פרפר17

New member
אני לאאאאאאא מאמינההההההההההההההההה

שעשיתי את זהההההההההההההההה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קראתי ספויילר ענק בספר השישי של הארי פוטר אוףףףףףףףףףףףףף זה תמיד קורה לי בעעעעעעעעע

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifגמאני עשיתי זאת ../images/Emo7.gif

*hold her hand* We'll be strong, sister
:XXXXXXXXXXXXX *מתחבאת*

לא נורא בננות...

בפעם הבאה תזהרו קצת אם אתן לא אוהבות ספויילרים.. לי אין ממה להזהר כי אני דווקא אוהבת אז ככה שלא ממש אכפת לי..חעחעח
אגב,מה היה הספויילר אם אפשר לשאול?
על הדמות שמתה?על הנסיך?

../images/Emo58.gifאל תכנסו אם אתם לא רוצים!!!

כן קראתי על הדמות שמתה - פאקינג דמבלדור. שונאת את ג'יי קיי
והנסיך חצוי הדם זה כנראה סנייפ. הא, ודראקו כנראה מצטרף לאוכלי המוות. כלב.

../images/Emo58.gifכן גם אני קראתי על זה../images/Emo10.gif..

לא פיירררר!!למה את דמבלדור!!
אני ברוגז עם ג'יי קיי!למה היא הורגת את כל הטובים??למה אפאחד מהרעים עוד לא מת??? ובקשר לסנייפ,מכל הדמויות הוא האחרון שהעליתי בדעתי שיהיה הנסיך.. וגם קראתי על דראקו..
אני היחידה שיש לה הרגשה שדראקו עוד לא אמר את המילה האחרונה והוא בסוף יעבור לצד של הטובים?

מיטל101

New member
../images/Emo58.gifאבל אבל אבל../images/Emo58.gif

זה היה די ברור שדמבלדור ימות בגלל שעכשיו הארי צריך להלחם לבד בוולדמורט בספר השביעי...אבל *** למה הוא????? וסנייפ-הכלב הזה-מה הוא רצח את דמבי מול העיניים של פוטי? ואני ממש לא העליתי על דעתי שהוא יהיה הנסיך...בלעעעע

הוממ../images/Emo58.gif

לא אכפת לי אם הארי צריך להלחם לבד או לא!היא לא הייתה צריכה לרצוח את דמבי!
ושמעתי שסנייפ רצח את דמבלדור כי דמבלדור נפצע וגסס וביקש מהארי להרוג אותו ולשים קץ לייסורים שלו אבל הארי אל רצה אז דמבלדור ביקש מסנייפ וסנייפ אכן עשה זאת..
אני לא מאינה שסנייפ בצד של הרעים...אני עדיין חושבת שהוא בצד של הטובים..כאילו הוא לא יכול לעבוד על וולדמורט..
ובעע עעל רולינג!מה היא הורגת חצי מהדמויות בספר???ולמה כל הדמויות שהיא הורגת הן מהצד של הטובים??
...זה לא יכול להיות שלצד של וולדמורט אין בכלל אבידות!

מיטל101

New member
סתכלי...../images/Emo58.gif

בקשר להארי-אני גם לא רוצה שדמבי ימות אבל זה היה "חשוב" להמשך העלילה...אני חולה על דמבי אחד הדמויות האהובות עליי... ובאמת היא הורגת רק טובים-את כל הדמויות שאני אוהבת-דמבי וסיריוס
. ונכון שדמבי גסס והוא ביקש מהארי אבל לא היה רשום שהוא ביקש מסנייפ..היה רשום(לפי מה שקראתי)שסנייפ רצח את דמבלדור מול העיניים של הארי כשלסנייפ היה מבט של שנאה ותיעוב... לא משנה אם סנייפ טוב או רע-אני שונאת אותו!!

../images/Emo7.gif

זה עדיין לא הוגן!
ואממ בקשר לסנייפ,אני בטוחה שיש לזה סיבה...אני בטוחה שכשאני אקרא את הספר אני אהיה יותר חכמה ואוכל לדבר..אבל כרגע אני לא יודעת כלום..
אופפפפפפפפפ...אני אוהבת את דמבלדור זה לא פייר!!!

פרפר17

New member
יש לי בעיה שאני לא מחזיקה מעמד

שאני רואה את כל סימנים של הספויילר

blackitty

New member
יש לי שאלה שהיא ממש ממש לא קשורה

אני יודעת שזה פורום של אורלנדו בלום אבל אני ישאל בכל זאת... מישהו יודע מה עם פטריק סוייזי בימים אלו? הוא נשוי, יש לו ילדים, משהו? לא להתעצבן על השאלה הלא קשורה..

סלחי לי על הבורות אבל..

מי זה פטריק סוייזי?
אוקיי אני בטח נשמעת ממש טיפשה כי בסוף יסתבר שזה איזה שחקן שעבד עם אורלנדו או איזה בן דוד של בן דוד רחוק שלו..חחחחחח

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאל דאגה, בשביל זה אני פה ../images/Emo9.gif

(בשביל ההודעות הלאקשורות, לא בשביל לספר לך מה מצבו של פטריק סוויזי
למרות שהיי, היום היה ריקוד מושחת. ><) וקארין- לא קרוב של אורלנדו למאו, הוא שיחק בריקוד מושחת

אמממ אז...

מה הקשר שלו לפורום?
מילא אם הוא היה עובד עם אורלנדו אבל...אממ כלום..אז מה הוא קשור עכשיו?

למעלה