chen010189

New member
איך שאנשים מסוגלים להתכער ../images/Emo5.gif

טוב מה אני רוצה גיל 18 לעומת גיל 54

../images/Emo32.gif

כי חייבים אחד כזה.. היום בערב עברי לידר!#@
יש לי ביום ראשון סוגשל מתכונת במתמטיקה והחומר קל אבל אין לי כוח ללמוד

chen010189

New member
שומדבר לא יכול להיגמר יפה...

וואי עכשיו יש את המפגן האווירי הזה לכבוד יום העצמאות ועכשיו הם בחוף ירושלים בת"א אז נפל שם מצנח ונפצעו כמה אנשים וילדים קשה, פינו אותם לאיכילוב... עד שמנסים להנות

3has3

New member
../images/Emo153.gif מפחיד.

לי המטס היה בול מעל הבית. עמדתי בחלון וראיתי את התחתית של המטוס!!!!1 ואם הוא היה נופל? וטוב שהם הרסו לי את האוזנים.
וזאת לא הודעה צינית! אני ממש רצינית!

3has3

New member
../images/Emo153.gif אה, זה היו חמישה מטוסים.

מתל נוף
וטוב שאחד בכלל היה רחוק מידי.

chen010189

New member
אני בכלל לא התלהבתי

זה עבר לנו מעל הבית ואמא שלי רצה כמו ילד בגן שרואה את יובל המבולבל ואני בשיא האדישות "אמא...תסגרי את החלון, אני קופאת" והיא ממשיכה לתלהב "רגע!!!!!!!!!!!1111 זה המטס אני חייבת לראות!!!!!!1111111" ואני ממשיכה בשיא האדישות להגיד לה שתסגור את החלון ושאני קופאת מה יש להתלהב ממטוסים? XD עוברים לי כאלה כל יום ליד הבית XDD אני עד עכשיו לא מבינה מה היה כל כך מיוחד בזה. מילא המשט(לא ראיתי) זה לא משהו שרואים כל יום, זה יכול להיות מיוחד. ובכלל עשו מזה היסטריה, פרומואים, 60 מיליון שקל בסוף איזה יום עצמאות היה...לא מרהיב ולא נעליים. כבר היו הרבה יותר יפים וטובים ממנו לא נורא, יש להם הזדמנות להוכיח את עצמם בחגיגות 70 (אני אהיה בת 29 פאק XD)

MichRanger

New member
אתם יודעים מה אני שונאת ממש?../images/Emo46.gif../images/Emo185.gif

שאני כותבת הודעה במסנ כותבת כותבת כותבת והבנאדם לא עונה.. אז אני שולחת לו סימן שאלה ואז המסנ כותב לי : "הודעתך לא הועברה ל----" בלהבלהבלהלבהל ניניניייי
יואו זה כזה מעצבן

chen010189

New member
*צרחות שמחרישות לכן את האזניים*!!!!!!

Hopefully one day we will meet. Say hi to all the folks in Israel for me. Take care & have a wonderful weekend *העור תוף שלכן נקרע* |שותקת| וואן טו...וואן טו טרי פור...וואן טו טרי פוב פייב לט'ס אבריבאדי דאנססססססססס טםטםםםם

למעלה