Lifes Music

New member
חחחחח

אצלנו המורה הוא המנהנל הוא כזה סטלן חחחחח...ויש לנו מערכת בת זונה פעם מסיים ב-4 פעם ב 3:30 פעם ב 1:40 ופעמיים ב 2:35 איזה כיף חחחחח..הולך להיות שנה בת זונה....חחח

אצלי זה שוק!

אחרי שנחתתי בארץ ישר הלכתי לבייצפר... והיה מצחיק ביותר יש לי 24 שעות בשבוע! זה כלום, יש יום שיש לי שעתיים ביום אממממ, נחמד מאוד הייתי אומרת, יהיה אפילו יותר קל משנה שעברה! ד"א, מי שבתיכון- בדקתם ציוני בגרות, איך הציונים?!

Dj SuNsHiNe

New member
אני בהלם!!!

יש לי 42 שעות במערכת!!!! וזה עוד לא כולל את השעות של תרגום אנגלית!!! יש לי 8 שעות פיסיקה בשבוע!!!! ויש לי יום אחד שהולך 3 שעות תקשורות, שעתיים פיסיקה ו3 שעות מתמטיקה!!!! פשוט למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מה זה 3 שעות מתטיקה ברצף!?!?!? וגם דפקו לנו שעתיים תנ"ך ושעתיים היסטוריה!!!! בעעעעעע כל יום אני מסיימת ב3 ורבע!!! חוץ משישי...=( בינתיים מדוכאת מהמערכת המעפנה הזאת

Hezi The One

New member
טחחחחחחחחחח

לי יש 29 שעות בשבוע...כולל בלי ללמוד בשישי...מתמטיקה כולה 5 שעות בשבוע...כיתה ט' זה החיים הטובים תדעו לכם לפחות בר"ג... (דניאל שטיצה שלי בואי לבליך! אני את ועתליה נדביק סטיקרים) חוץ מזה שיש לנו מנהל חנון שעושה מה שאומרים לו

Lifes Music

New member
לי יש 37 זוה מצויין בבי"ס שלי

ביצפר צבאי של חיל האוויר...בת"א

p p p o o o

New member
חזי - שתוקקק

עכשיו ספרתי ויש לי 38 שעותתת בשבועעע!!! אנלא מאמיןןן פשוטט סיוטטטט

../images/Emo41.gifבהצלחה לכולם../images/Emo41.gif

לכל אלה שנכנסו היום לביצפר חדש, לשגרה חדשה.. קחו את הכל בIZI... נצלו את הזמן כי בלי שתשימו לב הוא ייגמר לכם
לכל אלה שפשוט ממשיכים כרגיל.. שגרת ביצפר, לימודים, בגרויות וכדומה..
בהצלחה לכם
מאחלת לכם שתהיה שנה שייגעצית למדיי..
, תהנו ונצלו את הזמן.. שגעו את המורים, תתפרעו [אבל לא יותר מידי הא?
] ותהנו מהזמן הזה.. כי מנסיון, יהיה לכם חסר אח"כ כל השגרת מורים/ביצפר/חברים/מחששה וכדומה.. [טוב נסחפתי קצת.. חחחחח] ולכל המתגייסים למיניהם, שהתגייסו, מתגייסים בעתיד הקרוב/רחוק.. שיהיה לכם בהצלחה
[אני מאלה שמתגייסים בעוד 8 חודשים למשל...] אנשים יום ראשון אני נוסעת לאילתתתתתתתתת
שנה טובה לכולם
הא ו.. עוד 25 יום יש לי יומוליידתתתתתתתתתת
אני אהיה חוקית
[18]

L i l A L o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

וסתם. כי יש לי פול שעות וילדים גבוהים מידי בכיתה

היה עצוב ../images/Emo10.gif

לא מספיקים להתעורר וכבר הבנזונה נכנס עם הגלובוס שלו לכיתה ופורש מפה על הלוח #@%$@@$^@$ שרמוט@$%#$%@$^

The Juck

New member
../images/Emo16.gif

תנחומי למשפחות ההורים והחלמה מהירה ל90 הפצועים

למעלה