CitizenErased

New member
מה הקשר פסימים?../images/Emo122.gif

אני מנסה לגרום לכם להבין שהסיבה היחידה שהתחלתם לפרסם עצומה שכבר בת שנה בערך היא בגלל שפורומיוז פתח שם עצומה חדשה. תבינו שאתם ופורומיוז נמצאים ב2 מקומות שונים לגמרי. אצלנו חברי הלהקה כבר פגשו רבים מהפורום ואנחנו בקשר עם כל מי שקצת קשור לעניין. להתחיל לפרסם עצומה בת שנה זה טוב ויפה ואני שמחה שזה מעלה אצלכם את המורל והכל, אבל תבינו שאם אתם באמת רוצים להזיז את העניין אתם ממש לא עושים את זה כמו שצריך. אתם מפרסמים את העצומה כאילו מישהו למעלה יראה אותה ויגיד "וואו, הם הצליחו להשיג 875837837889 חתימות, בואו נביא את הלהקה לארץ" כשבמציאות זה לא כזה פשוט. להביא להקה לארץ שמצליחה עד כדי כך ברמה בינלאומית זה עניין מאוד מסובך וכדאי לכם קודם כל ליצור קשר עם גורמים שונים שיכולים לעזור לכם, לנסות קצת לשמור איתם על קשר ואז להתחיל עצומה כמו שצריך, רצינית, עם מכתב יפה בפתיחה ושיראו שהיא נפתחה לאחרונה ושלא כתוב שהיא נפתחה לפני 300+ ימים שם. אז זה יראה הרבה יותר מקצועי. שימי לב לעצומה הכי מצליחה באתר של EVENTFUL, העצומה להבאת דרים ת'יאטר לארץ.. היא העצומה הישראלית היחידה באתר הזה שכבר הועברה לגורמים הנכונים. שימי לב שהם על מעל ל2000 חתימות אבל עשו את זה בפחות זמן מאשר העצומה שלכם על 400+ חתימות. חוץ מזה ששם גם יש כתוב בפתיחה וזה נראה הרבה יותר נורמלי.

GaIi4697

New member
סבבה אבל כבר הסברת את זה

ואם הם רוצים הם ימשיכו עם העצומה הזאת, מה אכפת לך? זאת בעיה שלהם

Wild Eye Joker

New member
מה המרמור?

סה"כ אפשר למצוא בתגובה שלה כמה המלצות ועצות טובות איך להזיז עניינים.

CitizenErased

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo45.gifאני סך הכל מנסה לעזור...

שיהיה. אני מבטיחה להפסיק לתת עיצות עכשיו גם אם יבקשו ממני.

../images/Emo216.gifבאמת שלקחנו לשומת ליבנו מה שאמרת..

לפניי, לא בהודעות בשרשור הזה. אבל אחרי הכל, נישאר עם 2 העצומות האלו:]

Rose131

New member
יו חלמתי על הופעה של MCR.

זה היה אחד המוזרים. איך לעזאזל לא קלטתי שזה חלום? אני חושבת שרוב החלום היה לא ממש קשור להופעה אלא התרחש לפני ההופעה. כאן בא הקטע הלא ברור; ההופעה כבר התחילה, שרו שיר אחד[אני לא זוכרת איזה שיר זה היהXD אבל אני זוכרת שג'רארד נתן לי את המיקרופון כדי לשיר מילה אחת
], ואז כזה היא כאילו עצרה ובכלל לא התחילה! הלו!!1 הייתה קפיצה בזמן! איך לא קלטתי שזה חלום?!XD ואז היה קטע די סיוטי כזה. הדרך להופעה הייתה ממש מפרכת ולקחתי לאמא את האוטו ואז איזה אחת לקחה פלאייר והתחילה לתלוש ממנו חלקים! איזה פאקינג מוזר זה היה
והיא ממש הפחידה אותי! יו

../images/Emo216.gifאת רצינית?!../images/Emo122.gif

אוקיי. אימאלה. חלמתי על ההופעה פעמיים, פעם אחת לא בדיוק הייתה הופעה. פעם שנייה הייתה הופעה, כל המדינה ידעה עליה, חוץ ממני. תחשבי כמה זה תיסכל אותי, גם אחרי שקמתי..בוהו רציני

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאומגאדד!! טסט איסיקלס ../images/Emo7.gif

יש עכשיו MTV2 2005 נונונונו

COBRAsnake

New member
מה היה?

אני זוכרת גם לפני כמה שבועות סתם הדלקתי אז הטלויזיה וראיתי את גונזו עם סאם ודייב אם אני לא טועה, זה היה מוזר חחח אני בדיוק קוראת את זה: Here's Test Icicles' Dev Hynes with some proof. "We're not very good," guffaws the bespectacled guitarist. "We can be absolutely horrible live. And we've got a bad name. When I told my mum what we were called, she sort of laughed. And then realised it wasn't funny." אאוצ'

lestatgirl

New member
אני אוהבת את דבבבבבב

למרות שהצילומים שלו גורמים לי לרצות להתאבד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשכחתי את השם של השיר ../images/Emo12.gif

למה אני טיפשה?!
אבל זה ההוא שכולם הולכים לזומבים ויש הרבה עשן ורוד

COBRAsnake

New member
מה קורה פה|:

אני בטוחה שהגבתי לזה אתמולO.O בכלמקרה מה שאמרתי זה שאף פעם לא שמתי לב שהם הופכים שם לזומבים, לול בדרך כלל אני באמצע בהייה בסאם
אה ולמה הצילומים של דב גורמים לך לרצות להתאבד? חח בגלל האובר-ווירדנס הזה? אני לא מבינה מאיפה הוא מביא את הרעיונות המוזרים האלה, כאילו.. במבי מפלסטיק...? אבל הוא עדיין אחד המוזיקאים עם הסטייל הכי מגניב

למעלה