צמתי.:) היה ממש סבבה.../images/Emo12.gif

יצאתי בערב עם חברות שלי וידיד שלי לסיטי והיו מלא ערסים.|מקיא| אז חתחנו לאיזה כיכר והתיישבנו עליה והיה קורע מצחוק.
הצלחתי לישון ממש הרבה, אז בקושי הרגשתי את הצום. אולי רק בשעה האחרונה.

ישנת? כיף לך!!! ;;

גם אני צמתי, שנה חמישית :O:O לא הצלחתי לישון בכלל -_- היה לי ממש קשה ו... ערסים *מקיא*

שלי שנה שישית. O: ~מוציאלשון~

ואיך לא הצלחת לישון?! זה מה שעושים בכיפור - משלימים שעות שינה.

צמתי..שנה שלישית.

[מה..אני בת 15..חח] הצום עצמו עבר אחלה..לא הכי הפריע לי.. יותר הייתי צמאה מאשר רעבה אבל מתרגלים לתחושה הזו בלילה הסתובבנו עד 1 וחצי בערך, היינו אצל חברה שלי טחנו טאקי..חח אח"כ סתם ישבנו ליד בית של מישהי ודיברנו דיברנו.. כשחזרתי הביתה וקראתי עד שהתעייפתי.. בבוקר אח"כ קמתי אחרי משיכת זמן רבבבבבבבבבב ב-9! חחח אני גם לא ישנה הרבה בכלל, וגם לא יכולה לישון שאני רעבה כמו אלמוג, אז בכלל ישנתי איזה 6-7 שעות\: מה שכן! הצלחתי לקרוא הרבה! ואפילו התחלתי ספר לבוק ריפורט באנגלית..שאני צריכה להגיש אחרי סוכות חח המלצה- לא לקרוא את צ'ארלי בממלכת השוקולד ביום כיפור. [!!!!!!!!!!!!!] רציני. הרגו אותי.

תקנו לי את האיטנרנט!@#$%^

שנייה אני עוזבת אתכם ואתם, גוססים? מה זה האי-פעילות הזו! טוב בקיצור אני אספר כל מה שקרהלי בחיי האישיים במהלך החודש וחצי הזה שלא הייתי פה. יש לי חבר חדש כבר חודש וחצי :O:O קוראים לו רם, הוא מכפר יונה, הוא חתיך *-* יש לי מלא דיסקים חדשים 4 של לד זפלין ואחד של גאנז 33> היה לי יומולדת, כמו שאתן יודעות (או יודעים כי ראיתי שהצטרף גבר ><) והייתי בבאסה כל היום הז\ה כי אני שונאת ימי הולדת וזה ^^ קנו לי מלא דברים 3> בינהם חצאית, עניבה עם סמיילים 33>, אולסטאר ירוקות 33>, פלאפון חדש :O:O, בושם, ועוד כל מיני דברים שלא מעניינים... כן, והסתפרתי. *נשימהעמוקה* היה לי שיער עד המותניים בערך, אם אתן זוכרות, ועכשיו הוא, עם האמצע של הצוואר. אני כלכך מתחרטת ;; ידיד שלי הולך לעשות לי תוספות, שני זנבות ארוכים בלונדיניים עד התחת בערך, ואני הולכת לצבוע לשחור, וזה הולך להיות מגניב ^^ שכחתי לציין שהידיד שעושה לי את זה זה הידיד ההומו החדש שלי
אני אוהבת הומואים הם חמודים ^^

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif שיואו התספורת מדהימה ../images/Emo99.gif

כ"כ מתאים לך תתחדשי על ההההההכל ונחמד לראות אותך שוב

בדיוק שחושבים שהילדה הזו לא יכולה להיות יותר

מהממת..היא מסתפרת לי! חח תתחדשי, זה כ"כ יפה.3> גם על החבר, חחח

תתחדשי על כל הדברים המגניבים! כולל החבר.../images/Emo2.gif

רם, שם חמוד.
ושיואו, כשאת לא כאן באמת גוסס. חיזרי אלינו אלמוגית. ;;
והתספורת מדהימה! כבר כתבתי לך בהקשר לתמונות.
~אלמוגתעשיליילדים~

למעלה