עאעיאענעאההה XDDDD ריאאאאאאן *-* גם אני מאודמאודמאוד אוהבת אותו *-* סוגדת לו *-* הה.. XD בכל מקרה - מור, 12.10 , מרכז , מסנג'ר - [email protected] השתלבוות מהירה ^^
יוו חחחחח שידרו כתבה על הבית ספר שלי בערוץ 2. [כדורי פיפול מי לא מכיר?] והכל בולשיט חחחחחחח אמרו כזה בהפסקות רוקדים ריקודים צ'רקסים וזה. ואני ואח שלי כזה WTF?! ממתי?! והיה צלצול לשיעור ורואים את כל הילדים עדיין בדשא חחח זה הרג אותי. כמובן הזכירו שרבין ויצפאן ויגאל אלון למדו אצלנו. [כבוד.] רואים את הילדים עולים מההסעות ולוחצים ידיים למנהל כפר שלנו וזה. אני כזה פחחחח הפעם היחידה שאנחנו מדברים איתו זה על תלבושת אחידה. [לא כולם כן אבל הרוב.] קיצר הכל שקר. היה מצחיק חחח XD
אתמול הייתה פה תאונת דרכיםO: זאת אומרת בכיכר ליד הבית שלי. שמעתי בום וגם אבא שלי ושנינו הסכמנו שבטח מישהו נתקע במשהו... ואז אחרי רבע שעה בערך באה משטרה או אמבולנס או לא יודעת מהO: לפני כמה דקות, הלכתי לי לתומי להשתכר מתירוש ואז שמעתי משהו צווח ומיילל ממש חזק! ואז ילד התחיל לבכותO: ואמרתי להורים שלי שעמדו במטבח ושניהם גם שמעו ואמרתי שבטח פגעו בכלבX: אז אבא שלי הלך לראות מה קרה... וראיתי את המכונית שפגעה חונה שם ואיש אחד יצא משםX: ואז כשאבא שלי הגיעה למכונית האיש בדיוק חזר למכונית ואבא שלי לא מצא את הכלב כי הוא לא מקשיב לי. אמרתי לו שהכלב נכנס לבניין והם סגרו את הדלתX: [של הדירה] אז הוא חזר. ואז אמרתי לו "ראית את המכונית הכחולה? זה הם פגעו בו!" "כן... כשהלכתי לשם הוא בדיוק חזר למכונית ודיבר בטלפון ואז כשחזרתי הביתה הם כבר הלכו" וזה ממש מלחיץ. האנשים היחידים בבנין ההוא שיש להם כלב זה מישהו מהשכבה שליO: ולפני כמה שנים נדרס להם כלב. ואני ראיתי את זה:| הייתי ליד אחותוO: ואני חושבת שאולי אחותו בכתה? טוב, מביך ואני פרנואידית. אני מפחדת לחצות שם אז גם הבית ספר שלי וגם הבית של חברה שלי שם
חג שבועות שמח לכולם מקומונת ג'ייסון מראז!../images/Emo79.gif
אז למי שכבר הספיק לשמוע את השיר i'm yours שמתנגן עכשיו ברדיו, ולמי שלא- השיר הוא של זמר אמריקאי מאוד מוכשר בשם ג'ייסון מראז (jason mraz), הוא כותב, מלחין ושר את השירים שלו בעצמו מומלץ מאוד! http://communa.tapuz.co.il/jasonmraz