שלילי1

New member
אולפן חדש בהרצליה!!

חדר חזרות/הקלטות חדש הוקם בהרצליה - מחירים זולים - אקוסטיקה מלאה ומיזוג - ציוד הגברה והקלטה מקצועי - אפשרות הקלטת ערוצים / לייב להזמנת החדר ופרטים נוספים צרו קשר בטל' 054-4547158 וילי

Lifes Music

New member
חחחחחחחח איזה קטע!!!

השתעממתי ולחצתי על פורום אקראי ובאתי לפה חחחחחחח.......

Lifes Music

New member
כהההה

חבר שלי היה על אנטיביוטיקה......היה כל כך מסטול זה היה מצחיק.....

LiTtalTal

New member
איך חגגתם אתמול../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

יאללה ספרו לי אני מתה לדעת!! איך היה אצלי?? היו אצלי 30 קרובי משפחה (יש לי משפחה מדהימה להפליא...) ישבנו, צחקנו, אכלנו, בירכנו ודיברנו מלא... (על הא ודה וגם על נושאים יותר נורמלים)
אההה... שמענו מוזיקה והתחלנו לרקוד עם כל הילדודס (12...)
אח"כ ראינו את המשחק של מכבי נגד מינכן (שיעמום טוטאלי...)
אח"כ סרט על פלמחים בערוץ 11 (אין לי מושג למה ראיתי את זה זה היה משעמם...) -*
8 ובסוף אכלנו קינוחים (עוגת גבינה, טרמיסו ועוגת קצפת עם שוקולד ...)
אההההה וגם קנו לי מין שטיח כזה שמחברים למחשב וביחד איתו בה דיסק ששמים בקונן ואז אפשר לרקוד לפי המוזיקה שבוחרים...(זה מגניב וכייף מאוד. יש שם שיר אחד שקרע אותי לחלוטין... תדמיינו טראנס ששרים אותו מהר. שרה אותו מישהי עם קול יותר גרוע משל בריטני. זה הולך ככה... "kissy...kissy makes me happy..." )
בין לבין דיברתי באייסי עם חבר'ה שלא עשו כלום בערב החג והשתעממו עד מוות (אני לא מבינה ת'משפחות שלא עושות ת'ערב חג ביחד... זה כל הכייף וחבל...)

שטיצה

New member
אני די שונאת חגים, כך ש..

היינו אצל סבתא שלי. אכלתי קצת, והלכתי הביתה. [כי היא גרה לא רחוק]

No¥a

New member
אני הייתי בבית עם ההורים

ושתי האחיות שלי היה נחמד לא יותר מזה =/

למה שדניאל [../images/Emo99.gif] תעשה את זה?

ובטח שאם היא תעתיק זה רק עם קרידיט ואישור.. דניאל = סגידה.. אלוהי הפורום רולז ^_^

sonic_green

New member
פשוט ראיתי פה את השירים של שייגעצ

מועתקים ומפורסמים פה בצד... ואין שם קרדיט, קצת מעליב

yardenbm

New member
רק שתיהיו בעניינים

גם אוונסס וגם אבריל גרועים גוד שארלוט ובלינק אם כבר

LiTtalTal

New member
לכל מי שהגיב או קרא!

לא התכוונתי שתתחילו לנתח לי פה את האישיות של אבריל. זה לא שיעור פסיכולוגיה או משו... רק רציתי שתנחמו אותי כי אני אוהבת את המוזיקה שלה { אני אף פעם לא אוהבת מפורסם בגלל מי שהוא, אלא בגלל התוצאה של מה שהוא עושה} ואחד הגיטריסטים הכי טובים שאני מכירה עוזב אותה וממשיך לדרך משלו... הוא יהיה נורא חסר בהופעות. ואני באמת לא מבינה מאיפה הטמטום הזה של להיות הפסיכולוג של הסלבס... אתם בכלל לא מכירים אותם באמת... זה לא שאתם באותה כיתה אם אבריל (או גרים לידה) ורואים ומכירים אותה אישית! אני לא מבינה מאיפה החוצפה הזאת בכלל!! אני לא מכירה את יובל וירדתי עליו רק בעקבות דברים שראיתי שהוא עושה לפניההופעה הראשונה שהייתי בה (טאוואר רקורדס)... לקרוא ראיונות ולראות את הבנאדם זה שונה... וראיתי את אבריל באמת בדי וי די שלה והיא נראית אחלה יחסית לשטויות שהיא אומרת בראיונות... *ואני ממש לא מנסה לגרום לכם להעריץ אותה! רק שתסתמו קצת ת'פה שלכם ואל תרדו עליה סתם!*

למעלה