שתמיד תהיי מאושרת!
נ נעמיהיפה New member 2/12/08 #33 אמרו שהיה אוכל מדהים..../images/Emo8.gif אני לא הכנסתי כלום לפה חוץ מהאבטיח שבתמונה, כי לא יכולה לעמוד בפני אבטיח.. הבעל, לעומת זאת, מצא זמן לאכול את האסאדו..
אמרו שהיה אוכל מדהים..../images/Emo8.gif אני לא הכנסתי כלום לפה חוץ מהאבטיח שבתמונה, כי לא יכולה לעמוד בפני אבטיח.. הבעל, לעומת זאת, מצא זמן לאכול את האסאדו..
נ נעמיהיפה New member 2/12/08 #27 זה המקום..../images/Emo13.gif קיבוץ, גן ירוק ויפהפה, ואפילו לא הרגשנו שאוגוסט בחוץ..
נ נעמיהיפה New member 3/12/08 #37 ורד! ../images/Emo140.gif תודה רבה על העזרה, בלעדייך, החברה היו רואים את התמונות רק בחתונת הכסף..
V viko222 New member 3/12/08 #52 ../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif איזה עיצוב יפפפפפפפה!! כלה מדהימה שיהיה המון מזל ואהבה
B BRANGELINA New member 3/12/08 #53 מזל טוב העיצוב של המקום מדהים ונראה לי שהייתי שם..איפה זה היה? היית כלה ממש ממש יפה..האיפור השמלה והכל.. שוב מזל טוב
מזל טוב העיצוב של המקום מדהים ונראה לי שהייתי שם..איפה זה היה? היית כלה ממש ממש יפה..האיפור השמלה והכל.. שוב מזל טוב
נ נעמיהיפה New member 3/12/08 #57 החתונה הייתה בקיבוץ יגור..../images/Emo20.gif כמה דקות מהבית, משהו מושלם למפונקים.. מקום נהדר עם יחס ושירות מעולים. נהנינו מאוד! תודה על הכל!
החתונה הייתה בקיבוץ יגור..../images/Emo20.gif כמה דקות מהבית, משהו מושלם למפונקים.. מקום נהדר עם יחס ושירות מעולים. נהנינו מאוד! תודה על הכל!
V veredmp New member 3/12/08 #44 נו, לפי מה שאתם מספרים כל הזמן הדיירים שרים שירים של מירי. הגיע הזמן להשמיע להם את הדבר האמיתי
נ נעמיהיפה New member 3/12/08 #46 עזבי.. את הדברים הטובים אנחנו שומרים לעצמנו.. שישירו לעצמם עד מחר..
כ כלה להשגה New member 3/12/08 #49 ../images/Emo6.gif טוב לדעת שאני לא האגוצנטרית היחידה מעניין אם בכלל היא יודעת כמה היא פופלארית באח הגדול
../images/Emo6.gif טוב לדעת שאני לא האגוצנטרית היחידה מעניין אם בכלל היא יודעת כמה היא פופלארית באח הגדול