../images/Emo32.gif

היי! הרבה זמן לא כתבתי כאן... כי יש לי המון מבחנים, בחנים, ושאר ירקות. אז נראה לי שב'מת זה ישאר ככה
וגם נדלקתי על משחק מחשב כלשהו... וגם לא היה לי מה לכתוב ומה להגיב. וגם זה וגם זה וגם זה...מה אני מברברת לכם ת'מוח?!
שרשור
!
!|

ג'י...אני לא יודעת...רין-ראן?-->

קארין12!!!!!!!!!!!!!!!! נכון?????? אם כן-זה מיועד לך (קראו לך קארין12, או שאני מתבלבלת, בכל אופן אני מתכוונת לקארין השנייה שבפורום) איי מייס יו סו מא'ץ

../images/Emo32.gif

... מה קורה עם המלחמדה בעיראק? היו שמועות שהיא תתחיל מחר.. אבל השמועות שרצו כנראה לא היו בטוחות, לפי משרד הביטחון. (ואני חושבת שהם יודעים די טוב..) חחח
אני יודעת שאין שום דבר מצחיק בזה, מה שמצחיק אותי זה שאמא שלי הזמינה (אנחנו עושים קניות בטלפון, נט-סל-מכירים?...מתוחכמים אנחנו הא
) נו טוב...אה! כן..מה שרציתי להגיד (
) שאמא שלי הזמינה ה-מון מים מינרלים, המון שימורים, המון ממתקים (מה זה קשור
...לא יודעת! אבל זה טעים
). וגם זה קצת מפחיק, אתם לא חושבים? כל הקטע הזה שמדברים בטלויזיה, אומרים להכין מיום שבת את מה שצריך.... סדאם אומר שאין לו את היכולת להתקיף אותנו
אבל...מי שמאמין לסדאם... כבר נמצא בטיפול פסיכיאטרי...

karin globes

New member
../images/Emo185.gifהלו? כן? שרון?!?!

תעני כבררררררררררררררררר לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!

רגע, רגע, רגע, רגע, רגע, רגע,

אולי את קארין לופליטו?????????? אז אותו הדבר אלייך! כתבתי ת'שם הלא נכון בטעות! סורי!

karin globes

New member
../images/Emo185.gif2 הם מותק.

הייתי קארינוש12 והחלפתי לקארין לופילטו ועכשיו החלפתי לשמי ולשם משפחתי!! מסובך לא?

karin globes

New member
../images/Emo185.gifוהנה משהו בשבילך!../images/Emo123.gif

מקווה שמצא חן בעינייך!

karin globes

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

ולקארין: אל תנסי לשחק אותה מבינה אנגלית כי את מתחזה!! ומוטי-אל תסלק אותי זה רק צורת ביטוי

../images/Emo163.gif חזרתי../images/Emo70.gif

טוב, אולי לא שמתם לב שלא הייתי פה אבל אני לא היתי פה..... וסליחה שפתחתי הודעה חדשב לרגל צתי מהפרום......

karin globes

New member

לקארין
: אני מבינה שזה האייקונים שלך ואני רוצה לבקש ממך משהו.. אפשר להישאר איתם ואוסיף את האיקון הזה
? פליזזזזזזזזזזזזזזז ביי ביי קארין

RinRan

New member

נוט! תבחרי לך אייקונים אחרים, כל הקטע באייקונים מאומצים זה שאנשים יזהו אותך יותר בקלות.

למעלה