inbal287

New member
../images/Emo32.gif

כי לא מנצל"שים הודעות של תפוז וחבל שאתם מתעלמים מזה, נמחקו הודעות לצערי.

../images/Emo26.gif../images/Emo53.gif../images/Emo36.gif

הקטנה הזאת מחפשת בית. אני מעתיקה לכאן את ההודעה המקורית: אנשים רעים זרקו אותה במרפאה כי לא רצו לטפל בה יותר במרפאה גילו שהיא עברה ניתוח ברגליים, והשתילו לה פינים מי שעשה לה את הניתוח לא עשה אותו טוב פין אחד הם הוציאו כי לא היה בכלל במקום, והשני נשאר בינתיים. היא הולכת ורצה, אך תתאים למשפחה שתוכל להתחייב מראש לטיפולים שאולי תצטרך בעתיד עקב הבעיות ברגליים. היא בת חודשיים-שלושה והבעיה העיקרית שלה היא אגן ורגליים אחוריות. ההסטוריה שלה לא ברורה לחלוטין אבל ידוע לנו שהיא כבר עברה ניתוחים אורטופדים בשתי הברכיים ורגל אחת פרוקה ממפרק האגן. אחרי יעוץ אורטופדי ביצענו כבר טיפול אחד קטן ובשבוע האחרון חל שיפור גדול ביכולת שלה ללכת, אבל הבעלים העתידי חייב לקחת בחשבון שהיא תצטרך הערכה וטרינרית נוספת אחרי שתסיים לגדול (בעוד כחצי שנה) ושעלולים להיות עוד בדיקות/טיפולים/ניתוחים שעלולים להיות יקרים. אבל אני מדגישה שוב שהיא השתפרה מאוד תוך כמה ימים, אז אנחנו מעט יותר אופטימיים. חוץ מעניין האגן והרגליים יש לה עיניים בולטות במיוחד, מה שאומר טיפול יומיומי באיזור העיניים. היא קיבלה אצלנו חיסון ראשון וטיפול נגד תולעים. עדיין לא מעוקרת אבל תהיה חייבת לעבור עיקור בהקדם כי לא תוכל לעמוד בהריון בגלל מבנה האגן שלה וכו' ותמיד יש חשש מאנשים שרוצים לאמץ "כלבה גזעית" ולנסות להרבות אותה. אם תוכלו להפנות אנשים שאולי יתעניינו, אני אודה לכן מאוד

יואו שאנון כל כך סקסי בשני ../images/Emo99.gif

אלוהים ישמור.. עם הזיעה נוטפת על החזה החשוף שלו.. גרררר..

pizi23

New member
אממממ... ג'ארד תמיד ממזמז את המיקרופון, לא?

או כל דבר אחר שהוא נוגע בו ליתר דיוק...

pizi23

New member
../images/Emo99.gif שאנון ../images/Emo99.gif אפשר להשתמש בהן?

או שאולי את יכולה להכין עוד כאלה לפי בקשה אישית? שלי...? גם של שאנון אבל נראה לי שאפשר למצוא יותר יפה... עם זיעה והכל אבל יותר יפה

pizi23

New member
כן כן כן, אני רוצה ../images/Emo9.gif אני אמצא את

התמונות או קטעי הווידאו שאני רוצה ואז נראה מה אפשר לעשות. אני אשלח לך מסר אחרי שאמצא, זה בטח ייקח לי קצת זמן... -תודה- רבה רבה רבה

טעימהקטנה לאיך שהסווטשירטים הולכים להיות

רק מהקדימה וגם זה לא גמור.. לאישורכן כמובן

למעלה