Hadassmn

New member
תגידו כל אלה שמפרסמות/ים

את הצ'אט.. למה אתם לא נכנסים???? היום (11.4 שעה 23.21 חחחחחחחח) נכנסתי לשם ואפחד לא היה אז.. וכן כן כן אלונית ודיאפשה (לא זוכרת את הניק שלך) אז.. נצל"ש כנסו לשם

ShiraChan

New member
צריך לעשות שעה קבועה לצ'אט שכולם

ידברו ביחד!!!!! כדי שלו יהיה מצב כמו שקורה לי... (כל פעם שאני נכנסת - שזה מאוחר כבר - כולם יוצאים ><# אני לוקחת את זה אישית!!!) מי רוצה שעה קבועה שיעשה
מי שלא שיעשה
*כשאני אומרת שעה קבועה אני מתכוונת בין שעה מסויימת לשעה אחרת... (מי שבעד שיציע שעה
אני בעד אבל מתי נוח לכם?

PakoLina

New member
../images/Emo45.gif

ואני חושבת שכדיי לעדות את זה בשעות הערב המוקדמות.. יענו סביבות שש שבע

De-Panther

New member
עוף זה רע עוף זה רע|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עוף זה גם לא טעים וקטי יודעת את שפת הריבועים

לינקנית

New member
לא האהבתי את הפרק של היום דיי מוזר

מוזררררררררררררררררררררררררר ואציל אני כמעט כל פעם מפספסת פרקים כי השעה שם לא מכוונת כי מתי שאמור להיות שין צאן יש אינויאשה!!תסבירו למה

Mrs Love

New member
שאלה חשובה../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

מישהו הולך לכנס עולמות 2005

../images/Emo126.gif אירוחים ופרסים היום בתפוז

מיכל קליין ראש תחום מידע ופיתוח ב'בטרם' - המרכז הלאומי לבטיחות ולבריאות ילדים. מתארחת הבוקר בשעה 9:30 בפורום הורים לתינוקות. אתם מוזמנים להשתתף ולשאול.
ח"כ מלי פולישוק-ברוך מגיעה לאירוח חי בפורום נוער שינוי וב- BlogTV בשעה 17:00. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=835&msgid=50921063
בשעה 19:00 יתארח בפורום פאלם משה בוחבוט, מנכ"ל PDASPA - החברה שמאחורי u-drive - מוצר הניווט החדשני לפאלם. שרשור שאלות נפתח כבר בפורום "פאלם וחברים", ואתם מוזמנים לשאול את שאלותיכם.
הפסיכולוגית קארן לרנר, פסיכולוגית קלינית, מומחית בטיפול בטראומה ובטיפול משפחתי תענה לשאלות הגולשים והגולשות בפורום הפרעות אכילה, שרשור השאלות נפתח ואתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם עד יום שבת.
פורום ירמי קפלן חוגג שנה של פעילות ועורך חידון מיוחד. אתם מוזמנים להשתתף ואולי תזכו בסינגל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=31466

PakoLina

New member
נצל"ש למנהלים

כבר שלחתי לקטי מסר על זה.. אבל לא נראה לי שהיא קיבלה.. אז: מה בקשר למפגשפורום בפסח? יהיה? אני מאוד מקווה...

keep smiling

New member
ברור שיהיה~../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

לפי מה ש-אני- יודעת נפגדשים בעולמות

למעלה