נמנמנמנמ...

האמת שאינ רשמית מסיימת ביום ראשון הבא-אחרי הבגרות בהיסטוריה..ואממ עד עכשיו לא תכננתי כלום לחופש..האמת שנראה לי שיהיה סתם קקה של חופש..
אבל אני רוצה לחפש עבודה...ואממ זייהו אין לי שום תכנונים..מה שיהיה יהיה...או לא יהיה..

קמימונת

New member
לעבוד זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות

בחופש הגדול הגדול מדי הזה!
אני יעבוד בבייביסיטר. סביר, סביר...

Galadriel 3000

New member
בגרות בהסטוריה,

נסיעה לטבעון, מרתון שרה"ט מורחבים, טיול לאנגליה ומבחני קיץ

קמימונת

New member
את נוסעת לאנגליה????

הו, כיף לך
*מקנאה* אהה וגם לי יש מרתון שרה"ט המורחבים מתוכנן באופק (?!?!)
והייתי מתה לנסוע לטבעון.
יש לי שם המון חברים..

Wish me Luck!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

עכשיו חזרתי מהגנרליות. מחר בבוקר לתלמידים, בערב להורים, אח"כ מסיבה עד הבוקר.... וסיימתי עם החטיבה לתמיד! ברוך השם. העיקר שההצגה תעבור בסדר ושאניטה תדפוק הופעה
אני בטח אעלה תמונות ביום שני או משו ובאותה הזדמנות, בהצלחה לכל שאר הבנות שמעלות טקסי/הצגות סיום.

litalosh3

New member
נצל"ש

שלום הילהה!! פשוט ראיתי את זה והייתי חייבת להראות לכן תרדו קצת למטה עד שתראו love is in the air ונראה לי שמחר זה יתחלף כבר...

אעע חזרתי ../images/Emo2.gif

הייתי עד לפני חצי שעה בחוף אכזיב אני רציני לא קולטת שמחר אני מסיימת ט' |: הזמן עבר לי פאקינג מהר קיצר היה כיף בטירוף הרבה זמן לא נהנתי ככה

גמאני הגעתי עכשיוץ../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

הייתי עד עכשיו במסיבה... היה ענקקקקק וההצגה הייתה כ"כ מצחיקה
אין, היה פשוט כיף. די עצוב להיפרד מהשכבה והכל, אצלנו בט' עוזבים את מיתר כי אין פה תיכון, יש רק עד החטיבה.... אז, קצת מוזר לי. נו, נחיה
לילה [בוקר?] טוב לכולן...

נצלש"../images/Emo7.gif אווווף!

אני רועדת
היום התעודות! התעודה שלי הולדת להיות על הפנים! אני יודעת כמה ציונים והם ממש גרועים חוץ מאנגלית וידיעת הארץ מתמטיקה-65
מדעים-55
תנ"ך-62
אנגלית-80
ידיעת הארץ-98
ואת השאר אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת
טוב אז אני אזוז לי לדרכי ואל תתפלאו אם לא תראו אותי כותבת כאן יותר
ביי חברות היה נעים להכיר

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gif../images/Emo10.gifלא נורא

את רק בכיתה ז' [או ח'?
] התעודה הזאת לא משפיעה לך על כלום
אז אל תהיי עצובה
אע ואנחנו מסיימים רק מחר. ולמה? כי צריך להחזיר להם את היום הששששללללםםםם שהם נתנו לנו בל"ג בעומר:/ (וזה עוד היה יום שישי, וביום שישי לא לומדים
) אז רק מחר אני מסיימת. והיום היה פיקניק של שעה כדי לסיים את השנה. אז לא הלכתי.. היא כל הגוף כואב לי כי נשרפתי אתמול בנחשונית
, וגם ככה הוא כבר הסתיים אז למה לבוא לשעה?
ואתמול המחנכת שלי הראתה לי את התעודה אז הנה הציונים בערך לפי מה שאני זוכרת: מתמטיקה- 85 מדעים- 90 תנ"ך- 95 חנ"ג- 90 מחשבים- 100 הבעה- 90 תושב"ע- 95 אנגלית- 100 ספרות לא הספקתי להסתכל
ערבית- 95 אמנות- 90 ממ זהו
וקיבלתי צל"ש
(לאדעת אם זה רק בבצפר שלי
אבל נותנים צל"ש על השקעה, השגים וכאלה)

וואי תעודה מעולה../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo2.gif

בבית ספר שלנו נותנים תעודות הצטיינות טוב התעודה שלי הרבה פחות גרועה ממה שחשבתי ואין לי אף נכשל
ספרות-90 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-(זאת המחנכת שלי אגב) "עלייך להיות יותר מרוכזת בשיעורים"
הבעה- 95 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (זאת גם המחנכת שלי) "עלייך להשתתף בשיעור באופן פעיל" הבעה בע"פ-75 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (אגב את זה לימדה אותנו המנהלת שהייתה לנו השנה אבל היא פורשת
) "יש לך מה לתרום לדיון" תנ"ך-62
התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (אני שונאת את המורה הזאת) "התשדלי להתמיד בעבודתך" מתמטיקה-65
התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- "עלייך לנצל טוב יותר את זמן השיעור ללמידה משמעותית ביכולתך לשפר את השגייך" מדעים-55
התנהגות-טוב הערכה מילולית "היה עלייך להשקיע מאמץ ולנסות לשפר את השגייך" אנגלית-80
התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-ניכרת השקעה במאמצייך הלימודיים" היסטוריה-70 (אגב אני בשוק בקשר לזה
במבחן המחצית קיבלתי 32!!!) התנהגות-טוב הערכה מילולית- (זאת מרכזת השכיבה שלנו והמחנכת של ז'1
) "מאמץ נוסך ישפר את השגייך" ערבית-60:פ (נו למי אכפת מערבית
) התנהגות-וב הערכה מילולית (המורה הכי טיפשה בבית ספר! היא רציני מטומטמת!) "עלייך להתרכז יותר בעבודתך עלייך להשקיע מאמץ ולשפר את השגיך בלימודים"
חחחח למי יש כוח?
ידיעת הארץ-95 (המניאק אמר לי 98!!!) התנגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (המורה כי מעולה שיש בעולם הזה.
) "הינך תלמידה שקדנית ורצינית" אומנות-85 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-השקעת מאמצים והגעת להשגים" מ. מחשב-100 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-הינך תלמידה שקדנית ורצינית" שפה ותרבות (גיטרה נו)-100 אין התנהגות
הערכה מילולית "על הפעילות בנגינת גיטרה" מ. חברתית (ועדת עיתון
) (אין ציון
אים התנהגות
) הערכה מילולית-על הפעילות בועדת עיתון השתתפת באופן פעיל בפעילות הועדה" באמת?
ספורט-70 (אני בשוק הייתי בטוחה נכשל בגלל הריקוד בהגרוע שיצא לי!) התנהגות-טוב מאוד אין הערכה מילולית
הערות המחנכת: בפעמים בהם הזדמן לנו לשוחח גיליתי נערה שנונה ובעלת חוש הומור. הייתי שמחה אם היית מביאה צצדים אלה לכיתה וגורמת גם לחברים בכיתה הנאה, כפי שנגרמה לי במהלך השיחות הללו. חופשה נעימה. במהלך השנה עברת תהליך התבגרות, שבסופו כתבת עבודת שורשים משמעותית העדרויות-3 ימים (אני דיי בטוחה שהיו יותר
) איחורים-2 (היו הרבה יותר
)

אבל קלטווו איזה חמודה המורה שלי ל..

מחשבים
היא המורה הכי חמודה שיש!!!! היא יותר מדי נחמדה!!! השנה איבדתי 2 ספרים שהייתי אמורה להחזיר והבאסתי כי ידעתי שעומדים לרצוח אותי ושאני אהיה חייבת לשלם אבל המורה שלי למחשבים מצאה את שני הספרים האלה שלא היה עליהם שום מספר והוסיפה אותם לרשימה שלי
לעומת זאת חברה שלי איבדה 3 ספרים... ועל אחד היא ויתרה לה שלא יהיה לה יותר מדי לשלם
בכלל מותר לה לוותר?
קיצר היא ממש חמודה ויותר מדי נחמדה וטוב שהיא קיימת
למרות שהיא מורה גרועה אבל היא אישה ממש ממש חמודה ונחמדה!!!!!

למעלה