The Ocean Girl

New member
אני שונאת את המורה לתנ"ך ../images/Emo69.gif

הורידה לי ציון בגלל שלא שמתי קו מתחת לכותרת וכי טעיתי בכתיבת מילה מסובכת >< וגם על ששמתי נקודה ולא חצי עיגול מסביב למספרים
קיבלתי בסוף 50 ><

5ifi

New member
../images/Emo46.gifהיא מורה לתנ"ך או לגרפיקה?

מה החארטה הזאת, 'לא שמתי קו מתחת לכותרת'??? בגלל זה מורידים?! תשאלי אותה על זה, זה נשמע לי הזוי לגמרי שהיא מורידה בגלל זה ובסוף קיבלת בגלל זה חמישים... ואם כן- אז... נו, באיזה כיתה את? ח'? חמישים בתנ"ך בכיתה ח' לא ישפיע לך על הבגרות...
בקטנה. אבל היא באמת מורה כאפות.

The Ocean Girl

New member
ט' ../images/Emo69.gif

אולי זה לא ישפיע אבל זה בכל זאת מעצבן >< זה מתסכל לצאת עם הציון הכי נמוך.. זה שאני לא משקיע בקישוט המחברת עם עפרונות צבעוניים או כל דבר אחר לא אומר שצריך להוריד לי על זה ציון >< אם היא תראה את המחברת שלי היא בטח תתן לי -100 P: ואני יותר מדי מפחדת ממנה בשביל לשאול.. היא היחידה שאני שמה את הפלאפון בקלמר באמצע השיעור (תודה דידי על העצה
) מסכנים הילדים שלה

5ifi

New member
דונט בי רדיקיולס

אם הציון מבאס אותך אז לכי תדברי איתה. היא לא תאכל אותך אניוואי. היא כולה מורה.

The Ocean Girl

New member
מאיפה לך? ../images/Emo11.gif

המורה הזאת מפחידה יותר מדי >< פחות מהמורה לביולוגיה,אבל בכל זאת מפחידה ><

5ifi

New member
פור בייבי.

אם מורות מפחידות אותך את במצב קשה. מה יקרה כשתצאי מהבית, תלכי לדואר ותפגשי שם עובד זקן וסוטה?! (מה שכבר קרה לרבים וטובים [אני] ועד היום הם לא התנערו מהמקרה סופית...) בקיצור, גט א גריפ. פול יורסלף טוגד'ר וכדו'.

The Ocean Girl

New member
כשתלמדי עם המורה הזאת הכל ישתנה לך..

ועובד זקן וסוטה יראה לך בחור נחמד מאוד לידה ><

5ifi

New member
הקטע הטוב הוא...

שאני לא אלמד איתה!!! כי אני סיימתי ללמוד! האהאהאהאהא!!!!

The Ocean Girl

New member
יופי.. תכאיבי לי עוד יותר ../images/Emo7.gif

עכשיו אני צריכה גם לזכור את זה שאני הולכת ללמוד איתה כל השנה ואולי גם בשנה הבאה

Tender Thunder

New member
you had me intrigued

what R you doing these days? :) (אושן גירל - לט דה ספיריטס בי ווית' אס. גם אני מתעבת את המורה לתנ"ך, אם כי אני בזה לה ולא מכבדת אותה בשל המחסור החמור שיש לה באייקיו; לא מפחדת ממנה
)

5ifi

New member
אשכרה פתחתי מילון בגללך...!

לא יכלת לכתוב 'אוה, יו מייד מי קיוריאוס' ???? אני עושה שירות לאומי, אין דיס דייז. במערך הגיור. שזה אומר שאני עוזרת לאנשים שמנהלים את העניין של הגיורים הארץ. בעקיפין- אני עוזרת לאנשים שרוצים בכך- להתגייר. או בעברית קלה- הרבה רוסים חתיכים!

The Ocean Girl

New member
אני לא מתעבת..

ואני כן מכבדת אותה, כי היא כן חכמה.. אבל היא כמעט הרביצה לתלמיד וזה די מפחיד ><

Tender Thunder

New member
בכיתה ז'

מורה טובה (באמת) אחת סבלה כל השנה בגלל 2 ילדים ששיגעו אותה, ובאחד השיעורים האחרונים היא בעטה לאחד מהם בתחת
אף אחד חוץ ממני לא שם לב, אני חושבת. הילד היה בשקט כל השיעור, בשקט כזה ._. .

milkshakit

New member
../images/Emo207.gif

אוקיי, אז יש לי הצעה כדי להחיות טיפה ת'פורום! זה לא מקורי שלי לצערי, זה לקוח מפורום רדיוהד, אבל היי, זה רק רעיון! אז אפשר לגנוב :p אז אני אציע ותגידו מה דעתכם: פרוייקט מיקסטייפים. זה אומר שבעצם כל כמה זמן שיוחלט, אנשים יעלו מקבץ שירים שהם אוהבים ויעשו בעצם אוסף שכזה, שהיו רוצים שאחרים ישמעו להנאתם. ואז, אמורים לשלוח למי שיארגן את זה (אני עדיין לא יודעת אם זו תהיה אני), והבן אדם הזה מחליט מה לשלוח למי, זה לא כזה משנה. אחרי שבוע בערך, כל אחד צריך לכתוב ממי הוא קיבל מיקסטייפ, וכמובן ביקורת מפורטת עליו. יש דעות?

Wrath Within

New member
אני תומכת:] ../images/Emo11.gif

ואפשר גם לפתוח "שרשור המלצות" ובשרשור הזה להמליץ על כ-ל דבר שבא לכם... - ספר טוב שקראת - סרט מעניין - סדרה שאתם מכורים אליה אפשר גם לספר על מקומות מעניינים שהייתם בהם או סתם לתת טיפים בקשר לביה"ס\או כל דבר אחר בכללי...

5ifi

New member
אני לא הבנתי...../images/Emo68.gif

נניח- אני שולחת לך שירים שאני אוהבת ואחרי כמה זמן את מחזירה לי ביקורת עליהם? אאאא... טוב, זה מגניב אם זה זה. ופינת המלצה זה בהחלט

milkshakit

New member
גם אני תומכת בפינת המלצה ../images/Emo47.gif

ואני אנסה להסביר בצורה יותר ברורה: נגיד את מכינה אוסף של 20 שירים בתיקייה, כן? את הופכת את התיקייה לקובץ RAR, ואת הקובץ הזה את מעלה לאיזה שרת שאת רוצה, כלומר אתרים שאפשר להעלות אליהם קבצים ואז לתת קישור לקובץ הזה. אם את צריכה הסבר באיך להפוך את זה ל-RAR או רשימה של שרתים, אני בשמחה אעזור! ואז כשאת מעלה את זה, את אמורה לשלוח למי שאחראי, והוא כבר ידאג לפזר את כל המיקסטייפים בין האנשים. השאלה כמה היענות תהיה לזה בסופו של דבר..

למעלה