CitizenErased

New member
כל הכבוד../images/Emo13.gifאני נראה לי בין היחידים..

שאוהבים קולה אבל לא מתמכרים אליה חח אני שותה מדי פעם אבל אין לנו אפילו קולה בבית.

CitizenErased

New member
המלצה חמה..

האלבום הראשון קסביאן! כן נזכרתי באיחור אבל פאק, הוא כזה מעולה. שמעתי אותו כמה פעמים בעבודה וסוף סוף קניתי אותו.. כל שיר שם פשוט
חבל שהשני כזה לא משהו.

Djerry

New member
השני דווקא ממש טוב

אני אוהבת אותו. אבל כן, הראשון זה יצירה

CitizenErased

New member
הראשון פשוט מושלם..

כאילו אני מגזימה אבל לא איכפת לי חח אני לא אומרת את זה על הרבה אלבומים. חוץ מזה יש אולי עוד 2 אלבומים שאני מחשיבה בתור מושלמים מבחינתי והם אוריג'ן אוף סימטרי ורייג' אגיינסט דה משין הראשון.

ש שם כמה שירים פחות טובים

ה1-2-5-8 הם תותחים, השאר קצת פחות, עדיין זה אלבום מעולה. האלבומים הכי טובים לדעתי הם של הפסיטולס, השני של הליברטינז והראשון של הארד פיי.

lestatgirl

New member
וואאו את בדיליי מטורףףףף, הוא באמת מדהים

אבל כזאת אכזבה עם השני....איך אפשר להדרדר כ"כ מהר?

Rock Bottom

New member
מהמהמהמה

איך את מלכלכלת על אמפייר בנוכחותי?
(וטכנית זה כן נקרא בנוכחותי, אני תמיד קורא פה, סתם מתעצל להגיב, אבל גרמת לי!
). ברור שקסאביאן ענק, אבל בשני יש גם כל כך הרבה שירים ענקיים. STUNTMANNNN.
חוץ מזה שהוא גם במצבע היסטרי פשוט בטאוור שחובה לקנות למי שאין עדיין (של 3 במאה, הגרסא עם ה-DVD בונוס, ואפשר לקחת איתו את הראשון של שמבלס).

lestatgirl

New member
מאז שאואזיס לקחו אותם תחת חסותם

היה ברור לי שזה יגמר רע.. נו באמת שוט דה ראנר? מי פלוס וואן? מי כתב את הדברים האלה? יובל המבולבל? הדבר הכי טוב שיצא משם זה השיר אמפייר עצמו וזהו. [יש לי תראשון של השמבלס, בעיקרון הוא מעולה כשמאוהבים בפיט עדיין לא ניסיתי אותו כשאני sober] אבל לקסיאן תמיד יהיה מקום של כבוד על קסביאן ועל העובדה שהבוש אוהבים אותם. ועל זה שיש להם את סרג'..|ריר|

Rock Bottom

New member
בסדר, אז זרקת שמות של 2 טראקים מעפנים

אבל מה עם Seek & Destroy, British Legion, Doberman? למה סתם. OMG UNOOOOOOOO~! לא קשור, אבל זו פעם שנייה שמשדרים השבוע UNO!!! אהעהעה!!!

lestatgirl

New member
בטח ישדרו אותו לא מעט בזמן הקרוב

הם לא מרעננים תפלייליסט לעיתים כאלה קרובות שם.. 2 טראקים מעפנים באלבום שקודמו היה מושלם... שאת שניהם הוציאו כסינגלים זה דיי תמוה. אבל זה בסדר כימיכלים עושים את זה ללהקה..[או שזוהי ההכירות הקרובה עם נואל פילדינג?..]

למעלה