קצת מחשבות לגבי השריפה.. ../images/Emo59.gif |סושי../images/Emo248.gif
~ העובדה שהמכבי אש הגיעו רק לאחר שעתיים וחצי למקום זאת הייתה כל כך טעות ואם היו מגיעים אפילו בשעה וחצי פחות אולי זה לא היה מגיע לרמות כאלו של שריפה.
~ אם מישהו הדליק את האש הזאת בכוונה, מגיע לו להישרף בה
ואם מישהו זרק בטעות סיגריה או גפרור או משהו הוא כל כך הולך להצטער על זה, ואני מקווה בשבילו שישרף בה כדי שלא ימצאו אותו כי אם ימצאו שהוא זה שעשה את זה אפילו לא בכוונה הוא ישב בכלא או אפילו יותר חמור מזה.
~ לדעתי צריך לחכות שיגיעו כל המטוסים מחו"ל ואז להעלות אותם לאוויר ושישפכו מים באותו זמן בכמה מקומות שונים כי אם מטוס אחד שופך כמות מים ואז מחכיםא יזה שעתיים למטוס הבא זה עוזר קצת אבל לא כמו שאם יעלו כמה מטוסים באותו זמן.
~ יש יותר מדי צירופי מקרים: 1. יש את השיר "רוחות מלחמה" ויש שם שורה: "שני בדצמבר, רוחות מנשבות מבעירות את הכתובת על הקיר" O_O 2. רשום בתנ"ך (לא מאמינה בתנ"ך אבל זה הזוי שכזה): "וַיִּשְׁלַח אַחְאָב, בְּכָל-בְּנֵי יִשְׂרָאֵל; וַיִּקְבֹּץ אֶת-הַנְּבִיאִים, אֶל-הַר הַכַּרְמֶל. וַתִּפֹּל אֵשׁ-יְהוָה, וַתֹּאכַל אֶת-הָעֹלָה וְאֶת-הָעֵצִים, וְאֶת-הָאֲבָנִים, וְאֶת-הֶעָפָר" 3. פתאום כשיש שריפה ענקית בישראל, החורף החליט לדלג עלינו ולא יורד גשם.
~ זה ממש עצוב שבתים של אנשים נשרפים, שאנשים נפצעים, שאנשים מתים. אבל יש כאלה שקצת מגזימים לדעתי. זה לא סוף העולם. מצליחים קצת להשתלט על זה וזה יגמר, וזה בהחלט מאוד מאוד עצוב, אבל לא הייתי קוראת לזה סוף העולם. וגם כל מיני אנשים מתפללים וזה, אוחח אני לא מאמינה בזה. תפילות ממש לא יעזרו. ויש כאלה שקצת מגזימים בכיון ההפוך, שאומרים שאיזה עצוב שהלך לנו אזור יפה במדינה. סליחה אבל ממש לא מעניין אותי איך נראית המדינה שלנו, באמת, אני לא אוהבת את ישראל ולא מאמינה בתנ"ך, מה שעצוב זה שאנשים מתים ובתים נהרסים.
טוב סליחה על החפירה
אבל ממש רציתי לכתוב את המחשבות שלי לגבי השריפה הזאת איפשהוא. סליחה שזה כאן. אני רק מקווה כבר שירד גשם או שתיפסק השריפה הזאת איכשהוא. זה אסון עצוב ביותר
שלכולם ישאר היכן לחיות ושיצליחו לשרוד את זה. ויהי זכרם ברוך של אלו שלא הצליחו לשרוד