אורוש47

New member
../images/Emo32.gif

סורי שזה מגיע קצת מאוחר, הייתי עסוקה בלהתחיל ללמוד למתמטיקה, להבין שאני לודעת כלום, ולוותר אחרי שני עמודים מתוך החוברת של ה30 עמודים שאני אמורה להתכונן עליה. אז אני אמצא דרך מלהימנע להיות מחר ומחרתיים (ושנה הבה, ובעוד שנתיים and so on) בביצפר (או בקיבוץ), ואתן תשרשרו להנאתכן

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifשמישו ייתן לי חיבוק ../images/Emo10.gif

(או שירצח אותי, same same)

מה קרה אורע?

קחי חיבוקקק...ענקנקנקנקנקנקנק
מה קרה בובית? ולמה לרצוח??חס וחסה!!!

אורוש47

New member
|׳©׳‘׳׳•׳|just stuff....

nothing's working out, i suck at everything and i have a HUGE test tomorrow in math, which i have no f*cking idea what to do with, since i haven't studied AT ALL (sept for a couple of stupid pages which didn't helped much) and i'm not going too cause it's way to frasterating (sp
) and it's a really important test cause it says which level i'll be on next year, and i REALLY DON'T wanna be on the second one cause then i'd probbebly have to do only 3 units in the finals.... and now tha stupid hebrew won't work. so long story long, i hate my life and nothing's good. and thanx Karin babe i love u

אוווווו ילדההה...

יהיה טוב אני מבטיחה...למה לא למדת עד עכשיו?
יאללה לכי ללמוד קצת..תעשי מכל סוג של תרגיל לפחות אחד...ותאמיני לי שלהיות ב-3 יחידות זה לא נורא כל כך ואני אומרת לך מניסיון..אני ב-3 יחדיות..זה לא נורא...לא צריך יותר מ-3 במתמטיקה אם רוצים להתקבל לאוניברסיטה..אבל אם את רוצה לטכניון אז...זה כבר סיפור אחר.
אל תתיאשי בובה..תמיד יש תקווה..אז יאללה לכי ללמוד קצת למתמטיקה אפילו אם זה מתסכל(כשכתבת frasterating התכוונת למתסכל?כי אם אז ככה כותבים מסתכל:furstrating)...את תראי שיהיה בסדר... קחי עוד חיבוק ולכי ללמוד קצת לפחות..
אהה ואל תשנאי את החיים שלך...לא הכל רע כמו שזה נראה לך..תחשבי שיש אנשים שיש להם בעיות גדולות יותר משלך...את לא היחידה שיש לה בעיות..אפאחד לא מלקק דבש תאמיני לי..

אורוש47

New member
thanx hun....

(and yhe i meant furstratin... i suck hehehe.) i might gonna try study but u don't undertand... i just can't... :/ oh well nevamind. and yes i do know ppl have bigger probs, trust me.

אניטיים בובית!../images/Emo9.gif

ואני מבינה אותך..זה כמו שקרה לי בלשון..פשוט לא הייתי מסוגלת ללמוד לזה..אני מכירה ת'הרגשה..אני במינה אותךא בל חייבת לנסות...פשוט חייבת...

../images/Emo24.gif תמיד את יודעת../images/Emo9.gif

ואור... החיים לא כאלה נוראיים כמו שהם נראים
כולנו אוהבות אותך מאוד!
בכל זאת אם תרצי לשתף אני תמיד פה בשבילך

Galadriel 3000

New member
../images/Emo24.gif אורוש...

למה... למה את גורמת לי לספר לך על הצרות שלי כשיש לך צרות משל עצמך? בהצלחה במתמטיקה. זה היום? המון המון בהצלחה

VIVIAN3

New member
../images/Emo24.gif

מתמתטיקה זה המקום הראשון ברשימה השחורה שלי

קמימונת

New member
הממ... משו לא קשור לחלוטין...

האם אתן מודעות לעובדה שבעוד יומיים נסיים את לימודינו??? (לשנה זו). טוב, מן הסתם אתן כן. אבל אף אחת לא מדברת על זה.... אולי תספרו קצת מה אתן מתכננות לחופש??? נשמח לשמוע

למעלה