |סחלקלאקשור|

אההה פינץ' חוזרים!!../images/Emo223.gif

ועכשיו בשיא הרצינות - מי רוצה לטוס איתי להופעת איחוד שלהם? זה ב23 לנובמבר וזה בקליפורניה וזה הולך לצאת לפחות 5000 שקל אבל לא אכפת לי http://www.myspace.com/finchmusic OMGGG אני מקווה שזה ליותר מהופעה אחת

Rose131

New member
../images/Emo2.gif ספיר../images/Emo7.gif מה קרה לנסיעת TBS דה יוזד שלנו?!?

נעלבתי

אבל אבל זה פינץ!!../images/Emo223.gif

וזה גם ארה"ב! אני מסוגלת להוציא את כל הכסף הזה רק בשביל ההופעה שלהם ומצידי לישון ברחובות ולהסתובב שם כל היום אבל אני רוצה להיות שם ;[ אני חייבת להיות שם מי יודע אולי יהיה מזל וטייקינג גם יופיעו שם במקרה [כן ממש הם עוד לא מצאו מחליף לפרד]

Rose131

New member
לא רק טייקינג, גם דה יוזד יופיעו במקרה שם!

עזבי אותך שהם מופיעים באנגליה ביום הזהXD

נו ברור.. ביחד עם MCR XD../images/Emo223.gif

;[ פינץ' תמיד היו הראשונים ברשימה של הלהקות שאני רוצה לראות.. בעיקר כי לא האמנתי שזה יקרה.. אחר כך טייקינג ומיוז.. ואיפשהוא בראש הרשימה גם דה יוזד אני רוצה לטוס
הלוואי שהם יצאו לסיבוב הופעות גם באירופה אז אני בטוח יסע

Rose131

New member
למי אכפת מהופעה של MCR. דה יוזד ואז HIM.

MCR שלישיים ברשימה כי בזמן האחרון ההופעות נהיו יותר מדי פיכסה וג'רארד מזייף.

DropDeadAlice

New member
../images/Emo31.gifאת מאכזבת אותי...צקצק...../images/Emo11.gif

עם כל הכבוד לדה יוזד.. הימ

Rose131

New member
אבל..

כל עוד הם לא שרים את Don't close your heart ואת our diabolikal rapture ואת for you ואת fortress of tears ואת killing loneliness ההופעה לא תהיה כמו שאני רוצה. והם ישירו בין כל אלה רק את קילינג לונלינס. אז כאילו.. דה יוזד כמעט בטוח ישירו את Buried Myself Alive ואת I'm a Fake ואת The Taste of Ink ואת box full of sharp objects או לפחות את רובם. אז כאילו, עדיף

זאת אומרת חזר לזייף..../images/Emo223.gif

חח אני כבר מזמן לא מעודכנת במה שקורה איתם דה יוזד ירדו ברשימה מאז שהם העיפו את ברנדן.. ובקיצור יש יותר מדי הופעות דאמ אני חייבת לדחות את הצבא ולטוס לרידינג השנה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה כזה מוקדם?!../images/Emo12.gif

אני מכירה מישהו שנולד איזה חודש לפנייך והוא מתגייס ב21.7 אומשהו ~,~

למעלה