עומרושששש../images/Emo85.gif

תודה מוטק
יוווווווו מייייתה עליייייך מה שלום תמרוש
אני אל שומעת ממנה כלומוש
(כרגיל
) ): אממ... כנראה לוקחים אותי למיון ביום שישי כי יש לי בעיות בבטן ובמערכת החיסונית עצמה דפוקה אמרתי לכם שאני מיתאלפת נורא מהר מדברים
אז גם זה גם גילון אצלי משהו מנופח בגרון שבגלל זה כל הזמן יש לי צרבת נוראאאייייית
וגם משהו שקשור לבטן ולצעצלות תקבעו בשבילי שאין לי שום שבר
אני מעדיפה שהייה ויטפלו בזה מאשר שלו ימצאו כלום וזה ימשיך לי ככה אז בעצם תעקבו שכן יעשו לי
אוהבט מאוט הלכתי להופעה:)

RinRan

New member
או../images/Emo70.gif סופסוף שרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif כנסו...

אוקיי חיכיתי לזה הרבההההה זמן.... טוף אז רציתי להודיע לכככככככל הפורום הודעה:
חוג ספינינג שווה בטירוף לני 12-15 בת"א
לפרטים נוספים תפנו אלי במסרים/איי סי קיו/אי מייל
(מקווה שתפנו....) נ.ב: אני מריחה עשן.............

omer wild

New member
חחח...קארינוש את ידעת ש...../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

גם אני הולכת לספינינג
אני הולכת קבוע פעמיים בשבוע (ראשון ושלישי) ולחדר כושר אצלינו בימי חמישי או שישי
ולא ידעתי שגם את עושה ספינינג
כל הכבוד לנו שאנחנו מזיזות את הת´חת שלנו
חחח...

קארינוש ועמורוש וילד כנסו../images/Emo85.gif

חחחחחחחחח איך אני נדחפת פה להודעות וכותבת דברים בלי שום קשר חחחחח פשוט פשוט פשוט פשוטטטט רציתי להגיד שאני מתה עליכןןן נורא נורא
וגם שאני לא פה אני מתגעגעת כל כך עצוב לי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני ממש ממש רוצה להיות פה אבל אני פשוט לא בבית וגם עכשיו אני ביבצפר
בקורס חחחחח כבר סגרו את החושך ואני רק שניה כותבת כמה הודעות פה והולכת
אוהבת גם את כל שער ילדי הפורום

cartasf

New member
אני במועדון הספינינג הכי גדול בארץ!

אני המועדון ברעות!!!

|הדגש|../images/Emo41.gifספינינג../images/Emo41.gif|סדגש|

ספינינג זה חוג- כמו מכון כושר- אבל אך ורק על אופני כושר. יש תרגילים, מתיחות- והכל נעשה בעזרת מדריכ\ה נחמד\ה

RinRan

New member
או בקיצור, שי, אריאלה....-

ספינינג זה ספורט על אופני כושר

T N T girl

New member
ל - |הדגש|cartast |סדגש| ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את/ה גר/ה ברעות

Gali shtraz

New member
../images/Emo3.gifואי ואי ואי

כמה חולים?! קיצר המטרה שלי בהודעה הזאת זה להגיד לכוווולם: תרגישו טוף

ליאן.

New member
כולכם מוזמנים לפורום שוקולד ../images/Emo24.gif

הפורום פונה לכל מי שיש לו נגיעה כלשהי ל"חומר" הממכר הזה..
כל מי שחולם על שוקולד, ראה אי פעם שוקולד, בישל, הכין, קנה או ייצר בעצמו (אני קניתי בעצמי), טעם והתרשם מהיצירה או יודע מה זה שוקולד - מוזמן להצטרף ולחלוק מרשמיו. נוכל להכיר את תרבות השוקולד עם היסטוריה מרתקת שהחלה לפני אלפי שנים אצל בני המאיה, את תהליך הטמפרינג והיציקה, נדע להבחין בין איכויות השוקולד השונות, נחליף מתכונים מצויינים, נחפש תערוכות ופסטיבלים בעולם, נכיר מותגי שוקולד ידועים יותר וידועים פחות. עוד נדבר על השוקולד כמתנה, שוקולד כהתמכרות, על הערך התזונתי והבריאותי של השוקולד, שוקולד ואירוטיקה, מחירי הקקאו מרקיעי השחקים, שוקולד כפיצוי.. ובעצם שוקולד עם כל דבר..
ליאן ומיטל. ותודה על הפירסום בפורום

omer wild

New member
מה עם תמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני יספר לך...

אנחנו ביחד בספיניג ובמקרה היה לנו גם אתמול וגם היום
אז ככה שנפגשנו,כי קשה לנו להפגש כי היא כבר בתיכון ואני עדיין לא,היא מגיעה הביתה כמעט כל יום בין 3-4 ואני מגיעה הרבה יותר מוקדם,ולכל אחת יש מלאמ דברים לעשות... טוב מי כמוך יודעת
וזהו...את רוצה לדעת עוד משהו עליה
את מוזמנת לשאול אותי
חולה עליייייייייך מאמי
נשמה שליייייי

T N T girl

New member
עמרו´ש בובה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תתחדשי חמודונת
חחח ... Omer מכה שנית
חחח זה קורע אותי
מ ~ ז ~ ל ------ ט ~ ו ~ ף

חח עומרוש שלייייי../images/Emo85.gif

תודה על העידכון
חחחחחחחח אשכרה מי כמוני יודעת תראי מה השעה אני בביצפר (הוכחתי לעצמי קשות שאני מכורה
) אני חוזרת היום ב 4:30 עושה עבודה שצריך לעשות הולכת לג´ז חוזרת ממשיכה ולומדת לבוחן ול 3 מבחנים
חחחחח
תמסרי לה ד"ש עם יוצא לך לדבר איתה או ליראות אותה. חחחחחח מטורפת עלייייייךךךךךךךך יפיופית אחת מתה עליך מאוד מאוד מאוד
יווווווווווווווווו

למעלה