inbal287

New member
זה הסופ"ש הכי גרוע שהיה לי.

בשביל מה בכלל אני יוצאת הביתה. ואין לי חברות. פשוט אין לי. אבא שלי היה בבי"ח, דודה שלי בבי"ח, הברך שלי התנפחה למימדים לא אנושיים ואני לא יודעת ממה זה [אני גם לא יכולה ללכת], ודרסנו חתול בדרך הביתה [הוא קפץ מתחת לגלגלים כי חתול אחר רדף אחריו, ולא היה סיכוי לעצור כדי להציל אותו]. וכולם זונות. ופשוט אין לי כוח. איך זה שאין אף אחד לתמוך דווקא ברגעים הקשים?

Wrath Within

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo11.gif

כשאין אף אחד שיעזור, לפעמים צריך להיות בבאסה, ככה זה. לשבת ולהתפלש בבאסה, עד שהזמן עובר ומרגישים יותר טוב (ואני בהחלט יודעת על מה אני מדברת...
)

inbal287

New member
תודה :$

[זה נהיה יותר מרגיז מרגע לרגע. אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ. לא כיף לי.]

The Ocean Girl

New member
../images/Emo201.gif

החלמה מהירה
לכולם עובר זמן מסויים שהוא מבאס.. צריך לחכות שהוא יעבור

Rose131

New member
אויש לירוני)):

אני מה זה פה אם את רוצה לדבר. אנחנו באמת צריכות לשבת שוב בנוקטורנו איזה יום. תחזיקי מעמד
|נשיקה!

inbal287

New member
כן, אנחנו באמת צריכות לשחזר את זה!

זה עזר לי בפעם הקודמת
. תודה בובי
.

milkshakit

New member
../images/Emo201.gif

לירונוש.. אני כ"כ מזדהה איתך, גם בקשר לתחושה וגם בקשר לחברות (נו טוב, מוטב לגלות מאוחר שכולן כפויות טובה מאשר לעולם לא). וואו, כמה דברים בבת אחת, זה ממש לא נורמלי
הברך שלך - אולי את אלרגית למשהו? גם לי היו מתנפחים הידיים והרגליים, עד שגיליתי שאני אלרגית לחומר מסויים. אני ממש מקווה בשבילך שיהיה בסדר
ולהיות בבאסה ממש לא כדאי, בסה"כ במה זה עוזר? אח"כ חוזרים למציאות וצריכים להתמודד, כמו תמיד. מקווה שעזרתי, אפילו בקצת

The Fantasy

New member
אויש בובי...../images/Emo201.gif

אני אתקשר יותר מאוחר ואם את צריכה-תמיד פה שביל שיחת נפש עמוקה
אני מקווה שתעני לי ולא תהיי עסוקה
אוהבת אותך המון ותמיד פה בשבילך!!!!

inbal287

New member
../images/Emo207.gif

רק רציתי להגיד לכם שבוע טוב, מקווה שיהיה מלא רק בדברים משמחים :] אוהבת

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif היי, יש לי בקשה די גדולה. ../images/Emo6.gif

אם מישהי תהיי נחמדה ותרשום לי את הדיסקוגרפיה [אלבומים/EP/קאברים/ביסיידים/בונוסים וכאלה
] של הלהקה? |חושש| אני יודעת שזה הרבה, אבל זה ממש חשוב לי.
תודה.

5ifi

New member
אז יש לי שאלה.

בקישור שהבאת מופיעים כל האלבומים שהם הוציאו אי פעם (בלי אנאיזי ליסנינג אבל בקטנה...) אאאבל! בקישור המצורף למטה יש רשימת שירים שיש בינהם גם כאלה שלא מופיעים בשום מקום! מאיפה הם צצו??!?

Love Metal 666

New member
אני מכירה כמעט את כל השירים ברשימה

חלק מהם זה דמואים וקאברים שהם עשו אבל לא הכניסו לאף אלבום, ודי קשה למצוא אותם... אבל זה לא בלתי אפשרי, יש לי חלק די גדול מהם.

למעלה