loli kiss

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין בעיה, אני תמיד שמחה לחלק חיבוקים
מקווה שהתקופה הזאתי תעבור לך כמה שיותר מהר .. ועוד כמה חיבוקים לסיום -
XD

O0NoNi0O

New member
../images/Emo32.gifאיזה קטע.

אני שומעת מקפליי מכיתה ו', אני כיתה ח' עכשיו, ואת באסטד מלפני. איזה מגניב. מוזר קצת האמת. חחח כפרעליהם.

purple floyd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיום הולדת של דאגי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז נכון, שנורא בא לכן לחגוג עם ארבעת המופלאים את יום ההולדת של האיש והבאס? ונכוווווון שדאגי יהיה בן 20? ונכווווווון שאם כולנו ניהיה שם זה יהיה כיף? אז זהו, שזה אפשרי!!!111אחדאחד כמעט.
בא לכן ביום הולדת לעשות שיחת וועדיה/צ'אט של הפורום? שהנושא יהיה דאגי הגבר [XD הצחקתי את עצמי] ? סתם רעיון נו

yael0000

New member
תפוז לא אוהב אותי../images/Emo211.gif

בכל מקרה חברה שלי הכינה סירטון כביכול ליומולדת של דאגי ואני שחבתי בואו נעשה משהו יצירתי נכין שלטים קטנים של HAPPY BDAY DOUGIE ואז נכין סרטון יפה כזה, ונשים להם במספייס וכל זה.... ואפשר לעושת מפגש יומולדת של דאגי ואז שוב נשים להפ בספייס וכל זה נראה הלם ודעות למעריצים בישראל....

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo45.gif

לוידעת אם כדאי לעשות מפגש ליומולדת..אבל נעשה גם את השיחת ועידה הזאת ^_^ אבל כן כדאי שנצטלם גם עם שלטים וכאלה של HAPPY BIRTHDAY ונכין סירטון עם כל התמונות ונעלה את זה ואח"כ נעלה גם את כל הסיגנים למייספייס,ונתחיל להעלות את המודעות. שיראו שגם אנחנו כאן.

yael0000

New member
ונעשה ערב מקפליי אצל מישהי בבית../images/Emo211.gif

ונראה את הDVD ואת הציידי רוחות חחחח עם פופקורן וקולה,חהחהח נראה להם שכיף פה... חוזרת לשתוק

loli kiss

New member
אני בעד השיחת וועידה ../images/Emo45.gif

וגם בעד כל הקטע של לצלם שלטים ולהכין סירטונים- ואת הכל לעלות להם למייספייס וליוטיוב. אבל אני חושבת שמפגש זה קצת מסובך מדי .. אבל אם זה יסתדר אז סבבה :)

yael0000

New member
מה שיפה זה../images/Emo211.gif

שהם לא צריכים דלעת מתי עשינו את המפגש....LOL

O0NoNi0O

New member
נראה לי שהמעריצות שלו חושהות על היומולדת שלו

יותר ממה שהוא חושב על זה

yaelsee

New member
כן...

She Falls Asllep מעלה לך להורדה ~עדיין מדברות במסן, תראי עד איזה דעה את מחזיקה אותי XD~ <a href='http://www.sendspace.com/file/smne7t'>http://www.sendspace.com/file/smne7t</a> נקווה שיצא לחיץ
~סמיילי מפחיד שמזכיר את הארי ודני עם הדברים האדומים ששמו להם בפה ואז הם היו צריכים לתת הוראות אחד לשני ב MOM~

למעלה