אמרתי ואני אגיד שוב

אם רוב הבנות רואות את התוצאה הזאת ולא אוהבות את מה שהן רואות. בבקשה תגידו לי כדי שמחר אני לא אקנה לכן סווטשירטים ואם הרוב לךא יאהבו אני פשוט לא יעשה. כי זה כבר לא שווה את הזמן שלי וגם לא את הכסף. אני מוציאה קרוב ל700 שקל על הסוויטשירטים והפוסטרים, ולא , אין לי כסף.

MCbusted

New member
מעולה!

אבל את מי הרגתם ומרחתם את הדם שלו על הנייר בצד?!@#$#^# :-O חיחיחיחיחי

את באה למפגש?

כי אם את באה, ואת לא קונה סוויטשירט, אז לפחות תבואי עם חולצה לבנה או משהו כדי שכולן יהיו תואמות צבע.

Keren W

New member
לא אני לא באה../images/Emo7.gif

אבל אני בטוחה שכולכם תהנו, ותצלמו הרבה שכל מי שלא מגיע שיראה3> ובהצלחה עם החתימות!

אומג זה כזהכזה יפה! ../images/Emo99.gif

חבל שלא יהיה לי אחד;-[ בכל מקרה זה יוצא מהמם! :)

רואים שזה כזה לא מש.. לא יודעת../images/Emo18.gif

כאילו, הקצוות, לפחות מהתמונה, נראים כאלה מרוחים קצת, ו.. לא יודעת,
כל עוד התוצאה הסופית תהיה סבבה, וזה לא יירד אחרי כביסה או 2, אז בסדר. ^^

אם את חושבת שזה לא משהו

ואת לא רוצה, אז תגידי לי עכשיו כדי שאני לא אקנה לך מחר סוויטשירט. אם את מחליטה שאת לא רוצה בסופו של דבר פשוט תבואי למפגש עם סוויטשירט/ג'קט/ חולצה לבנה כדי שלפחות ניראה בולטים כולנו. זה א'. ו..ב'.. יש גבול לרמת השלמות שאפשר הלגיע אליה עם צבעים לבד ועוד עם מכחולים. אני ישבתי על כל סוויטשירט לפחות שעה, ואני אעבור עליהם שוב פעם מחר.. אבל עם מכחול ובמיוחד על בד את לא יכולה לעשות קצוות חלקים, בהתחלה חשבתי לעשות עם ספריי אבל זה חומר שהוא לא כל כך מוכר לי והעדפתי לא לקחת צ'אנסים אני לא יכולה להבטיח כלום לגבי דהייה בכביסה, כבר אמרתי, שאני הולכת לגהץ את זה גם כמו שכתוב על הקופסא של הצבעים לבד, ובמקרה וזה ידהה אין לי בעיה לעבור על זה שובאם ישלחו לי את הסוויטשירט ולנסות לעשות את זה קבוע ככל האפשר.

ממ, אני כן רוצה../images/Emo18.gif

שמת את התמונה למטה, וזה לא מרוח מרחוק, אז אני מנייחה שבסדר. ^^

המקדימה הגמור של הסוויטשירט..

ככה הצד הקידי של הסווישירט יראה.. את החץ מאחורה אני אעשה רק מחר..

pizi23

New member
מה את רוצה? יצא יפה מאד ../images/Emo45.gif

אז ג'ארד קצת קופיף, אז מה? מגיע לו ומתאים לו! כל השאר נראים בסדר גמור. בדיוק כמו שהם נראים באמת.

למעלה