.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אוקיי, ושוב פעם, מצטערת ):

לא ידעתי שכבר תכננתן את זה... ופשוט היה לי ממש משעמם אז הכנתי שלטים

DontWakeMeUp

New member
יופי. עוד פיגוע...

4 הרוגים ו44 פצועים. אתן לא חייבות לקרוא או להגיב [כי זה מה שבערך הפורום] אבל אני חייבת להוציא את זה ואין לי איפה והפורום הזה בערך כמו ה"יומן" שאף פעם לא היה לי. עוד פיגוע עוד הרוגים עוד משפחות אבלות עוד אנשים שישאר להם הכתם הזה לכל החיים! נמאס לי כבר מהערבים האלה [פלסטינאים הכל אותו חרא!] נמאס לי לגור בארץ הזאת שכל פעם שיוצאים לערים גדולות כמו ירושלים ות"א צריך לשים לב לכל דבר קטן או חשוד. נמאס לי כבר לשמוע את אמא שלי אומרת שהיא לא מסכימה לי לצאת כי היא מפחדת. הם הורסים לאנשים את החיים, צריך להרוג אותם את כולם לא אכפת לי איך. אני לא מאמינה שאולמרט כזה מטומטם! "הפסקת אש" הם יורים טילים עושים פיגועים ואנחנו עדיין מביאים להם חומר גלם חשמל ומים. אולמרט פשוט לא מבין שכל פעם שהוא שולח להם את זה הוא אומר להם במילים: "הנה קחו חומר בשביל להרוג אותנו". זה חרא. ונמאס. אשכרה כתב אמר בחדשות "לא כמו בשאר הפיגועים, אין הרבה נפגעי הלם וחרדה". ואני חשבתי לעצמי שברור שכבר אין, הם חיים את זה ביומיום כבר כמה שנים לא נראה לי שיש להם כבר ממה להפגע. ובאמת שאני לא ילדה [נערה
] שמאחלת לאנשים סתם ככה למות או שיהרגו אותם אבל נמאס. ואני יודעת שזה לא כל הערבים ויש כאלה שדווקא כן בצד שלנו אבל די. תגיבו לזה מה שתרצו, או שלא תגיבו שום דבר כבר לא ישנה את הדעה שלי. הארץ הזאת נמאסה וצריך להתחיל לשנות פה משהו כי זה ילך ויהיה יותר גרוע.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifקראתי ואני מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

כמו שכתבת, זה לא כל הערבים, זה רק הטרוריסטים המז*****האלה, צריך להשמיד אותם

אצלנו הפחד של לצאת לערים גדולים להיזהר

זה הרוב בגלל הערבים ונכון שלמשל בארצות הברית אין את הפחד הזה מהערבים אבל גם שם יש טרוריסטים,מחבלים ועוד.. אני לא חושבת שאנשים שיוצאים שם לניו יורק או שיקגו או כל מיני מקומות גדולים שם לא נזהרים .. ואני מסכימה איתך גם עם החלק של אולמרט

../images/Emo207.gif אני צריכה טובה קטנה..

אני לא שייכת לפורום אבל אני נורא אוהבת את פאניק.. ואם מישהו יוכל לעלות לי את 2 הסינגלים האחרונים שהם שיחררו בגרסאות טובות אני אודה לכם מאד. אני צריכה את: in the afternoon 9 the green gentleman תודה רבה רבה מראש למי שיעלה לי

למעלה