Sharon Kez

New member
חחחח זה יהיה חולני אם אני אגיד

'איזה כייף לה' ?
אני מניחה שכן XDDDDDD איזה חמודדדד. כפרה עליו.
והיא קרובת משפחה שלו.. זה כל מה שאני זוכרת חח

loli kiss

New member
אווו איזה חמודים. ../images/Emo99.gif גאד.

אני נמסה פה
הוא כזה מדהים עם ילדים קטניםם יאוו ! אני כ"כ אוהבת לחשוב עליו בתור אבא או אח גדול, זה פשוט מתאים לו. גם בעוד אחד מהשירשורים האחרונים יש תמונה שלו עם ילדה קטנה שנתנו לו להחזיק בחתימות.. אין לי מילים

sweet shir

New member
לכל הבנות שיש בלוג בישרא - עזרה!!!

אני פאקינג לא מצליחה להעלות סרטון מיוטיוב!!!!!!!!!!!! ואני מתחרפנת ברמוווווווווות~ מי שיודעת, בבקשההההההההההה שתעזור לי.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gif למישהי יש את Memory lane

בגרסה הזאת [בלי קשר לקליפ המהמם שהיא עשתה חחח]: http://uk.youtube.com/watch?v=nlaetmkqffk&feature=user
והאם הוא הופיע באיזשהו אלבום או DVD? סתם לדעת..
ואם יש למישהי מושג במה זוכים מי שזוכה בתחרות הווידיאו-ים של מקפליי ביוטיוב ל-GH? סתם בא לי לדעת..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זו אכן הגרסה שרציתי תודה ../images/Emo9.gif

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gifהיא עושה תמיד עם ברווזיםXDDD

היא עשתה עוד קליפ דומה שכחתי איזה שיר><" יש לי את הגירסא שדני אומר ''רצתי להביא את האופניים-הם לא היו שם ההורים שלי מכרו אותם בשוק קיץ'' משו כזה XDD זה גרסא יפה יותר

yaelsee

New member
כן נכון

ניא עשתה גם קליפ ל JML עם מללללאאאאאאאא ברווזים XD תקשיבו, זה כבר מתחיל להפחיד הכמות ברווזים הזאת
XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כן האמת שבהתחלה זה קצת הטריד

אותי אבל נכנסתי לספייס שלה והיא אמרה שיש לה אוסף אז אפשר לנשום לרווחה ולהירגע. ~נושמת לרווחה~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח נכון אבל הקליפים שהיא הכינה

ממש יפים! ומצחיקים ומקוריים.. חח
היא הכינה יותר משניים, כלומר מלבד ML היום צפיתי בכולם. היא הכינה ל- JML, PW ו-THNL. מוכשרת הילדה. ><"

למעלה