hypnotic poison

New member
שיהיה....

תסתכלי בכיף... אבל רק אל תבואי בתלונות כי כמו כל פורום שנמצאים בו אנשים יש גם חיי חברה ולא חייבים לדבר כל הזמן על נושא הפורום!!! חוץ מזה תבואו בתלונות לאנשים שכותבים בפורום הזה אחרי שאולי תתחילו ליזום שרשורים על מוקי ואני כבר עשיתי כאלה... אז כששמים דברים על מוקי אתם כמעט ולא מגיבים אבל שלא מדברים על מוקי והנושא חורג ממנו אז יאלללללה בוא נגיד להם לסתום ת'פה ונפתח במלחמה. חוץ מזה שמההתחלה יכלת לדבר יפה ולא להגיד סתמו ת'פה. ואת האמת אין לי חשק להיכנס לכסאח עם אנשים דרך מסכי מחשב עם כל הכבוד עברתי את הגיל הזה! מקווה שתבינו!

אויש, ארוך..

אממ.. תתרגלי - אני אומרת כל הזמן לאנשים לסתום ת'פה לא משו אישי ולא באתי בתלונות הערתי הערה קטנה ולא מזיקה וואי, לקחת את זה ממש קשה שלא תחתכי את הורידים או משו.. מצטערת אניוואי

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif

טוף, הרבה עושים את זה, אז למה שאנחנו לאא? שירשור
, קדימה, דברו על מה שבא לכם.. ת-ה-נ-ו..

בהביבו

New member
טוב, קצת דברים לפורום..

יוו נווו אברי וואן, הוספתי את הלוח החדש, מי שלא שם לב, להיכנס ללוחות, זה הלוח הראשי- פרסמו שם מה שבא לכן- ותהנו!

בהביבו

New member
חחח..בטעות..ן ליד ה-ם..תגיד מה יש..

לך?? יש לך פורוםפוביה- פחד מדברים- תרגע, שתה קולה, אני לא מפלה אף- אחד.

אני לא יכול לשתות קולה

כי אני אוכל מנה חמה (כזאת עם פירה בטעם פיצה עם קרוטונים יאאאאמי) וזה לא מסתדר טוב עם מוגז

עד שאתה אומר בתאבון כבר גמרתי!

ועכשיו יש לי כאבי בטן עזים טוב אני אקרא את ה"בתאבון שלך" לפני החומוס שאני אוכל עוד כמה שעות

בהביבו

New member
חחחחחח..ססעמק, אפרופו בטן,

אכלתי עכשיו ואני בקושי זזזזזזזזזז..

בעקבות זה המצאתי פתגם אערסי

"בחורות הן כמו אוכל נראה יפה וגם טעים, אבל אחר כך חונק אותך ולא נותן לך לנשום"

בהביבו

New member
חחחחחח..אבל אני מ-ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבטן כואבת רצח! [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'][/URL]אני מסכן..[/URL]

בהביבו

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo118.gifעידכון../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

סתתאםםםםם, עידכון היה בא בנפרג, חבריוס, מצטער, אבל היום אין לי דקה ליהיות פנוי באינטרנט, בטח שלא לכתוב עידכון של חצי שעה שעה.. הקיצ"ר, מחר, שישי בצהריים, יהיה עידכון. כ-ר-ג-י-ל
אני נוטש אתכם, תיהיו טובים, צאווווו'[

למעלה