AdiA12

New member
קצת מחשבות לגבי השריפה.. ../images/Emo59.gif |סושי../images/Emo248.gif

~ העובדה שהמכבי אש הגיעו רק לאחר שעתיים וחצי למקום זאת הייתה כל כך טעות ואם היו מגיעים אפילו בשעה וחצי פחות אולי זה לא היה מגיע לרמות כאלו של שריפה. ~ אם מישהו הדליק את האש הזאת בכוונה, מגיע לו להישרף בה
ואם מישהו זרק בטעות סיגריה או גפרור או משהו הוא כל כך הולך להצטער על זה, ואני מקווה בשבילו שישרף בה כדי שלא ימצאו אותו כי אם ימצאו שהוא זה שעשה את זה אפילו לא בכוונה הוא ישב בכלא או אפילו יותר חמור מזה. ~ לדעתי צריך לחכות שיגיעו כל המטוסים מחו"ל ואז להעלות אותם לאוויר ושישפכו מים באותו זמן בכמה מקומות שונים כי אם מטוס אחד שופך כמות מים ואז מחכיםא יזה שעתיים למטוס הבא זה עוזר קצת אבל לא כמו שאם יעלו כמה מטוסים באותו זמן. ~ יש יותר מדי צירופי מקרים: 1. יש את השיר "רוחות מלחמה" ויש שם שורה: "שני בדצמבר, רוחות מנשבות מבעירות את הכתובת על הקיר" O_O 2. רשום בתנ"ך (לא מאמינה בתנ"ך אבל זה הזוי שכזה): "וַיִּשְׁלַח אַחְאָב, בְּכָל-בְּנֵי יִשְׂרָאֵל; וַיִּקְבֹּץ אֶת-הַנְּבִיאִים, אֶל-הַר הַכַּרְמֶל. וַתִּפֹּל אֵשׁ-יְהוָה, וַתֹּאכַל אֶת-הָעֹלָה וְאֶת-הָעֵצִים, וְאֶת-הָאֲבָנִים, וְאֶת-הֶעָפָר" 3. פתאום כשיש שריפה ענקית בישראל, החורף החליט לדלג עלינו ולא יורד גשם. ~ זה ממש עצוב שבתים של אנשים נשרפים, שאנשים נפצעים, שאנשים מתים. אבל יש כאלה שקצת מגזימים לדעתי. זה לא סוף העולם. מצליחים קצת להשתלט על זה וזה יגמר, וזה בהחלט מאוד מאוד עצוב, אבל לא הייתי קוראת לזה סוף העולם. וגם כל מיני אנשים מתפללים וזה, אוחח אני לא מאמינה בזה. תפילות ממש לא יעזרו. ויש כאלה שקצת מגזימים בכיון ההפוך, שאומרים שאיזה עצוב שהלך לנו אזור יפה במדינה. סליחה אבל ממש לא מעניין אותי איך נראית המדינה שלנו, באמת, אני לא אוהבת את ישראל ולא מאמינה בתנ"ך, מה שעצוב זה שאנשים מתים ובתים נהרסים. טוב סליחה על החפירה
אבל ממש רציתי לכתוב את המחשבות שלי לגבי השריפה הזאת איפשהוא. סליחה שזה כאן. אני רק מקווה כבר שירד גשם או שתיפסק השריפה הזאת איכשהוא. זה אסון עצוב ביותר
שלכולם ישאר היכן לחיות ושיצליחו לשרוד את זה.
ויהי זכרם ברוך של אלו שלא הצליחו לשרוד

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif

לגבי הצירוף מקרים השני... זה לא ממש קשור
זה נס שעשה אליהו זה לא משהו מקרי או שמישהו הבעיר את זה

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כן לא ידוע אם זה היה בכוונה אבל בקטע שזה פשוט היה בהר הכרמל והייתה שם שריפה. זה מה שמוזר. זתומרת זה מה שרשום שהיה >< אני לא מאמינה בזה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo16.gif

אני מסכימה עם כל מילה ומילה שרשמת כאן
אבל בקשר לזה שצריך לחכות שיגיעו כל המטוסים אני לא כ"כ מסכימה, לפי מה שאמרו רוב המטוסים יגיעו רק בשעות הערב - ועד אז האש יכולה להגיע למקומות נוספים וזה רק יחמיר

AdiA12

New member
כן צודקת. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

צריך להעלות כל כמה זמן מטוס אחד, אבל בעיקרון שישאירו כמה מטוסים שיכבו באותו זמן, כי אם לא יכבו כמה מטוסים באות זמן זה לא יעזור לגמרי. לבנתיים זה קצת עוזר כי זה גורם לזה שזה פחות מתפשט. לפחות זה..

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo45.gif

הבעיה היא שהמדינה שלנו לא אוהבת לחשוב...

AdiA12

New member
ועושים טעויות כל פעם מחדש ../images/Emo4.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

purpleminnie

New member
זה באמת ממש עצוב

ראיתי בחדשות שיש כמה טמבלים שהחליטו להוסיף שמן למדורה וחלק מהשריפה היא הצתה. תודה לכל המדינות שעוזרות לנו ושולחות לנו מטוסים וחומרי כיבוי מצרים, ירדן, בולגריה, יוון, קפריסין, ספרד, קרואטיה, אזרבייג'ן, בריטניה, וצרפת. ארצות הברית שולחים חומרים מניו יורק. רוסיה שולחת את מטוס הכיבוי הגדול בעולם. קוראים לו אנטונוב דרך אגב. הוא יכול לקחת כמות אדירה של מים בזמן ממש קצר ולטוס לכבות ממש מהר. גרמניה ביקשה מטורקיה שתשלח גם מטוסים כי היא לא יכולה לעזור עם מטוסים וחומרי כיבוי כי אין להם שריפות אז טורקיה הנדיבה הסכימה למזלנו. הצעד הבא שלום עם טורקיה. "טורקיה שלחה הבוקר שני מטוסי כיבוי – צעד שיכול להעיד על חימום אפשרי של היחסים בין המדינות." (לקחתי מNRG) אני בעד זה איטליה גם לא יכולה לעזור כל כך כי אין לה שריפות אז אין לה מטוסים וחומרים לעזור לנו אך היא בכל זאת מנסה בדרך אחרת. בתור חיפאית אני רואה את כל השריפה וזה ממש עצוב לראות את זה ואני מקווה שהכל יהיה בסדר ויצליחו להשתלט על השריפה במהירות

purpleminnie

New member
שכחתי להגיד...

שנעצרו שני חשודים שניסו להצית את השריפה מחדש. פשוט בושה האנשים במדינה הזאת, באמת כואב אנשים מנסים לחסל את המדינה הזאת???

AdiA12

New member
כן שמעתי את זה. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

שימותו המציתים האלה! פשוט שימותו!
זה מדהים שכולם מנסים לעזור, גם כאלה ששונאים אותנו כמו טורקיה ואני כל כך מקווה שזה יסתיים כבר ואני מקווה גם בשבילך כי את חיפאית, תחזיקי מעמד שם

Adi641

New member
../images/Emo113.gif הדבר שהכי אבסורדי בשבילי זה איך הכל

התחיל... איזה אחד מעוספיה הדליק עגלת אשפה! ובגלל זה כ"כ הרבה אנשים איבדו את החיים שלהם! כ"כ הרבה אנשים איבדו את הבית שלהם, את בני המשפחה שלהם! זה לא נתפס! זה פשוט מעצבן שבגלל אידיוט אחד כל זה קורה...

purpleminnie

New member
זה לא אחד מעוספייה

עוספייה העיר הדליקה את המזבלה שניסיון להיפטר מהזבל שלהם ובכך נפטרו גם מכל הכרמל

AdiA12

New member
ATL ועוד להקות טובות עכשיו בלייב../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

http://www.stickam.coy set, mayday parade, m/jinglebellbash ATL, the maine, 3oh!3, paramore, runner runner ,the ready set, mayday parade ועוד כמה להקות טובות עכשיו בלייב.. זתומרמת שידור ישיר שכזה :) אבל זה ממש תקוע וזה מעצבן אותי כי אני אוהבת את כולם אבל זה ממש תקוע

AdiA12

New member
תיקון ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

http://www.stickam.com/jinglebellbash ATL, the maine, 3oh!3, paramore, runner runner ,the ready set, mayday parade ועוד כמה להקות טובות עכשיו בלייב.. זתומרמת שידור ישיר שכזה :) אבל זה ממש תקוע וזה מעצבן אותי כי אני אוהבת את כולם אבל זה ממש תקוע

AdiA12

New member
ATL הופיעו ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo226.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הם פתחו עם.... שכחתי, נראה לי שdamned if i do ya... אחרי זה היה את stella, עליו אלכס אמר "this is a song about beer"
אח"כ פופין ואז את lost in stereo
אח"כ whightless :) ולבסוף dear maria ! זה היה מדהים
, ממה ששמעתי (stickam כל כך דפוק S:) כל כמה דקות יכולתי לראות כמה שניות.. וראיית את אלכס בגופייה, ואני חייבת להגיד.. וואו *~* אחרי זה הוא קפץ לקהל וג'אק הלך לתת ידיים למעריצות ואז אלכס הוריד חולצה, ושוב וואו *~* הם אמרו שבשבוע הבא הם יוציאו שיר שכתבו לקריסמס D: וזאת הייתה ההופעה האחרונה שלהם ל2010..

למעלה