joels chick

New member
בוקר טוב...!

בוקר טוב לכם/כן שיהיה לכם בוקר יפה אים הרבה מצב רוח!נשיקות:)

Outwit bass

New member
../images/Emo32.gifהופעות של Outwit תזכורת כנסו!!

אנחנו מתנצלים שוב על האשכול החדש אבל זה ממש ממש חשוב לנו אז בבקשה אל תתעצבנו ואל תמחקו תאשכול אנחנו מצטערים מראש ומבטיחים לא לשגע לכם תשכל בזמן הקרוב אחרי ההופעות האלה ! אז ככה שבוע הבא מתחיל הסיבוב הופעות הקטן שלנו בארץ !!! והנה ההופעות שיהיו שבוע הבא !!! תבואו ומי שצריך פרטים , הסעות תקשרו ל0545480577 - ליאור הופעה ראשונה - 1.8 - יום שני הקרוב !! במועדון הבארבי כפר סבא (רחוב יוחנן הסנדלר 8 , כפר סבא). ההופעה תתחיל בשעה 22:00 ותעלה 35 שקל ! יופיעו : OutwiT ו"דמעה שחורה" - מנגנים גראנג' ורוק ישראלי הופעה שניה - 3.8 - יום רביעי הקרוב !! במועדון ה"פטיפון" בתל אביב (רחוב יצחק שדה 32 , תל אביב). ההופעה תתחיל בשעה 21:00 מדוייק ותעלה 30 שקל ! יופיעו : OutwiT - www.purevolume.com/outwit איפה ג'וש ? - www.josh.up.co.il S.A.R.S - www.myspace.com/sars182 A.D.D הופעה שלישית (ההופעה הגדולה שלנו לחודש אוגוסט) - 5.8 - יום שישי הקרוב !!! ב"תיאטרוק" שנמצא במתחם החי כיף בראשון לציון (איפה שהיה רוק העצמאות). ההופעה תתחיל בשעה 21:30 ותעלה בסביבות 35 שקל במכירה מוקדמת אצלנו ו50 במקום ! יופיעו : "אינפקציה " !!! OutwiT ו"איכפת לי"

danirit1

New member
דיייייייייייי כבררררררררררררררר

עם האאוט וויט הזה מה זה בכלל אאוט וויטטטטטטטטטטטטטט????!?!?! איזה מעצבן זההההההה מספיק אתם פותחים הודעות בהייד פארק אתם עוד תשתלטו לי על החיים אני יצא לרחוב מתחת לבניין אאוט וויט בלוח מודעות אאוט וויט בעיתון אאוט וויט דייי יש לי כבר סיוטים מזה מה זה בכלל?. האמת גם לא אכפת לייי!!! אוףףףףףףףףףףףףףף

Outwit bass

New member
but the way !

you could just skip this message and not bother to open it ! those who are intrested in our shows will open it ! next time don't even bother to open this message and comment us about how we're controlling you're life alright ? we're just wanna have fun at shows and want people to enjoy our shows! that's it for today can't write any longer !

danirit1

New member
תגיד מה אתה דפוק?

מה הקטע עם האינגליש? הרגת אותי עכשיו חח מה זה?!

SurfeR Babe

New member
מה כל כך רע בזה ?

אני מבינה שזה די מעצבן אבל תחשבי על זה - בפורומים של מוזיקה באינטרנט זה המקום המושלם לפרסם . אז הוא אמר שהוא מצטער , כי לא הייתה עוד לנצל . אז שחר פתחה אוף ושמה את השרשור שם . תחשבי על כל המקומות שהם צריכים ללכת אליהם כדי לפרסם .. אי אפשר להבליג על זה ?

nachmi

New member
אני מבין שזה מפריע והכל

אבל עוד פעם אנחנו מנסים לפרסם בכל מקום כדי שעוד אנשים ידעו על ההופעות אפילו אם הפירסום הזה יביא בנאדם אחד להופעה זה שווה לנו מצטערים עוד פעם ומקווים שתבואו !

loner in love

New member
יו מה הבעיות שלך

את לא רוצה אל תפתחי הודעות שכתוב בהם אאוטוויט זה מעצבן אותי שאתם מתעצבנים מזה יאללה הוא פתח אוף מה את עוד רוצה? יודעת מה הלוואי שתפתחי את העיתון ויהיה כתוב אאוטוויט ושתצאי לרחוב ויהיה כתוב אאוטוויט הלוואי

danirit1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

SurfeR Babe

New member
חחחחחחחחחחחח

זה מעצבן אותך שהם מתעצבנים מזה . לא יודעת למה זה מצחיק אותי . אבל זה מצחיק אותי .. חח

nachmi

New member
מצטער אבל..

תזכורת אחרונה היום (יום רביעי) הופעה שלנו(OUTWIT) בפאטיפון רחוב יצחק שדה 32.. כניסה 30 ש"ח .. :) מקווים לראות אותכםםםםם בייייייי:)

danirit1

New member
אוווווווווווווווו

אוווווווווווווווווווו
אני שונאת אאוטשמיט

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלה../images/Emo2.gif

הרגע נודע לי...כי שמועות יודעי דבר,טוענים כי את טו קלוז טו קומפרט כתבה מעריצה למקפליי...האם זה נכון?

למעלה