pizi23

New member
../images/Emo6.gif תודה ../images/Emo23.gif

אחרי חצי שנה בערך הגיע הזמן שתהיה לי איזושהי חתימה משמעותית, לא?
כמובן שעל המשפט השני מגיע לשני את כל זכויות היוצרים המלאות! מודה, גנבתי
אבל אני כל כך אוהבת ששני סולחת לי
המשפט השני הוא ציטוט של משהו שג'ארד אמר פעם, לפני די הרבה, לפני ש-ABL יצא, ובקשר אליו, וזה מאד הצחיק אותי. אבל ה- Fuckinsvill זה המצאה שלי כי הוא מחרטט שם איזה משהו אחר עם SVILL בסוף...

adiiiXD

New member
חחחחחחחD: רשמתי כמעט את אותו הדבר פעמיים,

ולא שמתי לב

inbal287

New member
../images/Emo32.gif

לא מנצל"שים הודעות של תפוז, למה זה לא מובן? ולא, זה לא משנה שכבר ניצלשו כי זה לא בסדר לעשות את זה אז אל תמשיכו עם זה. פעם הבאה אני באמת אמחק ואני ממש ממש שונאת לעשות את זה.

../images/Emo207.gif 30STM נעלמו מהמצעד של גלגל"צ!

לא שהם בכלל נכנסו לתוכו אבל עכשיו אפילו אי אפשר להצביע ! בהתחלה חשבתי שעיניי מטעות אותי אבל לא.. נכשלנו...
ואני לא מבינה איך זה קרה,הרי מלא אנשים הצביעו והרבה פעמים אז מה קרה?! יש סיכוי שמכיוון שהיו הרבה הצבעות והרבה מכל בנאדם אז חשבו שאנחנו מציפים אותם או אנלא יודעת מה
אבל שמעתי את ABL הרבה פעמים ברדיו זה נהדר

לדעתי יש איזה משהו פישי פישי

כי זה היה במצעד ועל אף ההצבעות שלנו המקום שלהם לא עלה. אני חושבת שהם החליטו שזה מוקדם מידיי לשים אותו במצעד בגלל שהקליפ עוד לא יצא ואולי הם חושבים שהם שיחררו אותו מהר מידיי... אבל זאת רק ההשערה שלי אז אין לי ממש מושג. אבל לי זה נשמע דיי הגיוני

Keren W

New member
אהמ יש לי משהו להגיד בקשר לזה...

אם שמתם לב תסתכלו ברשימה של השירים שיר 16 ריק אבל משום מה ניתן להצביע לו,זתומרת אם אני אלחץ עליו ועל עוד 4 נוספים זה יחשב כ5 שירים מסומנים להצבעה. עכשיו דבר נוסף שלושים התחילו ברשימה במקום 18 נראה לי, ואז אחרי שבוע אחד הם הגיעו ל17 ונשארו שם עוד שבוע נוסף ופתאום כביכול הם נעלמו,זה די פישי אבל יכול להיות שמספר 16 הוא שיר שמגיע למקום הזה והוא מוסתר שם בגלל(אין לי הסבר למה וכמובן שאין לי משהו מוצק להגיד שזה באמת נכון) זה לפי דעתי כדי שנצביע גם השבוע ונצביע למספר 16 כאילו הוא 30! וככה נדע מה זה באמת מספר 16 ואולי שלושים יצליחו להיכנס למצעד.

זה לא קשור למספר 16... ><

במצעד יש רק 15 שירים ,17-31 הם שירים שמועמדים להיכנס למצעד והם מסודרים לפי הABC ..ומכיוון ש ABL מתחיל בA.. >< אז הם היו ממוספרים כ17... XD אולי הם באמת יחכו שייצא קליפ ושהשיר יתפרסם יותר, כי יש שירים שעדיין לא נכנסו למצעד והם ברשימה מאז שABL היה שם אבל אותם משום מה לא הוציאו... צריך להתקשר לגלגל"צ ולצרוח עליהם,נעשה סקנדל ענק שיתפרסם בכל אמצעי התקשורת, נתבע אותם ונדרוש שעה שלמה כל יום רק עם שירים של 30 ובנוסף כולנו נהפוך למיליונרים ^__^

בגלל שהודעות של תפוז נמחקות

לאחר כמה זמן מהפורום. ואם התפתח דיון טוב בהודעה הזאת הוא נעלם יחד עם ההודעה של תפוז

ההודעה של תפוז נעלמת רק אם לא מגיבים לה

אבל אם מתפתח דיון טוב אז אי אפשר להעלות את זה לטאגליינס בגלל ההודעה הראשונה (נראה לי) או שזה סתם לא נראה טוב...

inbal287

New member
הבעיה היא כזאת -

א. יש חוקים לפורום הזה וזה מכעיס שאתם תכלס שמים זין על הכל. ב. כי ההודעות של תפוזאנשימודיע נמחקות אחרי 24 שעות אם לא מגיבים אליהן ג. כי יש שרשור אוף ובד"כ אתם מנצל"שים את זה בשביל אוף. אז למה לא לשרשור אוף?

Miss Snape

New member
אמ, טוב

בכל שאר הפורומים אין בעיה כזו של לנצל"ש שרשורים של תפוז.. אחרי הכל, זה הדבר המועיל היחיד שהם עושים.

inbal287

New member
ובהרבה פורומים אחרים יש בעיה כזאת

בכל מקרה זה לא ויכוח. זה כתוב בתקנון הפורום.

אף אחד לא יודע

כולל חברות תקליטים. דיברו על זה שקליפ יצא ב20, וה20 עבר. לפני זה היו עוד 3 תאריכים. עכשיו מדברים על יום אחרי, לפני או ביום הולדת של ג'ארד. תלוי. אז כל מה שצריך לעשות זה לחכות להודעה רישמית לא מMTV ולא מYAHOO

למעלה