אוי! זה לא יחזור על עצמו איי פרומיס
L loner in love New member 12/6/05 #30 ../images/Emo6.gifשיר השבוע../images/Emo6.gif מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? (איילין ) מהו מאכל השבוע שלכם? (סתם בא לי )
../images/Emo6.gifשיר השבוע../images/Emo6.gif מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? (איילין ) מהו מאכל השבוע שלכם? (סתם בא לי )
L loner in love New member 12/6/05 #31 בואנה אני מפגרת ברמות רציתי להגיב לך ובאותו זמן רציתי לעשות שיר השבוע ותראו מה יצא חחחחחחחחחחחחחח שחר מוזמנת למחוק
בואנה אני מפגרת ברמות רציתי להגיב לך ובאותו זמן רציתי לעשות שיר השבוע ותראו מה יצא חחחחחחחחחחחחחח שחר מוזמנת למחוק
L loner in love New member 12/6/05 #33 אני יודעת חחחחחחח ../images/Emo6.gif זה הכל בגללך ובגלל הסמיילי הזה!!
B bustedit New member 11/6/05 #18 שאלההה לא קשור אבל אני חייבת לדעת יש מצב שדני יהודי? פשוט יש לו על הרגל קעקוע בצורת מגן דוד..
B beyonce3 New member 11/6/05 #19 ../images/Emo6.gif!!!!!!!!!! אוי,זה היה טוב!הדבר ה-1 שידעתי על דני זה שהוא קתולי!נראה לך יהודי??!!חעחעחעחעח!
../images/Emo6.gif!!!!!!!!!! אוי,זה היה טוב!הדבר ה-1 שידעתי על דני זה שהוא קתולי!נראה לך יהודי??!!חעחעחעחעח!
B beyonce3 New member 12/6/05 #25 היא לא אמרה שזה מגן דוד... היא אמרה שזה בצורה.......לא משנה..עדיין גם היא צריכה ל..לא משנה..........הניצלו"ש הזה דפק לי ת'ראש............
היא לא אמרה שזה מגן דוד... היא אמרה שזה בצורה.......לא משנה..עדיין גם היא צריכה ל..לא משנה..........הניצלו"ש הזה דפק לי ת'ראש............