Brit22k

New member
סריט תוכלי לעזור לי ? ../images/Emo9.gif

פרטים על האירוע...: Fashion Rocks in London, 2003 תודה למי שיעזור לי
ועם בכלל יש לכם גלריות טובות על ביורק עם הרבה תמונות השמח גם לקבל. היא כל כך מקסימה ומוכשרת

Seasonal Beast

New member
ככה,

א. את התמונות מfashion rocks, אתה יכול למצוא באתר Bjorkish. כנס לקישור, משם לקטוגוריית 2003 ורד עד שתגיע לEvents. יש קישור ליוטיוב כמה הודעות מעלייך, שם אפשר לראות את ההופעה החיה באותה אירוע. ב. לגבי גלריות טובות של ביורק. יש לך את האתר הרשמי שמספק גלריה גדולה של תמונות. יש את האתר Bjorkish, ואת האתר הזה. מקווה שזה עוזר.

Seasonal Beast

New member
../images/Emo32.gif

תתפרעו[בגבולות הרצוי, משמע, עד לעבודה עברית. סתם, מישהו הולך לזה?]

Brit22k

New member
שאלההההההה../images/Emo207.gif

יש לי המון שאלות בקשר לביורק היא נורא מסקרנת ומעניינת! מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות
רציתי לקבל קצת פרטים עדכנים על ביורק... מה שקורה איתה היום... והעם יש לה אתר מעריצים שמתעדכן [אפשר גם באנגלית] זהו בנתייםםם תודה

Seasonal Beast

New member
האמ.

יש הודעה שמדברת על הדיסק החדש שלה+בטאגליינס[בסרגל הכלים הפורומי למעלה] יש כמה דברים שהיא אמרה על הדיסק החדש. חוץ מזה? היא הוסיפה הופעות באיטליה וצרפת, ומופיעה ביוון וטורקיה. קישרתי אותך לאתרים בהודעה הקודמת, אני לא חושב שיש טובים מזה[למרות שאחד בצרפתית
].

Brit22k

New member
עוד משהו ...

אני מרגיש שאני מנדנד...
פשוט היא כל כך מסקרנת ואין לי את מי לשאול... אני נורא מתחבר לביורק... אבל אני מרגיש שלמוזיקה שלה פחות... תוכל להמליץ לי על שירים שלה..? שירים שאתה חושב שאני יואהב , שירים קלילים או להיטים שלה , שירים מעניינים... תודה!!! רבה על כל העזרה

Brit22k

New member
../images/Emo6.gif אבל אבל

אני לא ידעתי אז מותר לי לשאול פעם אחת וזהו!
מצטער על ההטרדה חבר'ה...

חורה

New member
היי, אני פה

תשאל כמה שאתה רוצה, אני אוהבת לענות
בכל מקרה, רציתי לשאול מה אתה אוהב בביורק, אני מבינה שאתה לא מכיר את המוזיקה שלה. איך שמעת עליה, ומה מושך אותך בה? אתה יכול ללחוץ על הקישורים של הפורום ובהם יש את כל הקליפים של ביורק לפי אלבומים, לדעתי זאת אחלה דרך להכיר אותה ואת השירים שלה. אולי תעבור על זה. הסדר הכרונולוגי של האלבומים מתחיל בדביוט, פוסט, הומוג'ניק, וספרטין, מדולה וולטה האחרון. היא מתפתחת ונהיית אוונרגרדית ואקפרימנטלית מאלבום לאלבום, אז אם אתה מחפש דברים פופיים וקלילים יותר, כדאי לך להתמקד בשני האלבומים הראשונים. יש גם כל מיני סרטי תעודה על ביורק שאפשר לראות ביו טיוב בחלקים, אני מקווה לחזור הביתה בימים הקרובים ולנסות לעשות בזה סדר ונעלה את זה לקישורים כשהמנהל יחזור מהצבא או משהו... בקיצור, מה אתה רוצה לדעת? שאל! ברוך הבא

Brit22k

New member
הייי

תמיד ראיתי אותה ותמיד שמעתי עליה... אבל אף פעם לא התייחסתי... ופתאום [בשבוע האחרון...] הבנתי כמה שהיא מיוחד! אבל באמת! היא באמת מוכשרת ורואים את זה עלייה , היא מופיעה במקומות ענקיים והיא נותנת הופעות טובות! הכל אצלה מוגזם[מבחינה טובה כמובן!] הכישרון לשיר והסגנון לבוש שלה והיא פשוט מסקרנת ומעניינת! אני בעיקר רוצה להתחיל הכיר קצת שירים שלה... עם יש שיר ש-א-ת ממליצה לי עליו תגידי לי ... ואני גם מעניין אותי לדעת מה קורה איתה היום! מה היא עושה כרגע ? על מה היא עובדת ? והעם אנחנו הולכים לראות אותה מופיעה איפשהו ...? שמעתי שהיא בסיבוב הופעות עכשיו זה נכון? עם כן תוכלי לשלוח לי קישור עם קצת תמונות מהסיבוב או קטע וידאו... אני מאוד השמח תודה רבה! שמח להכיר

חורה

New member
היא בסיבוב הופעות כרגע...

סיבוב שהתחיל לפני יותר משנה, כשיצא האלבום האחרון VOLTA, מאז היא הופיעה בכל מחילה בעולם בערך, עכשיו היא בחודש רגיעה ומנוחה באיסלנד [ביורק, היא, איסלנדית], ובסוף יוני היא חוזרת לסיבוב הופעות באירופה שיתחיל באיסלנד וימשיך לגרמניה, ספרד, יוון, טורקיה, פורטוגל ועוד כל מיני מקומות ופסטיבלים באירופה. מאוד קרוב לפארק הירקון, אבל לא. האם אנחנו הולכים לראות אותה מופיעה? אממ, למי אתה מתכוון ב'אנחנו'? לעמישראל? אז לא. תמונות יש לי מלא אבל [נמאס לי כבר לכתוב את זה] אני לא בבית כרגע, אז או שתמתין בסבלנות או שמישהו אחר יהיה נחמד ויפרגן לך בטיובים. הייתי ממליצה לך על שירים ספציפיים אבל ראיתי ששלומי [המנהל] שם לך לינק לגרייטס היטס שלה, ויש שם אחלה שירים, אז תבדוק את הרשימה שם. חוץ מזה בקשר למה שהיא עושה היום ובכלל, אנחנו מעדכנים על פי רוב בפורום אז אתה יכול לקרוא את ההודעות האחרות... אחלה.

למעלה