NoAmItA ChAn

New member
אומגגג, נראה טובבבב *_______*

איך אני אוהבת אותוווו, שודדי הקאריביים הם הסרטים האהובים עליי ביותר :) אבל מה פנלופה קרוז קשורה?!

sashkaalex

New member
ג'אק ספארו כולכך שווה

זה התפקיד הכי טוב שג'וני דפ עשה אי פעם

Wrath Within

New member
ג'וני דפ ופנלופה קרוז. i like it!../images/Emo11.gif

הרבה יותר טוב מאנג'לינה מגעילינה.

SugarRush

New member
דווקא חבל שאין את קירה נייטלי

היא היתה מושלמת לתפקיד הזה!

lilison13

New member
שאלה לגבי All I Want For Christmas is You

הם הקליטו את זה במיוחד,או שזה היה באמצע איזשהי הופעה?

NoAmItA ChAn

New member
זה לא נשמע לי באמצע הופעה, אז אני חושבת

שהם נכנסו לאולפן והקליטו את זה במיוחד :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאו.מיי.גאד!!!!!!!!!!!!!!111111

AKA סיימתי קורס@#&%@%^$#@!#$%# אני מתה מעייפות, ישנתי פחות מ3 שעות אתמול בלילה כי הייתה שבירת דיסטאנס עם המפקדות המושלמווווווווווווות שלי ואשכרה עד 3 וחצי ישבנו ודיברנו וצחקנו איתן~~ היו בנות שנשארו עד 7 [AKA לא ישנו -בכלל-] אבל אני הייתי חייבת לפחות את השעתיים-שלוש האלה... אחרי זה עשו לנו מלא בעיות, בגלל זה הגעתי רק עכשיו הביתה אגב במקום ב3 בצהריים>_>; אבל בכל מקרה~ אחפור כמו שצריך כבר בסכמ"ש, פשוט הייתי צריכה לציין שסיימתי קורס ויש לי סיכה ואני אוהבת את המפקדות שלי ואהאעהאעהאהההההה!!! [אחת מהן אמרה לי שכבר מתחילת השבוע הן רוצות להגיד לי שהתספורת שלי ממש יפה. ;; מתוקה
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה D:

וסיום קורס זה בערך מה שזה נשמע... הייתי עכשיו 3 וחצי חודשים בקורס במודיעין [שהיה ממש קשה ומעייף
] ועכשיו הוא נגמר D: מה שאומר שהחל משבוע הבא [טוב, שבוע שאח"כ, כי חוץ מיום ראשון שאני באה לבסיס החדש לכמה שעות לעשות איזה משהו מטופש כזה, אני יוצאת לחופש לכל השבוע~] אני מתחילה את הסדיר, שזה אומר שאני אעשה באמת את התפקיד שלי ולא רק אלמד :) אבל ההתלהבות האמיתית היא מזה ששברתי דיסטאנס עם המפקדות החמודות שלי! הרי, במשך 3 וחצי חודשים התייחסתי אליהן כאל מפקדות [משמע לא דיברתי איתן כמו חברה, זה רק "כן המפקדת" "לא המפקדת" וכל זה, קיצר כמו בטירונות רק פחות קשוחXD] וזה היה נטו יחסי מפקדות-חניכות, וביום רביעי בלילה שברנו דיסטאנס מה שאומר שדיברנו איתן וצחקנו איתן כמו חברות וסיפרנו להן את כל השטויות שלנו והן סיפרו לנו את כל השטויות שלהן וראינו אותן על אזרחי והן ראו אותנו על אזרחי :) הן כאלה מתוקות אני מתה
קיצר, זה ההתלהבות שלי חח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה D:

לא יודעת אם אצלח לספר -הכל- חחח כי יש כל כך הרבה מה לספר! אבל בכל מקרה~

NoAmItA ChAn

New member
מזדהה!

שמעתי אותו ושירים ממנו מלא השבוע <: ושלשום שמעתי את TBP, וזה היה כזה כיףףף

למעלה