chen010189

New member
../images/Emo32.gifחחחחחח יואו חייבת לשתף אתכם..

הבניין שלי בנוי בצורה נורא דפוקה שהחלון של האמבטיה רחוק בכמה ס"מ בלבד מחלון האמבטיה של השכנים אם אני לא אסגור את הדלת שם הם גם יכולים לראות אותי בדרך להתקלח[הבנתןXD] אה וגם אנחנו צריכים לשמוע על מה הם מדברים והם אותנו... בקיצור הם רבים ה-מ-ו-ן, כבר שנים שהם רבים כל יום ואני לא מגזימה...ועוד על איזה שטויות! יום אחד היא הכינה לו קפה בבוקר והוא לא קם...אז היא התחילה לצרוח עליו שהקפה יתקרר וככה חצי שעה XDD ואני כולי עוד ישנה התעוררתי רק בגללם...ושטויות יותר קטנות מזה פעם הם הגיעו למצב שהיא דפקה סכין על השיש ואמא שלה באה וכל זה..קיצר שלא תדעו :| ואז אמא שלי סיפרה לי שהיא בהריון והכל[השכנה] והם היו חודש בחו"ל והיום שמעתי בכי של תינוק והיא דיברה איתו..וזה כל כך מוזר לשמוע אותה בתור אמא חחחחחחח כי יש לה קול צפצפני מעצבן כזה[תארו לכם מזה כשהיא צועקת..יום אחד אמא שלי קמה בעצבים מהספה וסגרה בכח את החלון במטבח והיא עושה כזה "שילכו לעזאזל, כואב לי הראש כבר" XDDDDDDDDDDDDDD] וזה כל כך לא מתאים לה חחחחחחחח היא מנסה להיות אמא "רוצה לאכול? ונלך אחר כך לטייל? כן? אמא תיקח אותך לטיול?" וזה יוצא לה כל כך מזוייף אלוהים XDD חחחחחחחח אני כבר רואה את הבקרים הבאים "תחליף לו חיתול קיבינימאט!!!!!!!!!!!!!!!!" והבכי של התינוק יואוווווווו. טחח מסכן התינוק.....אני וההורים שלי התערבנו שהתינוק ירגיע אותה אבל מסתבר שלו, איך שהם חזרו הבייתה מחו"ל חזרו הצעקות..

chen010189

New member
אממ אנשים אם מישהו פה בת"א בזמן הקרוב..

ורוצה לראות את הפרצוף שלי שיודיע לי אני צריכה תירוץ טוב להיות בת"א רצוי בבוקר רצוי בשעות לימודים באוניברסיטאות ואם יש שביתה, אז תשכחו מזה. תודה

3has3

New member
אני שם ב-5.6

אבל אני פוגשת חברה ואורבת לאנשים יפים בבית ספר שלה... ואז אני קונה מתנה למישהו ואז סתם אסתובב לי ואז אסע הביתה^^ כאילו אני אהיה שם מאחת עד חמש ככה. X:

MomijiSan

New member
אוהבים את Avenged Sevenfold?

אז כמו שכתוב בפלייר , אנחנו רוצים להביא את avenged sevenfold לארץ , ובשביל זה אנחנו צריכים המון המון אנשים שיגיעו לפארק נאות שקמה שנמצא במערב ראשון לציון , כדי לצלם סרטון שכנוע. הקוסנפט של הסרטון הוא להביא המון קהל שיעמוד לי במה וישיר את אחד השירים ואז לסובב את המצלמה אל הבמה ולראות שהיא ריקה ולכתוב "don’t you think something missing?". מקווה שתבואו , שקד

לשרשר לאוף טופיק פעם הבאה!

לשרשר לאוף טופיק ,תפוז אנשים מודיע או כל דבר שדומה לאוף! למה לפתוח הודעה חדשה? פעם הבאה לשרשר לאוף טופיק בבקשה!

NoAmItA ChAn

New member
חפירה. מישהו יכול להסביר לי

מה יש לאנשים לאחרונה מלבאס אותי? 1. בקצרה: מישהו בשם אורי אמר שלי בחמישי בערב שהוא מאוהב בי אחרי שהוא פגע בי באותו ערב ובכיתי גם בגללו קצת (גם ממשהו שלא בגללו). אז הוא התחיל לרמוז שהוא מאוהב בי. ואז הוא כזה: "אפשר להתקשר? :p" ואני: "טוב, למרות שאני חצי שבורה" ואז הוא התקשר. עניתי ושמעתי: "אני אוהב אותך". נלחצתי ממש. אמרתי לא שאני לא יודעת מה לעשות עכשיו ושייתן לי זמן לחשוב. הוא אמר שהוא כבר כמה זמן מאוהב בי וזה ושהוא מוכן לחכות לי. נתתי לו נאום ממש ארוך על שאני רוצה זמן לחשוב, כי באמת רציתי זמן לחשוב. יום שישי הלכתי לבית הספר. כל היום השתגעתי. לא ידעתי מה לעשות. כבר התחלתי שאני אולי מחבבת אותו. אחרי הצהריים באתי הביתה וישר התחברתי למסנג'ר. פתאום ראיתי שאתמול הוא השאיר לי הודעה משהו כזה: "עזבי, שכחי ממה שכתבתי ^^;". התחלתי לדבר איתו. מסתבר שהוא שיקר לי. בפנים. בלי בושה. והוא עכשיו "מרגיש רע". הוא אמר לי בפירוש: "שיקרתי לך בהכל, חוץ ממשהו אחד שלא ממש עניתי עליו". בהתחלה הוא לא רצה לספר לי. בסוף הצלחתי לחלץ את זה ממנו בכוח: הוא מאוהב בחברה הכי טובה שלי. הוא היה "מבולבל". הוא אמר לי את זה כשהוא "לא היה בטוח ב-100%". לעזאזל איתו. הוא הקפיץ אותי כל כך. אז סיננתי אותו והלכתי למסיבה (ע"ע בהמשך).ואז הוא אמר לחברה שלי שהוא מאוהב בה. והיא כועסת עליו עכשיו גם היא. היא לא מאוהבת בו. היא כועסת עליו כי הוא שיקר לי וכי הוא לא רצה מלכתחילה לספר על למה הוא התחרט כי, במילים אחרות, הוא חושב שאין לי את הזכות לדעת למה. אז עכשיו אנחנו שמות עליו פס, ובחמישי יש מפגש, והוא בא, וגם חברה שלי, ואנחנו הולכות לשים עליו פס ^___^ נתנהג בקרירות. תשובות קצרות וענייניות. לא נפתח שיחה. מעצבן כל כך. לא אכפת לי שהוא שלח לי אסאמאסים. 2. אז ככה: לפני המוןןןןןן זמן חברה שלי, נטע, אמרה שהיא רוצה לצבוע את החדר שלה בלבן ואז לקנות מלא צבעים ולעשות טביעות ידיים. היא תיכננה לעשות את זה עם עוד חברות והזמינה אותי. תיכננו שזה יהיה בסוף שבוע הזה (היום), שכמה חברות, כולל אני, תישנה אצלה ואז למחרת נזמין עוד כמה אנשים ונצבע לה את החדר בידיים. ממש חיכיתי לזה. לפני כמה ימים היא הודיעה לי שמלא בנות לא יכולות לבוא לישון אצלה, אז שנדחה את הצביעה לשבוע הבא. היא שאלה אותי אם בכל זאת בא לי לבוא לישון אצלה, רק היא ואני, ואמרתי שכמובן. מה שהיא לא ידעה שאתמול הייתה אמורה להיות לה מסיבת הפתעה באיזו מסעדה עם חברות, כולל אני. לא הייתי סגורה אם להביא איתי תיק לישון או שלחזור הביתה אחרי המסיבה, לארגן תיק ולבוא אליה, אז בסוף בחרתי באופציה השנייה. אז הייתה מסיבה. היה אחלה. היה מצחיק וסבבה וזה. ראיתי גם שבאו שתי חברות שלה מהצפון שאני מכירה שבאו עם תיקים. נטע הגיעה, הייתה מסיבה, בלהבלה. בסוף המסיבה שתי החברות האלו הלכו להסתובב קצת בדיזינגוף ונטע, חברה שלנו ואני נסענו איתה ועם אמא שלה. בדרך שאלתי את נטע: "מתי לבוא אז?" אז אמא שלה אמרה: "אה, אבל גם ספיר וחן באות לישון אצלך, לא? זה יותר מדי, אני חושבת. פעם אחרת, נעם, בסדר?" אז אוקיי, התבאסתי אבל סלחתי והבנתי. למרות שקבעתי איתה לפני. היום בבוקר התקשרתי אל נטע. זה הלך בערך ככה: "היי, נטע". "היי, נעם". "תגידי, מתי לבוא (לצבוע, הרי)?" "אה.. הממ.. תקשיבי.. אתמול בלילה ספיר, חן ואני צבענו את החדר..." ".. מה?" "כן... אבל את עדיין יכולה לבוא! יש קיר חתימות!" ".. עזבי כבר, לא בא לי.. ביי". וככה זה נגמר, רק שהיא ביקשה קצת סליחה ואמרתי לה שתעזוב. אני לא מבינה מה יש לאנשים מלתקוע לי סכינים בגב לאחרונה.

אוקיי ,החברה שלך בלי להעביל ממש חרא ,

הייתי עושה לה קטע בחזרה ,רק כדי שתבין כמה זה פגע אבל אל תקחי ללב את מה שקרה..
והאורי הזה..אמ..ממש חרא של ילד
ואל תדאגי
יהיה טוב

אחד השירים הסתומים שיצא לי לשמוע

אין לכם מושג כמה אני לא סובלת את ג'סטין טימברלייק וטימבלנד. |: 4 דקות להציל את העולם? וואו מישהו שם כנראה ממש מעריך את עצמו. o_O

chen010189

New member
חחח גם אני לא התלהבתי מהמילים אבל המנגינה...

וטימבלנד
שום מילה רעה עליו

3has3

New member
../images/Emo153.gif חזרתי!! ואני חיה D:

היה טיול כזה גרוע XD הגענו לבית ספר בשעה שש וחצי. בשבע וחצי עלינו לאוטובוסים. בשמונה יצאנו!!!!!!! הגענו לשם והדרך הייתה כל כך מעצבנת XDDD אבל לא נורא. עשינו מסלול ובאמצע המסלול המדריך רצה להסביר לנו משהו אבל לא ממש נתנו לו אז הוא פשוט הלך XDDDDD אז הלכנו אחריו... וזה היה כזה בסלעים אבל לא נורא. הגענו עד אליו, הוא חפר לנו קצת והלכנו משם... אממ.. אה כן, אחרי שירדנו מההר הזה הלכנו באיזה כביש למעין משהו והלכתי עם חברה שלי וילד מהכיתה והלכנו כמו איזה שלושה זומבים XDDD הגענו לאיזה מקום, אכלנו שם והלכנו לאיזה מסלול עם מלא מדרגות ממש מעצבנות;; ואז עלינו על סולמות XD וכשהגענו למעלה בקושי נשמתיO: אחרי זה נסענו לקבר של דוד בן גוריון ומשם נסענו לאכסניה. הגענו לאכסניה ואני וחברה שלי תפסנו מיטת קומותיים. ואז הן החליטו לגרש אותנו ממנה... אני נשארתי וחברה שלי הייתה צריכה לקחת את המיטה המתקפלת... אחר כך הן גם קבעו בניהן מי מתקלחת מתי ולא שיתפו אותנו בכלל והשאירו אותנו אחרונות. למרות שהצלחתי להסתננן חמישית זה היה מאוד מעצבן!! ואז הלכנו לאכול. איכככככככככ! לא היה כלום XD השניצל היה דוחה וכל הסלטים היו דוחים והתפוחי אדמה היו דוחים... גם לא היו כל כך הרבה דברים לאכול X: אז יצא שלא אכלנו כלום X: אני וחברה שלי סתם הסתובבנו וכאלה... אההההה חברה שלי גם כל שניה נטשה אותי אז ישבתי בחדר המסריח הזה עם הבנות המגעילות האלו לבד... שכחתי להגיד שבתחילת היום מרחתי קרם הגנה ונכנס לי לעין והתחלתי לדמוע כל המסלול ובערב בכלל היה נראה כאילו יש לי פנס בעין;; אז שוב התחלתי לדמוע וחברה שלי וידיד שלי באו ועודדו אותי ואז הלכתי איתםD: ישבתי אצל חברה שלי בחדר שלה והיה ממש כיף DDDDD: אחר כך החליטו שחייבים ללכת למעגל מתופפים XDDD אז הלכנו וממש נבהלנו אז אני וחברה שלי הלכנו משם והזה עם המיקרופון בא וצועק לי באוזן:"לאן את הולכת?!" אמאלה. הצלחתי ללכת וסתם ישבנו ליד החדר שלנו
אחר כך סתם עבר ובלה בלה בלה קבענו שכולן יהיו בחדר ב-11 ואז נלך לישון מתישהו... אז נגיד ניסינו ללכת באחת וחצי מישהי החליטה לעצבן את כולן ולהתחיל לדבר כי היא ישנה לפני. וזה היה כל כך מגעיל מצידה! בסוף היא הפריעה לכולן ונרדמה בשתיים עשרה וחצי ורק אז יכולתי להירדם... בגלל שכאבה לי הבטן התעוררתי בחמש וחצי והלכתי לשירותים המסריחים ואז לא יכולתי להירדם שוב... ואז באה המחנכת שלי והתחילה לדפוק לנו על הדלת כמו מפגרת XD בשש. והיא כזה:"בוקררר טובבבבב שומעיםם אותי??? לקוםםםםם" ואז היא אמרה מה צריך לעשות עם הסדינים... ואז היא שוב:"בוקררררר טובבב שמעווו אותי???" "כן!!!!!" אז היא הלכה XD ואז הלכנו לאכול XD אכלתי סנוויץ' דוחה שהכנתי לעצמי כי לא היה מה לאכול והלכנו לשבת בחוץ... ואז ישבתי לי לבד כי חברה שלי נהייתה הדבר הכי מגעיל בעולם... הם ישבו כמה מטרים ממני אבל עדיין ישבתי לבד... אז פתחתי את המצלמה והתחלתי להסתכל על התמונות של הסוסים והכל וראיתי בהגדלה של תמונה אחת שליד סוס אחד יש סוס מת XDDDDD" אה כן, ירד עלינו גשם X: אז הלכנו ל.. אה כן! מכתש רמון XD והלכתי לבד. שוב. ישששששש. ואז הלכנו למצפה רמון והיה כל כך מצחיק XD המורה שלי נגררה מאחור XD ואחרי זה [אחרי שראינו שם סרט ורבנו עם ערסים XD] נסענו לחוות האלפקות!!!!! יאיאי DDDDDD: ואני וחברה שלי הלכנו לגמל המושי ועמדנו שם והייתה אלפקה או לאמה שעמדה בשירותים שלהן והפיצה פתאום XDDDDDDDDD זה היה ממש מטריד XD אחרי זה קניתי לי ולחברה שלי גלידה
אחר כך נסענו לירוחם והזמינו לנו שם קייטרינג D: היה דיי טעים XD חוץ מזה ששוב הייתי לבד, כמו רוב הטיול... אבל הייתי עם בנות מהכיתה שלי XDDDDDD והיה דיי מצחיק כי הלכנו לאיזה אגם כזה ולא ידענו שאסור אז המחנכת שלנו באה וצורחת עלינו XDD בכלללללל מקרה, אחר כך נסענו למכתש הגדול וכשירדנו אליו, כמעט דרסנו כבשים של בדואית אחת וכמעט נכנסנו במכונית וכמעט נפלנו!!!!! אמאלה. ואז הגענו לסוף המכתש והיינו צריכים לעשות שם מסלול... לעלות ולהמשיך משם. בגלל שהמחנכת שלי לא יכולה לעשות מסלולים בגלל איזה בעיה המורה שלי למתמטיקה הלכה איתנו XD אז היא רצתה שנהיה ראשונים.. אז היינו ראשונים.. את האמת, רוב הזמן הלכתי איתה D: וזה היה הר מאוד תלול ומעצבן! אוחח. הגענו למעלה סוף סוף ואז ישבנו שם ופתאום הוא אומר לנו:"אתם בטח שואלים את עצמכם למה אתם לא רואים אף אחד מאחורה... זה בגלל שהם לא עלו... הילה [הרכזת] התקשרה אליי ואמרה לי שהם לא הסכימו לשים כובע אז הם לא עלו [ממש] אז אנחנו צריכים לרדת" אז עשינו את כל המסלול המפחיד הזה שוב!!!!! והפעם למטה O: היו 35 מעלות. בגלל זה הם לא עלו! נכנסנו לאוטובוסים ונסענו הביתה... היה כל כך מעצבן. בקיצור, טיול מפגר D: חיבוק לכל מי שקרא D:

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאני קראתי ../images/Emo9.gif

נראלי גם אנחנו עשינו את אותו טיול בכיתה ו' או ז'. בסך הכל הטיול נשמע חמוד אבל לא נורא, פעם הבא יהיה יותר טוב

3has3

New member
../images/Emo153.gif נה.. אני לא נראה לי אצא שנה הבאה XD"

למעלה