הוא לא רשמי..

לפחות לא לדעתי, נוא גם אל שודר בטלוויזיה ולא הקרנת בכורה של זה וכלום.

Rose131

New member
נמ

שיר ראשון ששמעת:נראה לי טייק איט אוואי שיר אהוב:אממ.. פואטיק, דה טייסט אוף אינק, בריד מייסלף אלייב.. לאדעת
שיר פחות אהוב/מושמע: המממ...
שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: פואטיק טראג'די, ארת'קווייאקD: קליפ אהוב: בריד מייסלף אלייב ודה טייסט אוף אינק.. קליפ פחות אהוב: החדש אלבום מועדף: הראשון אלבום פחות אהוב, יש? הממ... חבר להקה אהוב: פעם זה היה ברט ואז זה היה קווין ואז זה היה ג'ף ועכשיו זה.. וול.. לאדעת. שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: החתימה שלי, As long as you're alive and care I promise I will take you there וגםוגםוגם כמובן!!11 I buried myself alive on the inside so I could shut you out וזה ממש על קצה המזלג. שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? So here I am, it's in my hands/ יש לכם את הדיסקים המקוריים? אכן כן אם כן, איזה?כולם יש לכם את הDVD? את ברט' כן, את MM לא.. מה אתם חושבים על הEP? לאדעת. מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? ווואו, שאלה... קשה.
איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? נו, פואטיק ובריד מייסלף ודה טייסט אוף אינק.

../images/Emo122.gifעונה. ^.^

שיר ראשון ששמעת: אני חושבת שOn My Own. תודות לקארין.
שיר אהוב: יש כלכך הרבה. אבל,אני הכי אוהבת כרגע את A Box Full Of Sharp Objects. שיר פחות אהוב/מושמע: פחות מומשמע-Yesterday's Feelings. אני צריכה להתחיל לשמוע אותו יותר. -.-'' שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: הוספיטל.
קליפ אהוב: A Box Full Of Sharp Objects כי הוא כלכך מצחיק!
קליפ פחות אהוב: ממ,PHA. הוא מוזר ._. אלבום מועדף: בהתחלה זה היה האלבום השלישי,ואחרי ששמעתי את כל השירים שלהם זה השתנה בבת אחת. ועכשיו אני ממש אוהבת את האלבום הראשון והשני
! אני לא יכולה לבחור בניהם. ;; אלבום פחות אהוב, יש?חבר להקה אהוב: אין אלבום פחות אוהב.
בכל אלבום מצאתי כמה שירים שממש התחברתי אליהם,שאני ממש אוהבת. חבר להקה אהוב זה ברט!
כי הוא פשוט סוטול.
שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: וואי,אי אפשר לבחור. שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? לא'דעת. יש לכם את הדיסקים המקוריים? לא. לצערי.
אם כן, איזה?
יש לכם את הDVD?
מה אתם חושבים על הEP? ... מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? הופעה.
הם יותר מידי טובים בלייב אז אי אפשר לוותר על זה. איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? הכל. פשוט הכל.

עונה. ../images/Emo223.gif

שיר ראשון ששמעת: וואי, אני לא זוכרת.
נראה לי all that i've got
שיר אהוב: All that I've got, On my own, I'm a fake
שיר פחות אהוב/מושמע: Hard to say ~.~
שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: Hospital, דה.
וגם I'm a fake
קליפ אהוב: All that I've got
קליפ פחות אהוב: נמ, I caught fire
אלבום מועדף: הראשון. ^^
אלבום פחות אהוב, יש? לא.
חבר להקה אהוב: ברט.
וכי אני מכורה לסולנים.
שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: Well, you're never gonna find it if you're looking for it
שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? ?Do you want a song of glory Well I'm fucking screaming at you
יש לכם את הדיסקים המקוריים? כן, אחד.
אם כן, איזה? In love and death.
יש לכם את הDVD? לא.
מה אתם חושבים על הEP? שהוא אחלה. ^^
מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? הופעה, ברור.
איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? Maybe Memories

הוו :]]

שיר ראשון ששמעת: All that I've got
שיר אהוב: יש כל כך הרבה... כל האלבום הראשון... כל האלבום השני.. ואממ כל האלבום השלישי
אהה וגם SHALLOW BELIVER ו MAYBE MEMORIES
שיר פחות אהוב/מושמע: אממ... Just a little ו 801 Underground שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: On my own Maybe memories ו.... Into my web יכול להיות נחמד D: קליפ אהוב: Box full of sharp objects !! כמובן!!!
קליפ פחות אהוב: Blue and yeloow... השיר מושלם אבל אני לא מבינה מה רוצים ממני בקליפ |: אלבום מועדף: The used כמובן... I In Love & Death אלבום פחות אהוב, יש? Lies for the liars אני אוהבת אותו אבל צריך להכיר בעובדות... הוא פחות טוב. חבר להקה אהוב: ברט וג'פה הם הפייבוריטים שלי
אבל גם קווין ודן סבבה לגמרי D: אני אוהבת את כולם
שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: I must abuse myself I'm against all that I've made of XD סתם. יש כל כך הרבה שאני אפילו לא אתחיל... שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? KILL. SMILE. CUT IT UP FOR ME THIS TIME XD סתם. אני לא יודעת אם זה נחשב אבל: "We are the fucking used, And this is the first song we ever wrote" מהDVD... כל פעם שאני שומעת את זה אני מתרגשת כאילו זאת פעם ראשונה... אוף הלוואי שהייתי שם
יש לכם את הדיסקים המקוריים? ברור ! את כולם ! אם כן, איזה? כולם! כולםכולםכולם!!!!
יש לכם את הDVD? וודאי!
מה אתם חושבים על הEP? מושלם
מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? חייב לבחור? הופעה... איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? On my own כמובן וגם Blue and yellow... וכמובן שאת Maybe memories! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Because Of May

New member
;;../images/Emo109.gif

שיר ראשון ששמעת: TIA, אאל"ט.
שיר אהוב: חחח כולם, מה זאת השאלה הזאת?
אבל במיוחד פרלייזד, PHA, TIA, CM, MM, OMO, סאונד אפקטס.
שיר פחות אהוב/מושמע: אמממ בי-סיידים וכאלה?
שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: מהחדש? ווייק דה דד והוספיטל!
וקליפ נורמלי לפרלייזד... ולא מהחדש- MM ו-OMO.
קליפ אהוב: TTOI, TBATW ICF
קליפ פחות אהוב: פרלייזד. זה כ"כ דפוק
אלבום מועדף: לייז פור דה ליירז.
אלבום פחות אהוב, יש? לא, בכל אלבום אני אוהבת את רוב השירים אם לא כולם
חבר להקה אהוב: קווין
שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: יותר מידי!
שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? Is it worth that can you even here me? כאילו שהם אומרים, שווה שתשמעו אותנו (וזה בהחלט שווה
)
יש לכם את הדיסקים המקוריים? חלק.
אם כן, איזה? LFTL ו-ILAD.
יש לכם את הDVD? לא ;;
מה אתם חושבים על הEP? לא שמעתי את כולו עדיין
מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? הופעה, אין ספק.
איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? שיר שהם לא מבצעים בד"כ כאילו? מממ הוספיטל?

עונה:)

שיר ראשון ששמעת: בלו&ילו שיר אהוב: ממ משתנה.. כרגע - סאיי דייז אגו שיר פחות אהוב/מושמע: פואטיק טרג'די שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: נויז&קיסס קליפ אהוב: בוקס, בלו&ילו, טייסט אוף אינק קליפ פחות אהוב: אול דאת' אייב גוט. הוא מעצבן אותי. אלבום מועדף: הראשון :) אלבום פחות אהוב, יש? האי.פי החדש - שאלוו בליבר. סתם מעפן. חבר להקה אהוב: ברור שכולם שולטים[+ברנדון] , אבל קווין המלך
שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: "You're never gonna find it if you're looking for it" - Blue&Yellow "Knowing nothing is better than knowink at all" - On my own ועוד כמה, אין לי כוח. XD שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? אנערף.. לא יודעת יש לכם את הדיסקים המקוריים? לא XD אם כן, איזה? .. יש לכם את הDVD? לא XD אבל אותו אני באמת רוצה! אין לי מה לעשות עם הדיסקים. מה אתם חושבים על הEP? על הפנים. התבאסתי רצח מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים? הופעה. :) איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? מייבי ממוריז, און מיי און, SDA.. נו כל הדיסק הראשון, אין לי כוח להמשיך. ואם אפשר - שיראו כמו שנראו כמו בדיסק הראשון. זה יהיה אחלה בונוס. הכרס של ברט ממש עושה לי סיוטים.

יאללה הגיע הזמן שאני יכתוב פה יותר../images/Emo152.gif

שיר ראשון ששמעת:אממ, נויז אנד קיסס נראה לי
שיר אהוב: איימ א פייק, או בוקס.. שיר פחות אהוב/מושמע: יש מלא שהם "פחות מושמעים"... שיר שממש הייתם רוצים שייצא לו קליפ: איימ א פייק קליפ אהוב: בוקס, טייסט אוף אינק קליפ פחות אהוב:PHA אלבום מועדף: דה יוזד אלבום פחות אהוב, יש?חבר להקה אהוב:אלבום פחות אהוב-אין
חבר להקה אהוב-ברנדן, ולא אכפת לי שהוא כבר לא חבר להקה
(
) שורה [נו, שיהיו כמה שורות שאתם רוצים] שאתם אוהבים/מתחברים אליה במיוחד: I'm A Fake-כל השורות
שורה שהכי מתארת את דה יוזד, לדעתכם? לא יודעת
יש לכם את הדיסקים המקוריים? לא...בקרוב יהיה לי את כולם, אני עוד ידאג לזה
יש לכם את הDVD? לא
מה אתם חושבים על הEP? אני עוד צריכה לשמוע אותו
מה הייתם מעדיפים- הופעה של דה יוזד או פגישה איתם מאחורי הקלעים?הופעה! איזה שיר הייתם הכי רוצים לשמוע בלייב? כמה (לא) מפתיע!
איימ א פייק נה נה בננה

mayu101

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifמשהי כבר

ראתה את הקליפ המושלם של pretty handsome awkward?
קישור למי שלא ראתה..

למעלה