butbut

New member
../images/Emo24.gifתקשיבי-ההורים שלי אימו עלי במשך לפחות

3 שנים שעברו שהם יקחו לי
את ה:
אמ פי-4\3[לא קרה
]
מודם של המחשב+מחשבXDD[
קרה-ליום אחד
XDD]
טלויזיה[אני במילא לא רואה טלויזיה
]
פלא'[לא קרה
]
חברות[פ'חח
איומים בלבד!
-כאילו שזה מפריע לי>< אז ביג דיל, יומיים בלי חברות..
או אני אשרוד:]]
קיצוצים ביציאות[מי שישמע
-כמה אני כבר יוצאת].
אבל! שום דבר מזה לא באמת קרה. לאם זה קרה, זה היה רק ליום וחצי[
] או יומיים. הורים הם לא רציניים
..ת'אמיני לי כולם לא רציניים בנוגע לעונשים. הם רק רוצים לשמוע את ה
"אני מבטיחה שאני אשתפר למחצית הבאה"
. וזהו
[אבל באמת כדאי להשתפר-סתם בשביל עצמך.
פשוט קשה להורים להבין שלפעמים הבן שלהם קצת מתקשה בלימודים -ולא כי הוא צריך מורה פרטית
..אלא בגלל שאל המקצוע הזה הוא לא מתחבר! ואין מה לעשות!!
] XD

Yu vi

New member
חחחחח יהיה בסדר../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אני בטוחה שלא הלך כזה גרוע, בתיה הייתה ממש נחמדה ^___________^'

חצמבוש

New member
כ"כ נחמדה

אמן ופנינה תחליט לעשות לונה פארק בביצפר ותיפול עליה שונאת אותה כ"כ הורסת חיים.

loli kiss

New member
עוד אספת הורים!? XD ../images/Emo24.gif

בכל אופן אין לך מה להילחץ למרות שזה מלחיץ ~ תאמיני לי אני יודעת~ והורים אפעם לא באמת מתכוונים לעונשים ואם כן זה רק ליום .. גם זה בקושי.. חוצמזה תמיד יש דרך לעבור על העונשים שלהם P: אז שיהיה לך מלא בהצלחה ולא לדאוג יותר מדי .. כולה בצפר

חצמבוש

New member
../images/Emo7.gifפשוט חיי נהרסו אין להם כבר שום טעם../images/Emo97.gif

אין טעם לחיות את החיים המסריחים האלה יותר. הם ניהיים יותר ויותר מסריחים מיום ליום ועכשיו הם עוד יותר>< דווקא מכל העונשים ההורים שלי החליטו לעשות מה שהם חיכו לו הרבה זמן ולאסור עליי ללכת למשצים הדבר שגורם לי לחיך בבוקר, הדבר ששינה לי את החיים לגמרי ועכשיו אני צריכה להיפרד יפה מכל החברים שלי כי אני לא יראה אותם יותר אפילו לכנס הם לא משרים לי לצאת,לפחות חיבוק אחרון כל ההרגשה שהרגשתי בכנס סוכות אני כבר לא ארגיש אותה, החיבוקים,שמתנפלים עליך בגלל במבה מסכנה,הירידות על דאגי[שהיו די מצחיקות האמתD:],האוכל המגעיל,הקריוקי, והאדם שהכי רציתי באותו רגע לקבל ממנו ניחומים פשוט לא היה שם
כ"כ מצער אותי. פשוט אין טעם לחיות את החיים האלה,>< זהו פרקתי,תיקראו לי אימו לא הכפת לי אבל ככה אני מרגישה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo201.gif אוי...

נסי לדבר איתם תסבירי להם... תגידי שאת למדת את הלקח שלך ולא יודעת תלמדי או משו כזה ><...

חצמבוש

New member
תודה בנות.:)

המשצים החמודים והמורה לשלח מתכננים הפגנה לאמא שלי הם לא רוצים שאני יעזוב איזה חמודים את רואה יובל ליאור לא כזה ביץ' הוא אחד המורים הכי חמודים בביצפר[טוב אולי אותי הוא אוהב כי אני משצית?XD]

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo207.gifאחח,חזרתי מטיול בירושלים../images/Emo178.gif../images/Emo168.gif

היה מזה קרר
...קפאתי
בהתחלה טיילנו בירולשלים וראינו תצפית על העיר.. אחרי זה הלכנו חצי קילומר בנקבת השילוח,מים קפואים כ"כ שהגיעו לנו עד אחרי הבירכיים, הלכנו איזה חצי שעהXDD ואחרי שהתייבשנו והכל הלכנו לכותל המערבי,לשים פתקים וראינו את כיפת הסלע! גאש כמה
היו שם
אבל הכי חשוב אכלתי בייגלהXD ואז הלכנו לראות הופעה קטנה,וניגנו לנו באיזה כלים מוזרים.
כיף לחזור

butbut

New member
ואיי../images/Emo99.gif איזה כייף לך-ירושליים זאת פשוט

העיר שאני מאוהבת בה! כול פעם שיש טיולים לירושליים אני נוסעת-כול פעם ששואלים אותי "בת-אל לאן נלך הפעם?" ישר אני אומרת "ירושלים". אני מתה על העיר הזאת! היא כול כך קסומה-ויפה! XDDD

m o r 1 0 2

New member
XDD,היא באמת כ"כ יפה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אהבתי מאוד את כיפת הזהב
ובמנהרה היה הכי מצחיקXD

למעלה