אני יפרגן אם תהיה מצחיק...

אבל כל עוד אתה לא מצחיק אז לא יהיה פירגון... יש מבין או להסביר יותר לאט?

limors2

Active member
../images/Emo45.gifהדבר הכי מטומטם שאפשר../images/Emo54.gif

לעשות... "הממ. חוסמים תכביש. אני אתקע פה כמה שעות בדרך לכל הדברים החשובים שיש לי לעשות איזה כיף!! עכשיו אני כלכך בעד המתנחלים ונגד ההתנתקות!!!
"

וירגית

New member
חסימת הכבישים שלהם אומנם

מעירה את הציבור כלפי הדעה שלהם אבל גורמת לאנשים שנתקעו להיות פחות בעד המתנחלים. יש דרכים נוספות להפגין ולהביע דעה, לא באמצעות פגיעה בזכויות האנשים הפשוטים.

MK respect

New member
חסימת כבישים ומשו למידן=)

אנשים-אני ממש אבל ממש נגד ההתנתקות... תשאלו אפילו את ירעיתי ואת יונת...באמת, כאילו אנחנו הולכים לחלק סרטים כתומים, אנחנו מפגינים!!ואפילו אני אולי נוסעת לפינוי...אבל גמני לא חושבת שצריך לחסום כבישים!!ובאמת-צריך להפסיק עם זה!!זה דבר דבילי!!! כאילו דוגרי-מה עוזר לנו שאנחנו חוסמים כבישים, בדיוק להפך-זה הורס!!!!!!!אנשים אומרים-באנה,אם ככה המתנחלים מתנהגים-אז חייבים לפנות אותם!!ואני אומרת את זה כי אני שמעתי אנשים אומרים את זה!!! קיצור-חייבים להפסיק עם זה!!זה סתם נותן דעות שליליות עלינו!!!!! ומידן-אתה ממש אבל ממש ממש מצחיק, ישר ליומטוב אני שולחת אותך!!!! חוש ההומור שלך-בקאנטים!!!!!תעשה טובה-תוותר!!! יאללה ביי

לכולם!

הי, חשבתי שמי שאוהב ריאליטי כמו סוף הדרך אולי אוהב גם את רצים לדירה כי זה בתכלס דומה...אז אני מזמינה את מי שרוצה להצטרף לפורום רצים לדירה שיתחיל בשבת! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1304

וירגית

New member
בקשר לרצים לדירה

זה מתחיל היום? בתאריך ה-25 ביוני? או בשבת אחרת?

למעלה