חחחחחחח אני מרגישה בסרט קבלו:
בקצרה בספטמבר הייתי באילת שבוע בערך..הייתי בדן פנורמה והיה שם מלצר חמוד שקוראים לו לירון.. עשינו עיניים אחד לשני כמה פעמים והוא גם חייך אליי והכל והוא היה ממש חמוד.. עליתי עליו כשמישהו צעק לו "מעודה!" וחשבתי שיש לו קשר לבועז מעודה כי הוא גם תימני
קיצר בלה בלה.. ביום האחרון נתתי פתק עם הפלא' שלי לאחת המלצריות שתעביר לו והיא אמרה לי גם שקוראים לו לירון..ויום אחרי הוא התקשר ודיברנו והכל והוא אמר שכשהוא יחזור הבייתה הוא יתקשר אליי ואחר כך בראש השנה או קצת אחרי שלחתי לו חג שמח והוא לא ענה ושם זה גם נגמר ושכחתי ממנו..היום דיברתי עליו עם חברה שלי אז שלחתי לו SMS הנה השיחה: אני:
הוא: מזה צריך להיות? אני: בלי עצבים...סתם נזכרתי בחופשה שלי באילת, אין לזה משמעות הוא: מי זאת? לא עניתי לו אחרי 6-7 דקות הוא שלח שוב: מי זאת? אני: כן ברור אתה רואה אלף אנשים כל יום ורק אותי תזכור... הוא: בואי תנסי אותי...(ררר זה היה נשמע כזה אוחח4#@$#$#!) אני: עזוב. לא נראה לי שהייתי רצוייה אז וממש לא התכוונתי לפתח שיחה מהSMS הזה. בוא נסיים פה בבקשה הוא: חבל, אין לי שום דבר נגדך(לא כי אתה גם יודע מי אני XDD) והייתי שמח לדעת עם מי יש לי העונג.. חחחחחחחח איך זה דורש לשמוך את הסקרנות שלו עוד אבל בסוף הוא יתעצבן ואני לא רוצה