וייי ברוכות הבאות! וכשיהיה לכן כוח.. ספרו חוויות
D d i s n i New member 28/9/02 #25 אנשים ונשים ../images/Emo124.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif טוף אני רוצה להודיע שפתחתי אתר חדש אני חושבת שהוא מוכן ואני מקווה שתהנו לגלוש בוא סליחה על כל הטעויות והשגיאות שיש באתר אני מקווה שתגיבו ושתאהבו את האתר תודה
אנשים ונשים ../images/Emo124.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif טוף אני רוצה להודיע שפתחתי אתר חדש אני חושבת שהוא מוכן ואני מקווה שתהנו לגלוש בוא סליחה על כל הטעויות והשגיאות שיש באתר אני מקווה שתגיבו ושתאהבו את האתר תודה
M motib4 New member 28/9/02 #26 ../images/Emo45.gif תתחדשי.. ../images/Emo13.gif קשרי לצ´אט הרשמי ותקבלי פרסום בדף האתרים. ו ל-OON שהתווסף למבצע. עם האתר.
../images/Emo45.gif תתחדשי.. ../images/Emo13.gif קשרי לצ´אט הרשמי ותקבלי פרסום בדף האתרים. ו ל-OON שהתווסף למבצע. עם האתר.
M motib4 New member 28/9/02 #28 פשוט מאוד. הוסיפי בתפריט קטגורייה שנקראת: "צ´אט", ואז יש לך שתי אפשרויות. 1. לקשר מיידית לצ´אט. olsenchat.up.co.il. 2. לעשות דף בו כמה מילים וקישור לצ´אט.
פשוט מאוד. הוסיפי בתפריט קטגורייה שנקראת: "צ´אט", ואז יש לך שתי אפשרויות. 1. לקשר מיידית לצ´אט. olsenchat.up.co.il. 2. לעשות דף בו כמה מילים וקישור לצ´אט.
D d i s n i New member 29/9/02 #44 מה אני אגיד../images/Emo35.gif ברוכים השבים../images/Emo70.gif ו... תודה על העידוד על האתר החדש (לא כולל את מוטי לפחות מישהו )
מה אני אגיד../images/Emo35.gif ברוכים השבים../images/Emo70.gif ו... תודה על העידוד על האתר החדש (לא כולל את מוטי לפחות מישהו )
ש שרוש LOVE אולסן New member 29/9/02 #38 היי אלינורי וולקאם באק../images/Emo70.gif |../images/Emo8.gif| איך היה במלון 5 הכוכבים המפור בכרתים התגעגעתי אלייך
היי אלינורי וולקאם באק../images/Emo70.gif |../images/Emo8.gif| איך היה במלון 5 הכוכבים המפור בכרתים התגעגעתי אלייך
G *Ginny Weasley* New member 29/9/02 #40 ../images/Emo24.gif היי אלינור.....! ברוכה השבה.....! נ"ש קטן- שרה.... מה עם הפגישה הלילית או איך שלא קוראים לה? דווקא כשמשעמם לי מדלגים עליה?
../images/Emo24.gif היי אלינור.....! ברוכה השבה.....! נ"ש קטן- שרה.... מה עם הפגישה הלילית או איך שלא קוראים לה? דווקא כשמשעמם לי מדלגים עליה?
R RinRan New member 29/9/02 #41 וולקאם הום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אז היית בכרתים אחלה איך היה
T T N T girl New member 29/9/02 #43 יווווווו באיזה מלון היית ../images/Emo35.gif אני הייתי לפני בערך 3 שבועות ... איך היה לך וולקאם באק ...
יווווווו באיזה מלון היית ../images/Emo35.gif אני הייתי לפני בערך 3 שבועות ... איך היה לך וולקאם באק ...
R RinRan New member 29/9/02 #30 hi guyz ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הייייייייייייייייי כולם חזרתי מהולנד אחרי שבוע (ויום) של אחלה בחלה ס22ה אגוזים חחחחח...... יואו איך התגעגעתי אליכם ממש מפחיד פה בפורום.... יש יותר מידי הודעות חדשות...... spooky...{-8
hi guyz ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הייייייייייייייייי כולם חזרתי מהולנד אחרי שבוע (ויום) של אחלה בחלה ס22ה אגוזים חחחחח...... יואו איך התגעגעתי אליכם ממש מפחיד פה בפורום.... יש יותר מידי הודעות חדשות...... spooky...{-8
R RinRan New member 29/9/02 #31 אויש נו..... זה שלח לי את זה באמצע ההודעה.... טוב אז מה קורה הכל בסיידר איתכם אני הולכת להתעדכן (מפחיד פה ) אז יאללה ביייייייייי
אויש נו..... זה שלח לי את זה באמצע ההודעה.... טוב אז מה קורה הכל בסיידר איתכם אני הולכת להתעדכן (מפחיד פה ) אז יאללה ביייייייייי
א אני רואה כפול New member 29/9/02 #35 קארינוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה השבה לפורום אני שמחה שנהנית בהולנד בהחלט היית חסרה פה...
קארינוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה השבה לפורום אני שמחה שנהנית בהולנד בהחלט היית חסרה פה...
R RinRan New member 29/9/02 #36 אוי אריאלוש../images/Emo70.gif תנקיו סו מאצ´ כשבאתי הביתה פתחתי את ראש1 שקיבלתי כשלא הייתי פה וראיתי את מה שכתבת ב"קוראים כותבים" מגניבבבבבבב
אוי אריאלוש../images/Emo70.gif תנקיו סו מאצ´ כשבאתי הביתה פתחתי את ראש1 שקיבלתי כשלא הייתי פה וראיתי את מה שכתבת ב"קוראים כותבים" מגניבבבבבבב
פ פיה ישנונית New member 29/9/02 #37 קארינו´ש!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo55.gif באת אני לא מאמינה ענקייייייי ממני התגעגעתי פשושית ממממ...ספרי יותר איך היה אני רוצה פרטים חחח... סתם סתם בובה הכי חשוב..נהנת אני בטוחה... ייייווווואאאאהההה אני מחכה לפרטים מאוד מהנים אני מחכה לקנאות שאת נסעת ואני לא לא נורא... טוב אז מקווה שבקרוב אני יזכה לראות אותך בפגישת פורום כי אני מתה לראות אותך בובה אז צ´או מתוקה
קארינו´ש!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo55.gif באת אני לא מאמינה ענקייייייי ממני התגעגעתי פשושית ממממ...ספרי יותר איך היה אני רוצה פרטים חחח... סתם סתם בובה הכי חשוב..נהנת אני בטוחה... ייייווווואאאאהההה אני מחכה לפרטים מאוד מהנים אני מחכה לקנאות שאת נסעת ואני לא לא נורא... טוב אז מקווה שבקרוב אני יזכה לראות אותך בפגישת פורום כי אני מתה לראות אותך בובה אז צ´או מתוקה
R RinRan New member 29/9/02 #39 עמרוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif חחחחחח........ איזה מתוקה את פרטים את יכולה לקבל ממש כאן- כתבתי את זה בפורום בנות ואין לי כוח לכתוב עוד פעם חחחחח..... וד"א- יש בסוף מפגש פורום נו.... מה זה תעדכנו אותי
עמרוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif חחחחחח........ איזה מתוקה את פרטים את יכולה לקבל ממש כאן- כתבתי את זה בפורום בנות ואין לי כוח לכתוב עוד פעם חחחחח..... וד"א- יש בסוף מפגש פורום נו.... מה זה תעדכנו אותי
T tomb raider אירית New member 29/9/02 #32 היי אנשים זאת אני אירית המוכרת בתור סינדרלה16 אז ככה שידרגתי את המחשב לאקס פי אז נרשמתי מחדש! זהו וכינוי זה לכל המכירים מקווה שיתן לי כוחות של גיברוה!!!! חחחחחחחחחחחח
היי אנשים זאת אני אירית המוכרת בתור סינדרלה16 אז ככה שידרגתי את המחשב לאקס פי אז נרשמתי מחדש! זהו וכינוי זה לכל המכירים מקווה שיתן לי כוחות של גיברוה!!!! חחחחחחחחחחחח