sonic_green

New member
אקורדים

שלום לכל חברי הפורום. למטה צירפתי קישור לאתר שלי, שם יש ספיישל משקאות חריפים, אז תהנו. אני מקווה שהמנהלת שלכם לא תעתיק ותדביק שוב את האקורדים שאני הכנתי בטרחה רבה ועוד תגזור את הכתובת של האתר מהעמוד למטה. שנה טובה וחג שמח.

LiTtalTal

New member
../images/Emo14.gifלא קשור לשייגעצ

למי שאוהב (וגם למי שלא ) את אבריל לאבין, יש לי חדשה עצובה בשבילכם. מסתבר שאיוון (הגיטריסט הבלונדיני ששר ביחד עם אבריל בכל ההופעות) עזב את הלהקה שלה ובמקומו יש איזה חמוד מוכשר אחר (לא מספיק טוב לתחליף!) לעוד פרטים כנסו לכאן:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=599&msgid=38641703 ולמי שלא אוהב אותה: המקרה הזה גרם לי ל
אז תנחמו אותי היום!

B182

New member
עצוב...

שמעריצים של שייגעצ אוהבים את אבריל... *רק מביעה דעה

LiTtalTal

New member
גם אני אביע דעה!

קודם כל זאת דעתה שלה. אם את אוהבת מוסיקה של מישו את לא חייבת לחשוב כמוהו. אני לא מתה על אוונסנס אבל גם לא ממש יורדת עליהם! אבריל מצליחה אפילו יותר מאוונסנס! רוב האנשים שאני מכירה וטוענים שהם שונאים את אבריל או שהיא שרה פופ לא שמעו בכלל את שני האלבומים שלה מההתחלה ועד הסוף! ומכירים רק את קומפליקייטד ואיים וויד יו ושאר הקליפים מאם טי וי שהם במובן מסויים יותר פופיסטים משאר האלבום! ולא ממש הבנתי מה ההסבר שלך קשור לזה ש"עצוב שמעריצים של שייגעצ מעריצים את אבריל..." מה הקשר לאוונסנס ולשייגעצ???

../images/Emo141.gifאמממ...אפשר?

אנ'לא אוהבת את אבריל [יש כמה שירים שלהם שאני אוהבת אבל היא נראית לי בנאדם מגעיל, דעה שלי] אבל את איוון אני אוהבתתתתת..הוא שווההההה
אני מקווה שהוא ימשיך עם מש'ו...ושעוד נראה אותו

הו וול אפשר

אני אישית אוהבת את השירים שלה.. הם בהחלט נחמדים אבל אני לא סובלת את אבריל.. היא כולה פוזה אחת גדולה.. מזבלת את השכל חופשי, ובעיקר צבועה. היא פופריסטית שמנסה להיות רוקרית כי רוקר = מאגניב
לפי דעתה נראה לי.. משהו שהכי הרגיז אותי: היא אמרה "חנונים שבאים אלי ומבקשים ממני חתימה אני מעיפה אותם כי אני לא חושבת שמתאים להם לשמוע את המוזיקה שלי" למה הם נחותים יותר ממנה?! מה החוצפה הזאת?! חוץ מזה היא מה שהיא בזכות המעריצים ויש לי חברה שלא בדיוק אני אומר עלייה שהיא משהו.. יותר נכון חרשנית עם משקפיים ולא מאלה שאבריל מתארת כרוקרים וכו' קונה את הדיסקים שלה.. כולם ומדקלמת את השירים ללא הפסקה.. מגעיל מאוד בקיצור: היא צבועה עם פה גדול, פופריסטית שלא מתגאה במה שהיא עושה ולפי דעתי זה עצוב וזהו.. הו ובקשר לאיוון עצוב.. כי הוא היה שקסי
ובקשר להודעה "חבל שמעריצי שייגעצ' אוהבים את אבריל" זה בגלל כל מה שרשמתי עלייה..

את מדברת עליה כאילו את מכירה

אותה אישית או משהו.. מה איכפת לך? יש לה כמה שירים נחמדים שאת אוהבת? סבבה.. איך את יודעת מה האופי שלה? זה כמו שנגיד על יובל שהוא ככה או ככה או ככה... מי באמת יודע איך הוא בחיים האמיתיים של מחוצ לעבודה וללהקה? [טוב אני מכירה אותו בחיים המציאותיים האמת.. עוד לפני שייגעצ..] אז דיי עם זה. אמנם זה אולי לא היה המקום להעלות את הנושא של אחד מהלהקה שעזב או משו, אחרי הכל אנחנו פורום שייגעצ ולא אבריל [אגב, בשביל זה נוצרה לכם הקומונה.. שם אתם יכולים לדבר על כל מה שרק בא לכם... אבל
זה לא נותן לאף אחד זכות לרדת על המוזיקה שהאחר שומע...

לא אני לא מדברת כאילו אני מכירה אות

ה אני מדברת על הראיונות שלה.. היא ביקשה לדעת למה לא אוהבים אותה אמרתי... לא תקפתי מראש ואמרתי אבריל ככה וככה אבל היא שאלה עניתי.. ^_^ נמשושית *חיבוק מוחץ* יופי ^^ *מאושרת כי מחצתי את נמש למוות* ואני מסכימה איתך שאני לא יכולה להכיר בנאדם מפורסם עד שאני פוגשת אותו אבל מהראיונות שלה נומע מה שאמרתי.. וזהו.. לא יותר מזה.

../images/Emo45.gif אחלה.. עדיין.. ראיון ומציאות

אלה לא תמיד חופפים אחת את השני.. המון פעמים מפורסמים אומרים מה שטוב להם לומר, או מה שאומרים להם לומר בלי כל קשר לתוכן.. לא משנה.. יהיה טוב. רק לא לשפוט ולשלול אנשים סתם ככה.. peace & Love

נמש רולז |סוגדת|

ד"א חתימה חדשה.. יחד שיטצה יקירתי, נמש & חזי הקוסיט הג'ינג'ית :[

B182

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

איזה קטעים איתכם( או שמא איתכן..) איך אתם/ן מגוננים/ן עליה ומצד שני יורדים עליה...מעולה! תקשיבו אם תסתכלו שוב בהודעה שלי ציינתי שאני רק מביעה דעה! ואני אסביר אותה...לא בטוח שהיא נכונה (דעה...) אבל לפי דעתי ,היא כן... קיצר אבריל מורסת את הפאנק! ואנ אסביר: תתעלמו רגע מהכינוי שלי כי הוא אילוץ אבל בעצם שמעתם אי פעם פאנק אמיתי? (לא בלינק וכאלה...) פאנק של להקות שלא כל הכיתה שלכם מכירה בגלל שהלהקה הזאת לא מושמעת ברדיו מהבוקר עד הערב?...האמנם? (חחחחח תתעלמו מהשפה אני בהיי לשוני) קיצר מה שאני מנסה להגיד זה שאבריל היא חתיכת פופסטית שרק דבר אחד טוב היא עשתה (לעצמה) וזה להראות לעצמה שהיא יכולה להנחות אופנה (שזה מגניב ביותר) היא עם עניבה חצי כדור עם עניבה - זה דבר שולט! איך אנשים מחכים שטויות זה מדהים! אממ טוב אני נסחפת לנושאים אחרים (אם מישהו עדיין קורא בכלל...) מה שאני מנסה להגיד זה שתקשיבו לאיזה חרא שאתם רוצים תתמכו ותחכו איזה אמן שבא לכם...מדינה חופשית , לא?! רק שהתדמית של שייגעצ ואבריל לא הולך לי יחד...סורי נ.ב.- שמעתי את כל הדיסק הראשון של אבריל וחוץ מהסלידה שלי ממנה עצמה אני לא אוהבת ת'מוזיקה... יום טוב אני
ושוב תודה רבה על התקף הצחוק שיצרתם אצלי!

אני לא אוהבת את הזלזול

וההתנשאות שלך כ"כ.. אני מקווה שאני טועה בנימה שלך.. אם לא.
סתם חבל לי

B182

New member
טועה לחלוטין

אני באה בקטע של אי הבנה של הצירוף של אבריל עם שייגעצ...כבר אמרתי את זה - פשוט לא הולך לי יחד!

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

חוץ מזה... שזה מאוד מתנשא מצידך כי אני כן רואה שאת מתנשאת גם בלינק 182 וכו' שאומרים שהם פאנק זה לא משנה.. השירים שלהם סבבה וזהוץ... (חוץ מזה שהם באמת פאנק אבל אני עוזבת את זה)

who is this

New member
שכל השירים שלה אותו דבר?

שהיא עוד אחת שמשמשת בפרובקציותזולות ורוכבת על גל ההצלחה של הפאנק ששטף את ארצות הברית וקנדה... שהיא עדיין ילדה קטנה.. אבל אין לי שום בעיה איתה... אישית.. רק עם מה שהיא מציגה לציבור.. וזה בסדר שכאלה ששומעים שייגעצ ישמעו אבריל.. שכל אחד ישמע מה שבא לו..

למעלה