Queen Balat

New member
מה את מצפה../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

כשהיא הגיעה, היא לא הפסיקה לפתוח הודעות עכשיו היא עושה מיליון ואחת שטויות

sweetie tweety

New member
אמ.. אם יש הודעה כזו אז היא בשביל ה

אתר החדש שלי
כנסו: http://ilsites.com/klips/ הוא לא ממש טוב עדיין כי התחלנו(יעל ואני) לבנות אותו היום.

karin globes

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo41.gif

את זה השארתי וזהו!! וקארין= כולם משתמשים ב-
לא רק את!!! גם צליל לופילטו שבפורום טלנובלות ועוד מלא!!!!!!! אז גם ה
שוקו שלי!!

אוקי אז ה-../images/Emo32.gifשלי על אתמול../images/Emo85.gif

היה כיייף! אוקי ישבנו בבית קפה, אנחנו ועוד זוג אחר כך הייתי אצלו ו-
ות המון והמון חיוכים
חזרתי מוקדם הביתה מכו שאתם רואים את השעה, בגלל שיש לבת דודה שלי יום הולדת ואנחנו נוסעים לרת פולג ונחשו מה? אני לוקחת איתי את הלימודים ליום הולדת שלה
מה לעשות יש לי מחר מבחן בגרות חורף באזרחות מחר המגן של הבגרות חורף אתם קולטים לאן הגעתי
גםע כשיו אני עם ספר על הברכיים

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif נועו'ש ...

איזה יופי שנהנת
. 'תם חברים
ומסכנה .... כבר מגנים
ג'יזס
תהני בלימודים

A d i d a

New member
../images/Emo32.gif דחוף!!!

יש לי מחר מבחנים למגמת תאטרון בתיכון הכי טוב בסביבה (ככה זה לפחות התדמית שלו) ויש לי מונלוג די טוב שאני צריכה לעבוד עליו קצת יותר. אבל אני צריכה גם לשיר שם, ואני שרה את השיר i'm singing in the rain של gene Kelly. חיפשתי את המילים של השיר ב"גוגל" ומצאתי את המילים של השיר עם פלייבק! אז הלכתי לבנדוד שלי שגר קרוב שיקליט לי את השיר עם הרמקול והוא הקליט את זה ושמרנו את זה בדיסקט. חזרתי הבייתה ורציתי לשמוע את השיר לפני שאני אצרוב אותו... נחשו מה
מאיזשהי סיבה אני שומעת רק רעשים ככה שאין לי פלייבק. הורדתי בקאזאא את השיר אבל ההתחלה ממש ארוכה ואני לא יכולה לעשות שיר ארוך לפני הבוחנים. בבקשה תעזרו לי
אני צריכה שתמצאו ת השיר i'm singing in the rain רק את השיר בלי הפתיחה אבל אפשר עם סיום ארוך. בבקשה תחפשו את זה עוד היום כי מחר הבחינות ישר אחרי בית ספר. אתם יכולים לשלוח לי תגובות או את השיר עצמו (
) ל: אימייל: [email protected] איציק: 160843603 מסר מסנג'ר: [email protected]

למעלה