Djerry

New member
מגניב!

רק חבל שבדיוק עכשיו החלל שלי עושה בעיות

ובאותו הקשר .:)

עזרו לנו להביא את MUSE לארץ! רוצים לראות את הלהקה המדהימה הזו, שלקחה רק בחודש האחרון 2 פרסים נחשבים על הופעות לייב- בארץ? פה אתם נכנסים לעניין- זה יכול להתגשם, אך ורק בזכותכם הירשמו לאתר EVENTFUL (הלינק מצורף מתחת), אתר שידוע בהעברת העצומה לגורמים הנכונים אם היא מצליחה אל תכנעו לאדישות, MUSE יגיעו לארץ עם השקעה מינימלית. רק להירשם וללחוץ! http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 תודה מראש

CitizenErased

New member
א. תפתחי הודעה חדשה

- זה כן קשור לנושא הפורום. ב. למה לא עשית לינק? | הלינק | | סלינק | בלי הרווחים.

CitizenErased

New member
../images/Emo99.gifבטרפלגר הייתה מישהי עם...

כאלה
אגב מעיין.. למה את בקושי בפורומיוז?

M a a y a n K

New member
איזה?

בפורומיוז זה שהכנת והכל (לא של תפוז) לא קורה כלום, הוא די מת (ואני בודקת!), ובפורום של תפוז אני לא כותבת, רק מסתכלת מדי פעם לעדכונים והכל... והנעליים-> וואו!!! יותר יפות משואוביז...

CitizenErased

New member
בתפוז ../images/Emo10.gif למה את לא כותבת?

בעיקר עכשיו, WE NEED THE SUPPORT!! כאילו.. אני אפילו אשכרה שלחתי עוד מייל לטום קירק והוא שונא אותי

M a a y a n K

New member
המממ...האמת שאף פעם

לא הייתי חלק מהפורום הזה, אבל אמממ...לא יודעת אולי אני אצטרף? בכל מקרה הנוכחות שלי די דלה בגלל שאני לא נמצאת הרבה...
רגע, טום קירק זה אמרגן?

CitizenErased

New member
נוווו תצטרפי../images/Emo3.gif

אנחנו חבר'ה נחמדים, ראית במסיבה!
וטום הוא החבר הכי טוב שלהם (חח ככה מאט קרא לו על הבמה בEMA כשהם זכו)/מנהל המדיה שלהם

Lyla Bellamy

New member
לעזאזל עם המייספייס החרא הזה ...

סימנתי לו שאני רוצה שהפרופיל שלי יהיה חופשי לכולם והוא לא מבצע את זה !!!פאק למישהו יש רעיון חוץ מליצור קשר עם המנהלים ? כי ממש אין לי כוח לזה

GaIi4697

New member
D::

תראותראוD: WBC וWPSIATWIN מהדיוטיפריD: IT וFWN אבא הביא לי מאמסטרדם [וגם עלה יחסית הרבה] [פיקסיז וליברטינס מדיסקסנטר
] והדיוידי של רולינג סטונס לקחתי לאבאD: מסתבר שהיה לו
הו וגם ישלי סקיטלסD:

Luna Sphere

New member
איכ מה קרה לעטיפה של FWN?

לא הפלאש, הפלסטיק הזה? אל תגידו לי שבארץ כולם ככה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifזה מהקרטון?

הכי שווה
חשבתי ששלי מיוחד כזה מקרטון כי אבא קנה לי במזרח הרחוק איפושהו XD

למעלה