Lyla Bellamy

New member
אימו בהגדרה הוא כן פאנק ...

ומראה .. אממ שירים ... לא סתם אנשים מגדירים אותם ככה ... ושוב !!!!! מזה משנה איך אנשים מתייגים להקות?! אז אחד אומר שהם אימו ואחד לא ...כל עוד יש להם מזויקה מגניבה שאתם אוהבים זה לא אמור להשפיע ..

../images/Emo216.gifנמ, פורום אימו../images/Emo3.gif

אני אוהבת את הסטייל.. אבל השמות של אול אמריקן בלה בלה וFOB לא עושים לי כלום

GD ROCKS

New member
בואו נראה כמה זמן פורום אימו ישרוד.

כל ההודעות שם זה "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" "מה?! פורום אימו? הא?"

../images/Emo6.gif

תכלס, מה עוד אפשר לכתוב שם? כמה שפוני שגורם להם להיראות כמו פיראטים עם רטייה הוא מאגניב? טוב, לפחות עכשיו לא ייכנסו כל מיני יצורים לפורום מכ"ר. אני מקווה ._.

CitizenErased

New member
אני לא שירתתי..

אז אני לא ישראלית אמיתית?.. טוב שיהיה
בקרוב מאוד אזרחות אירופאית, יאייי

lestatgirl

New member
לפעמים כשרואים התנהגויות של "ישראלי אמיתי"

אפשר לקחת את התואר "ישראלי מזויף" כמחמאה. [אתם מכירים את זה כשאתם בטוחים שהצבא התייאש והנה הדואר ממנו זה פטור, ואז אתם מגלים שזה זימון לתחקיר בטחוני?..]

M a a y a n K

New member
גם לחברה שלי זה קרה...

לא זימנו אותה לתחקיר אלא לועדה רפואית אחרי מעל שנה שאמרו לה שלא מגייסים אותה, ועכשיו היא מתגייסת עוד 3 שבועות שזה כמעט שנה אחרי (!) ואני עוד התגייסתי במחזור האחרון של השנה שלי...

lestatgirl

New member
עם כאלה טרטורים וזלזול בבן אדם

למה שהוא ירצה להיכנס למערכת הזאת?

M a a y a n K

New member
את כל כך צודקת...

לפני שהתגייסתי הייתי בכמה מיונים שפשוט הוציאו לי את כל החשק להתגייס...היה לי מיון לדובר צה"ל שחיכיתי לראיון 5 שעות! זה כל כך מתסכל...גם עכשיו, מהחודש הבא אני אתחיל לסגור בבסיס כל שבת שלישית עד סוף השירות שלי. אבל בגלל זה אני מוציאה מהצבא כל דבר אפשרי, כל בעיה בריאותית שאי פעם היתה לי והזנחתי- אני מטפלת בה עכשיו, נסיעות חינם שאני מנצלת הרבה, ועוד כל מיני קורסים וצ'ופרים. אבל את צודקת, הם באמת יכולים לטרטר בן אדם...היו דברים שפשוט ויתרתי עליהם מראש רק בשביל לחסוך מעצמי את הטרטור...

lestatgirl

New member
לכל מיון שהם שלחו לי כמעט

הלכתי ואמרתי שאני לא רוצה להתגייס בכלל, ומה הם עושים שולחים לי עוד מיונים או מדור פרט, הם לא מבינים שאני לא רוצה מהם כסף, אלא פטור ושגם מיליון שקל לא יגרמו לי פתאום להיות מסוגלת לעבור טירונות.

M a a y a n K

New member
זה באמת לא כזה נורא...

בייחוד אם אני עברתי את זה...אם את לא עושה טירונות קרבית את לא עושה כמעט כלום בטירונות... נכון, אין הרבה תפקידים בצבא שאפשר להנות מהם, אבל מעבירים את זה. בדרך כלל יש גם אחלה אנשים. הוצאת כבר פטור?

lestatgirl

New member
לא, זה ממש עצוב, הם מסרבים לוותר לי\עליי.

וכ"כ ניסיתי לצאת מטומטמת בפסיכוטכנים ובבדיקת נתונים שם בצו ראשון, מההתחלה הראתי מוטיבציה נמוכה, אני שולחת להם מכתבים והם שולחים לי מיונים.

M a a y a n K

New member
כן, הם לא מוותרים בקלות

אני מציעה לך להתגייס ומוקדם- ככה לא תדחי את זה ותשתחררי יותר מהר...חברה שלי חיכתה לפטור הזה ובסוף יצא שהיא מתגייסת עוד 3 שבועות שזה יוצא בדיוק 10 חודשים אחריי. גם אל תצאי מהצבא על פרופיל נפשי וכאלה, זה יפגע בך. ובקשר לטירונות- זה כלום, באמת. אם מישהו היה אומר לי שבטירונות שלי אני אוכל לישון צהרים הייתי צוחקת עליו...

lestatgirl

New member
מתחילות להגמר לי האפשרויות

גיוס זה לא אחד מהן. עצם המחשבה על שרשרת חיול מעוררת בי חלחלה. פעם לא היה לי שומדבר נגד צהל אבל האטימות שלהם כלפי אנשים כמוני משאירה אנשים חסרי מילים. את הבנאדם הראשון ששמעתי ממנו מילה טובה על טירונות.

M a a y a n K

New member
חח..זה מכמה סיבות

1. עשיתי טירונות 01 (שזו הטירונות הכי קלה) במשך חודש שלם שהיא אמורה לקחת שבועיים אז היו לנו כל פעם הפסקות של שעתיים אחרי כל דבר...ד"א, גם טירונות 02 קלה מאוד, עשיתי השלמה לזה בקורס. 2. קורס חובשים זה לא דבר קל בכלל, לומדים מ-8 בבוקר עד 9 בערב, יש 2-3 מבחנים בשבוע, לא ישנים הרבה, אין הרבה הפסקות ומשמעת פי 10 מטירונות, זה נשמע נורא אבל זו חוויה מדהימה. רק אחרי שמגיעים מטירונות כזו לקורס כזה, הטירונות נראית כמו קיטנה... גם בד"כ אחרי טירונות את ישר נכנסת לשירות הסדיר שלך שזה כמו ללכת לעבודה ואז זה באמת לא נורא...תחשבי על זה שמתוך שנתיים טירונות היא רק חודש ולפעמים פחות...

למעלה