חחחחחחחחחח
P pRimaVeriTaVIV New member 25/11/08 #54 הנה, צומי ../images/Emo3.gif כנראה יש לך איזשהו חסך ילדות, כל הזמן רוצה צומי...
כ כלה להשגה New member 25/11/08 #57 אתה חוסך לי בעלויות... אתה יודע כמה עולה פסיכולוג בימינו? נו בטח שאתה יודע יש לך פסיכולוג צמוד 3 פעמים בשבוע הוא רק לא אומר לך שאתה מקרה אבוד כי הכי כיף זה לעשוק כסף
אתה חוסך לי בעלויות... אתה יודע כמה עולה פסיכולוג בימינו? נו בטח שאתה יודע יש לך פסיכולוג צמוד 3 פעמים בשבוע הוא רק לא אומר לך שאתה מקרה אבוד כי הכי כיף זה לעשוק כסף
P pRimaVeriTaVIV New member 25/11/08 #58 עוד צומי, כמה את רוצה? ../images/Emo3.gif מעניין, צמוד 3 פעמים בשבוע...
P pRimaVeriTaVIV New member 25/11/08 #61 הוא אמר לי למסור לך שהוא מפסיק את הטיפול הוא כבר לא סובל לשמוע אותך ואת מקרה אבוד
כ כלה להשגה New member 25/11/08 #64 מינון הפגישות השבועיות שלך כרגע עומד על 5 במצב הנוכחי גםלא תלך להופעה של מירי כי תכנס לאשפוז במחלקה הסגורה
מינון הפגישות השבועיות שלך כרגע עומד על 5 במצב הנוכחי גםלא תלך להופעה של מירי כי תכנס לאשפוז במחלקה הסגורה
א אליוש זאת אני New member 26/11/08 #69 אם אני אמשיך לקרוא את ההודעות שלכם אני אצטרך להזמין מקום באברבנל כבר עכשיו
V viko222 New member 24/11/08 #15 איזה מזל שאמרת לי! אם לא,הייתי מפספס את זה. העורכת אמרה שהיא תודיעה לי שזה יתפרסם תודה קודם כל הגעתי לשם דבר אביב,השאלה למה אביב לא התפרסם?:-|
איזה מזל שאמרת לי! אם לא,הייתי מפספס את זה. העורכת אמרה שהיא תודיעה לי שזה יתפרסם תודה קודם כל הגעתי לשם דבר אביב,השאלה למה אביב לא התפרסם?:-|