בובי ג'ון../images/Emo99.gif

למה למה אתה כזה בנאדם יפה אבל תקעו לך שם של חתולה?
LOL כל פעם שהם אומרים בובי ג'ון אני נקרעת.. לא יודעת למה
ומסכן ג'ף [לא המנחה] אע זה נראה כ"כ כואב מה שהיה לו בקרסול והם חולי נפש מה הם מנסים לצוד כרישים ונחשים?! קוקוס יותר טוב
ולמי שתוהה אנחנו מדברות על הישרדות

דוגרי..../images/Emo4.gif

אבל הם היו רעבים הם חייבים בשר... כן בובי ג'ון זה שם מוזר
למה פשוט לו בובי לבד? או יותר טוב ג'ון לבד? לא חשוב... אווו הוא כה מתוק
הוא גם חזק
מסכן כאן! נתנו לו לשחוב 4 תיקי חול
למה? למה זה מגיע לו? וכן באמת מסכן ג'ף מזה אהבתי אותו
רציתי שקים תעוף
והגעתי למסקנה שאני לא עד כדי כך שונאת את איאן מאז שהיה לו קשה להרוג את הנחש... בכל זאת גו אולונג

../images/Emo39.gif הסתפרתי!!!../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif

האם תאמינו שאפשר להיות מכוערים יותר?
זה ממש קצר...
ועכשיו אני לא אחשוב על זה יותר..... תגידו מה יותר שווה אלבום של קלי קלארקסון או בקסטריט בויז?

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifהוווו תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

וקלי קלארקסון.
למרות שלא שמעתי את כולו (כי אינלי
),
אני ממש אוהבת אותה, ובקסטריט בויז אני... אמ, לא.
הו וול. >< תתחדשי
אני בטוחה שזה יפה
תמונה

../images/Emo39.gif חחחח

לי יש הכל על המחשב...גם בקסטריט וגם קלי...ובאמת יותר התחברתי לקלי... ודווקא הדיסק החדש של הבק יותר שקט כזה וממש לא פופי....P: ותודה...אני ת'אמת שונאת להצטלם [ I wonder why...]ואני עושה את זה רק כשאני חייבת...אז עכשיו אני בכלל לא אצטלם... התסרוקת עצמה יפה...פשוט אני לא

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאת לא מכוערת../images/Emo46.gif

ראיתי תמונות שלך..אז שבי בשקט
ותתחדשי
ואמ לפי דעתי של קלי..את של בקסטריט לא שמעתי עוד

../images/Emo39.gif חחחח

זה בסדר הילה אני מסוגלת להתמודד עם האמת...
ולא תאמיני על טאוור רקורדס ה#$^$%&E%^T$^$# אני קניתי דיסק של גרין דיי ב80 שקל[ כבר יש לי קניתי כדי לקבל שרוך ממאאגגנייבב לפלא] עכשיו הורידו אותו ל66 ואני באתי בתמימות להחליף את האלבום ולקנות את של קלי והחוצפנים רוצים שאני אתן להם עוד 4 שקלים! והאלבום שלה עולה 70! חוצפה!! הם מרוויחים עלי 20 שקל! חוצפההההה!!!

אל תראו ת'סרט אלכסנדר.

פאקינג ישבתי 3 שעות לראות אותו |: סרט ארוך משעמם ולא מובן בכלל אין שם על מה להסתכל חוץ מעל קולין פארל
.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

היום בשעה 18:00 פורום נוער שינוי מארח את חבר הכנסת ויושב ראש האופוזיציה יוסף טומי לפיד, שיענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
בשעה 20:00 יגיע ערן צור לפורום הרשמי שלו בתפוז ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשתתף.
הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך", יתארחו בפורום המודחים הטריים. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו לשרשור השאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1029&msgid=56600108
בעקבות הסרט: "מר וגברת סמית"- אנו מזמינים אתכם להשתתף בחידון ואולי תזכו בפסקול הסרט ובפוסטרים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34760 מחפשים תורמים למח עצם להצלת חייה של ילדה בת 5 החולה בלוקמיה אולי אתם מתאימים?

Galadriel 3000

New member
ביי ביי ../images/Emo7.gif

אני טסה מחר לאנגליה. תאחלו לי לא להתפוצץ... להתראות עוד שבועיים.

../images/Emo6.gifגדול../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

תהני.. אנגליה זה אחד הטיולים הכיפיים שהיו לי בחיים. נתגעגע

../images/Emo39.gif טפו טפו טפו!!

לא מדברים ככה
*דופקת על עץ עם היד 3 פעמים* וביי!!! נתגעגע
תקני לי משהו! סתתאםםם
אה ותלכי לקאמדן...[נראה לי שזה היה זה] יש שם לוח ששנה של אורלנדו ג'וני בראד בלו ומלא גלויות שלהם..ועוד....

למעלה