כן לא יודעת למה../images/Emo223.gif

כל הבנות במחזור הזה הם בתאריך שלי והבנים הם ב21 ואל תבאסו אותי יותר

SainTonix

New member
אני כבר סימנתי וי על 2/3 מהם... חחח סתם סתם

אבל עדיין ב"רשימת הבקשות" שלי דה יוזד ללא ספק הבאים בתור (ביחד עם גוד שארלוט מן הסתם, כן?)

../images/Emo216.gifאתה זבל...

הייתה בפרוג'קט רבולושן
... כשאנחנו ראינו את זה במייספייס!!!
חחח..

M a a y a n K

New member
אבל ג'רארד תמיד זייף...../images/Emo12.gif

רק שעכשיו אין לו התירוץ של האלכוהול

Rose131

New member
מי אמר שהוא לא תמיד זייףXD

ההופעות נהיו פיכסה מבחינת ההתנהגות שלו, הזיופים זה לא חדשXD

M a a y a n K

New member
מזתומרת?

אני יודעת שהוא חופר בהופעות והכל...האמת שאני כבר לא מעודכנת במה שקורה איתם...

Rose131

New member
ממ..

דבר ראשון- יותר מדי פרארד. כאילו, כן, זה חביב מדי פעם להלהיב ככה את הקהל וכזה, אבל יש גבולS: דבר שני- יותר מדי חורים במכנסיים. זה היה משעשע לפני שנתיים כשהפורום נפתח לעשות את השורה "גם לי יש 1402 תחתונים כחולים" בגלל שפעם אחת ג'רארד הופיע עם מכנסיים עם חור והיו לו תחתונים כחולים, אבל כשהחורים הולכים וגדלים, וכשג'רארד מכניס לתוכם את הידיים ועושה איתם עוד כל מיני דברים מטומטמים ודוחים זה מוגזם. בכלל, הוא יותר מדי מתרכז במפשעה שלו בהופעות. שיפסיק לגנוח ולגעת בעצמו ויתחיל לשיר סעמקS: דבר שלישי- יותר מדי הצגות. להגיע עם מיטת חולה להופעה בתור "דה פאיישנט" זה מוגזם ביותר. זה נראה כאילו, בהיעדר צורה אחרת להגיד את זה, הוא ממסחר את מחלת הסרטן. בקיצור, יותר מדי. זה כבר נהיה צבוע שכזה, את מבינה?X:

M a a y a n K

New member
../images/Emo122.gif

אמנם באיחור קל, אבל מבינה (נו לא הייתי בבית...) החורים במכנסיים זה כי הוא צריך להתחיל לפרגן לעצמו בכמה מידות!!! אז היית שמן פעם, לא יקרה כלום אם תקנה מכנס במידה אחת יותר!!! והיש כזה דבר יותר מדי פרארד?! פעם כל הפאנפיקים היו על פרארד...לא? האמת, שזה די ברור שהם התמסחרו עם הבלאק פארייד, יותר מדי קליפים, יותר מדי מרצ'נדייז ויותר מדי MTV (לדוגמא SWEET 16)

Rose131

New member
המ..

הסוויט סיקסטין אמרו שזה משהו של חולת סרטן או משהו. נגד מרצ'נדייז אין לי זכות לפתוח את הפה כי כרגע אני עם חולצה של MCR, צמיד של דה יוזד ושרשרת הארטאגראם. כאילו, עד כמה שזה כביכול ממוסחר אני אוהבת את זה, אז.. המ. ויש פיקים על פרארד ויש להתמזמז על הבמה, זה די שונה... בכל מקרה, גם הפיקים שהם פשוט PWP הם די דוחים ואני לא אוהבת אותם בכלל:S

M a a y a n K

New member
כן...

הסוויט 16 באמת היה של חולת סרטן, אבל לא התכוונתי רק לזה, אף פעם לא ראיתי את INO, או הלנה או TGOY בMTV (רק פעם אחת וזה היה ממש לפני כמה חודשים), לפני TBP לא היו משדרים אותם בMTV...

Rose131

New member
ברור שכן, ככה הכרתי אותם../images/Emo6.gif לפני שנתיים בMTV

היה את הלנה...ואז הייתה תקופה של דה גוסט אוף יו.. היו שמים המון..

M a a y a n K

New member
באמת?!../images/Emo12.gif

אף פעם לא ראיתי אותם שם... באמת!! אני גיליתי רק דרך M2, לפני שנה וחצי...מוזר...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif@#$^FDנילחגדכידלךחנכךחילךחיךי

פאק.. ואני בדיוק מדברת עם חברה מקליפורניה וכזהההה האאאאאאא!! היא אולי תלך
יוווווווו והלוואי היה לי כסף לטוס ללילה אחד ולישון אצלה וללכת לזה!! אבל אני בלונדון שבועיים אחרי ואני צריכה כסף
פאקקינג פינץ''!!!!!!!!
56א7עכדלךי ~נרגעת~

די אני שונאת אנשים כאלה../images/Emo223.gif

אבל אני כל כך שמחה מזה. אני מקווה שבאמת הם יקליטו דברים חדשים אם את נוסעת תודיעי לי חחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני יכולה להודיע לך עכשיו

שאני לא נוסעת אליהם ;; אין לי כסףףףףף!! בעע. אבל עוד שנתיים אני בארה"ב לחודש XD

GD ROCKS

New member
חחח.. איזה מגניבD:

אני מקווה שהם לא רק חוזרים להופעה וזהו. שיקליטו גם חומרים חדשים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifכדאי להם מאוד../images/Emo7.gif

ואז שיתחילו לחזור להופיע ויהיה מגנייייייייייב! עוד כמעט שנתיים אני חודש בארה"ב ואני רוצה אותם גם

למעלה