HandsStainedRed

New member
מממ D:

מזל טוב D: כפר יונה|ריר| תחדשי. שוב מזל טוב D: וזה רוב בנות אז יודעות D: שוב תחדשי ושוב תחדשי. ושיער קצר זה יפה ;; תעלי תמוניה. וווווווווווווווווואני גם הומו D:

HandsStainedRed

New member
העלת תמונה =.=

טיפשיה שכמותי. זה יפה! שיתקי נא! אין מה להתחרט. שיער גודל :p

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifב-16.10 בפארק הירקון

יתקיים מפגש פורום MCR. שכבר מזמן לא הפך להיות מפגש שכולו מוקדש לMCR, אלא סתם לצחוקים וכיף!
אז אם אתן רוצות לעשות איחוד אמיתי בין TU לMCR - תבואו!
כולן כאן מוזמנות. <: כנסו לפורום 1402 לפרטים וכאלה. סוכות שמח ומהנה!

וואו טוב שלא נטשתי../images/Emo122.gif../images/Emo55.gif

חזרתי! אם תהיתם לאן נעלמתי [NOT] אז היו לי מלא שיעורים ומבחנים ועבודה ומלאמלאמלא דברים על הראש ;;; סתם לא, פשוט שכחתי שהפורום קיים
קיצר חזרתי יא כפרות!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gifפורום לינקין פארק מאחל לכם חג סוכות שמח

לאחרונה הוציאה הלהקה את הסינגלים המצליחים Shadow of The Day ו Bleed It Out, מתוך האלבום Minutes To Midnight ובקרוב מתכננת הלהקה להוציא דיסק הופעה חיה. אתם מוזמנים להשתתף בבחירת שם הדיסק, ולהצטרף לשאר הדיונים בפורום.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=371
[יו אני מכירה פה חצי מהאנשים
איזה כיףD: ]

tamir r

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifקומונת OFFTOPICmusic../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

אני מזמין אתכם להיכנס לקומונת OFF TOPIC music המקום הנכון לדבר בו על מוזיקה ושטויות
כל שבוע יש בקומונה משחקים, פעילויות ודיונים על הזמרים, הזמרות והלהקות האהובות עליכם
בדיוק עכשיו נפתח טקס "OFF TOPIC MUSIC AWARDS 2008", בו אתם בלבד בוחרים את האמנים האהובים עליכם. זה בדיוק כמו הVMA והEMA, רק שכאן זה OTMA וזה פי אלףףף יותר שווה
מקווה לראות אתכם שם
קומונת OFFTOPICmusic

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo201.gif

זה יעבור, את תתגברי עליו אגב פוסט ממש יפה *_*

../images/Emo41.gifQueer As Folk!../images/Emo41.gif

מכירים את הסידרה המצליחה Queer As Folk ["הכי גאים שיש"]? אוהבים? לא מכירים, אך סקרנים? אם כן, קומנת "הכי גאים שיש" זה המקום האידאלי בשבילכם!
קישור לקומונה: http://communa.tapuz.co.il/queer נשמח לראותכם.
[שיר, חסר לך שאת לא באה!
האמ.]

למעלה