Miss Insanity

New member
hey there. ../images/Emo210.gif

חחח בטח אתם כבר לא זוכרים אותי, אני נכנסת לפעמים לפה , אבל לא מגיבה אומשו כי אין לי ממש זמן XD. חזרתי בשל החדשות המרעישות [לפאראמור יש 2 שירים חדשים.לאחד מהם אני כבר מכורה.] ועומד לצאת קליפ חדש. D: שתדעו שאני דורשת קישור הורדה לשיר Decode . אה,וזו רק אני או שהיילי שוב צבעה את השיער לאדום רגיל ?

xXx Lilo xXx

New member
כן היא חזרה לאדום...../images/Emo29.gif

~בחיי שהכינוי מוכר O_O"~ אמממ על השירים את יכולה לראות הודעות למטה אם באלך. ואמממ בקשר לקישור להורדה. אני יכולה לנסות להעלות את השיר לאינטנט איכשהו ולשים פה קישור.

Miss Insanity

New member
יאי D: ../images/Emo210.gif

בזמן האחרון יוצא לי ממש מעט להיות במחשב וכאלה.XD אבל אני אשתדל. :)

xXx Lilo xXx

New member
סתם כי באלי לשתף אותםכ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

קבלתי תמנילה O_O" איזה פחד

May Music

New member
נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איך??

תואם את הציפיות? בכללי, טוב או רע לטעמך? ספרי ספרי חפרי חפרי.

xXx Lilo xXx

New member
זוועה מטורפת.../images/Emo29.gif

הכול קרבי כמעט. ><"
. תהרגו אותי.
אפילו קבלתי לשב"כ ולוחמת משמר הגבול. ולוחמת ינשוף בחיל ההנדסה. לוחמת איסוף ומודיעין. לוחמת חילוץ והצלה. לוחמת בחיל התותחנים. לוחמת נ"מ (שזה דווקא כן מגניב XD להפציץ מטוסים XDDD) חובשת, רכזת שירותי רפואה. סייעת רופא שיניים. בקרית שליטה ימית. מכשירנית ימית. מפעילת קש"ב. צפרית (תשלמו לי אני לא הולכת לזה)(מה לי ולציפורים נודדות!?!?) משקית ביטחון מידע. (מודיעין כאילו) חיילת בגופי תיאום וסיוע, חיילת מוסד (אה?! O_O"), חיילת משרד הביטחון (פקידה בקריה במילים שלנו XD) ויש עוד משהו כמו 24 תפקידים בחיל החינוך, פיקוד הדרכה והוראה
? איכס על המנילה שלי. בכללי, אני מגישה מועמדות למפיקת סרטי וידאו. זה אחד הדברים הכי שולטים בצבא. ואני חולת צילום אז מה אכפת לי
ובנוסף אני שולחת ל"מנהלת רשת מחשב" חברה של אחותי עושה חיים עם התפקיד הזה
מה שלא ראיתי בחוברת של המנילה שלי זה "גל"צ" איזה זבלים

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיוווו מפיקת סרטי וידאו!

כזה של צילום ועריכת סרטים תיעודיים על צה"ל וכאלה.. לא? בקריה ניראה לי. אמא שלי אמרה לי משהו על זה ושהיא מכירה מישהו משם ושצריך מגמת תקשורת והמ.. היא תנסה שההוא יכניס אותי למיונים עוד שנה אחרי שאני אקבל את המנילה שלי חחחחחחחח עוד חודש+ צו ראשון ^^ אחרי שהוא היה אמור להיות עוד שבועיים ודחו לי אותו ~,~ תקעו לי תור לרופא וזה.. כבר מתחילים לי עם זה. בגלל בעיות וניתוח גב.

למעלה