Rose131

New member
מישהו שהציג 'אומנות'

הרעיב כלב למוות והולך לקבל על זה פרס.

mayu101

New member
מה????????????????

כוסאמאשלו שייתקע איפו ושייסבול שקות ואז ימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה בן זונה..
איך עושים דבר כזה לכלב?!?!

../images/Emo41.gif שאלון דה יוזד. ../images/Emo152.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

קצת להפעיל את הפורום ולמלא את האוף.
מדגישומטיק [כי זה נחוץ
]: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ שיר ראשון ששמעת: שיר אהוב: שיר פחות אהוב/מושמע: שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: קליפ אהוב: קליפ פחות אהוב: אלבום מועדף: אלבום פחות אהוב, יש?חבר להקה אהוב: שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? יש לכם את הדיסקים המקוריים? אם כן, איזה? יש לכם את הDVD? מה אתם חושבים על הEP? מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? זהו.

just orka

New member
יאללה../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

ראשון ששמעת: נויז&קיסס שיר אהוב: טייסק אוף שיר פחות אהוב/מושמע: SEAO שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: הוספיטל קליפ אהוב: טייסט אוף קליפ פחות אהוב: איי קאוט פייר אלבום מועדף: דה יוזד אלבום פחות אהוב, יש?אין חבר להקה אהוב: ברט שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד::-O אין דבר כזה! בכל שיר יש כמה כאלו.לא רוצה ולא רוצה לבחור שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? ? יש לכם את הדיסקים המקוריים? יאפ אם כן, איזה? הכל יש לכם את הDVD? כן מה אתם חושבים על הEP? כן. אבל לא מצליחה להשיג מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? גם וגם
איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? וואי מלא

עונה^^../images/Emo55.gif

שיר ראשון ששמעת: בריד מייסלף אלייב שיר אהוב: הוו זה כל הזמן משתנה. כרגע זה טייק איט אוואי שיר פחות אהוב/מושמע: poetic tragedy שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: Paralyzed קליפ אהוב: A Box Full Of Sharp Objects ממש משקף את הטמטום שלהם וככה אני אוהבת אותםD: קליפ פחות אהוב: המממ את של PHA לא הכי אהבתי אלבום מועדף: נראה לי הראשון... אלבום פחות אהוב, יש? הממ לא חבר להקה אהוב: ברט
שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: אין לי ממש סבלנות לזה שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? טירוף. יש לכם את הדיסקים המקוריים? אני מתכננת לקנות בת"א עוד יומיים כי בנהריה אין כלום
אם כן, איזה? יש לכם את הDVD? הלוואי ;; מה אתם חושבים על הEP? אין דעה מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? הופעה, דהה איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? אממ את A Box Full Of Sharp Objects ואת מייבי ממוריז ואת דה בירד אנד דה ווארם ואת פאראלייזד ו... ו...

אני דווקא ממש אהבתי את הקליפ של PHA. ../images/Emo223.gif

אני חולה על הקטע של ג'פה עם השמלה.
וגם כשברט מקיא על האישה ההיא, למרות שזה קצת מגעיל. XD

Rose131

New member
לא, האמת שאני לא בטוחה בנוגע לזה.../images/Emo12.gif

אבל הוא לא שודר באירופה בטלוויזיה, לא?

למעלה