StayAwake

New member
מה?! מה זה?!../images/Emo10.gif

מה זה הדבר הזה ולמה פספסתי את זה?
כל הלהקות האהובות עליי ++

AdiA12

New member
לא נורא במילא ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

זה היה ממש תקוע כי ככה stickam פועל, הוא תמיד תקוע. אז אני שמעתי רק סאונד ופעם בכמה דקות ראיתי כמה שניות אחדות וגם הן, תקועות. בכל מקרה יעלו וידאו והעלו תמונות ויעלו עוד תמונות, אז לא כזה הפסדת משהו
וחוץ מזה שאני גם התבאסתי מלראות את זה בלייב ולא להיות שם, תאמיני לי יותר מבאס לראות בלייב בידיעה שאת לא שם.. אם תראי את זה אחרי זה בוידאו זה פחות יבאס.. כי זה קרה כבר..

purpleminnie

New member
WUT?

לא מאמינה שפספתי, אוף לא פייר, הם חייבים לעשות את זה באמצע הלילה??? תודה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מה ? מתי ? למה ?!?!??!?!

אוף, למה זה אמור להיות בשעה כזו
תודה

AdiA12

New member
כי אצלם זה היה 4 בצהריים ../images/Emo4.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וזה היה כמה שעות.. אם רק היו מתחילים באיזה.. 8 בערב.. זה היה אפילו קצת יותר טוב

AdiA12

New member
גם אני התבאסתי בגלל זה ../images/Emo4.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כי נשארתי בגלל זה ערה עד איזה רבע ל6.. זה לא שיש לי בעיה עם זה אבל הקטע שעשיתי די רעש עם זה וחייתי בפחד שאמא שלי תתעורר ותתעצבן עליי >< הם המשיכו עם זה עד איזה 10 בבוקר (שלנו) נראה לי, ואני עזבתי את המחשב אחרי ATL, אחרי שראיית , ליתר דיוק שמעתי, את ATL, The Maine וmayday parade.. ועכשיו אני מבואסת שהפסדתי את BLG, TRS, פארמור 3OH!3 וARTTM .. אבל זה להקות שפחות חשובות לי.. אבל רציתי מאוד לראות את פארמור וBLG (אבל BLG היו אורחים בהפתעה, זתומרת לא ידעו שהם יופיעו, אמרו שיהיו אורחים מיוחדים וקמתי בבוקר לגלות שהם היו..
) לא נרוא יעלו הרבה וידאו ותמונת.. וזה היה תקוע במילא, לא הפסדת כלום

למעלה