.

אבל..

זו שאלה על השיר- לא החיים הפרטיים של אורית. לדעתי (הצנועה, למרות שאני לא כותבת כאן בדרך כלל) היא לגיטימית. תמיד מעניין לדעת מה עומד מאוחרי שירים שאנחנו אוהבים..

kingnothing1

New member
בספרות כמו בספרות

רק הכותב יכול לתת אינטרפרטציה למה שהוא כתב.. כל עוד הוא בחיים. לאחר שהכותב מת אפשר לתת איזה אינטרפרטציה שרוצים. למשל בהכניסיני תחת כנפך אם נאמר שהוא התכוון לחיבוק. או שעל תנשמת ענקית שהוא ראה, תחת השפעת אמדיאמאי. חוץ מלהתהפך בקברו אין לו הרבה מה לעשות.

הולצ

New member
לדעתי אפשר להגיד את זה בצורה הרבה יותר..

יפה? [על התגובה הקודמת שלך]

נשמת

New member
אני מבינה את הסקרנות שלך,

אבל יש משהו שהלהקה מאד קפדנית לגביו ומקנאה לו - הפרטיות שלהם. וכמו כל שיר שתמיד כיף לדעת מה עומד מאחוריו, גם מעניין לדעת מה עומד מאחורי Father... אבל אנחנו נוגעים במקומות אישיים ופרטיים מידי. לפני זמן מה מישהו שאל על השיער של אורית, זה עוד נושא שאוכל להבין את הדיון עליו, אבל לגבי החיים הפרטיים שלה או של כל חבר בלהקה - הם לא אוהבים את זה ועלינו לכבד זאת. ההבדל בין היהודים ללהקות אחרות שבהן הפרטיות נפרצת על ימין ועל שמאל, היא שהיהודים הם להקה חמה שקרובה מאד למעריצים ומתוקף זה, אני בטוחה שהם קוראים לעיתים בפורום. וכלהקה שמכבדת אותנו כל כך מגיע כבוד בהתאם. אני לא חושבת שזה מכובד גם לדון על חייהם של אמנים אחרים, למרות שגם אני עושה זאת. פשוט כשזה מגיע ליהודים, הנושא הופך להיות רגיש. אז כמו שהם רגישים אלינו, הבה נהיה רגישים חזרה. אני יודעת שאין לך כוונה רעה.

טל קארי

New member
אני מבינה...

תראי אני לא הרבה זמן בפורום, ולא תיארתי לעצמי בכלל שיש מצב שהם קוראים פה, ואתם צודקים שזה הכי חדירה לפרטיות. מכיוון שהפורום הזה שונה במפורומים אחרים-לטובה כמובן, ייקח לי זמן להתרגל אליו, כי כמו שאמרת אצל להקות אחרות הכל פרוץ, הכל פתוח ואין שום פרטיות, ואצלם זה אחרת, ואני מאד מעריכה אותם על כך שהם עושים מאמצים לשמור על הפרטיות שלהם, זה דבר מאד חשוב. תודה וסליחה

בדיוק שמעתי את השורה שכתובה בחתימה שלך

בזמן שקראתי אותה... [אני אוהבת כשזה קורה.
] אני מודה לך בשם כולם על ההבנה [בדר"כ זה גורר וויכוח עצבני].

1mayush

New member
חג חנוכה שמח מפורום גילת הלל! ../images/Emo137.gif

רגע לפני סינגל רביעי חדש, וגם אלבום מדהים שנמצא בהכנות פורום גילת הלל מזמין אתכם להצטרף אליו
http://forum.tapuz.co.il/gilathillel בנוסף, כרטיסי הביקור של גילת ברשת, מוזמנים להצטרף גם אליהם
My space - www.myspae.com/gilat FaceBook - http://www.facebook.com/group.php?gid=5578508665 אפשר לשמוע ולראות בהם את גילת
מחכים לכם

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifחג אוּרים שמח!!

מלא אור, חיוכים, חיבוקים, ניסים ונפלאות
היזהרו מהסופגניות

Z A M i

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo195.gifמחר מתגייסים, כי מחר חיילים../images/Emo195.gif

(איזה משפט לא צפוי,הא?..) אז מחר, המנהל האהוב שלכם(
)הופך לרכוש צה"ל... אני רוצה לראות פה איחולי בהצלחה, וטיפים לחיים טובים יותר
תהיו יותר מקוריים מ"גיוס קל" (כיף להתקיל אתכם.) [את מה שיש לי להגיד אתה תקבל בנפרד...]
לא כדאי להתגייס:-\

למעלה